hunharca alay mı ediyon içine pompy mi kaçtıReklam diyorum reklam ! Bir sonra ki anlığa girecek !
hunharca alay mı ediyon içine pompy mi kaçtıReklam diyorum reklam ! Bir sonra ki anlığa girecek !
intikamdan ezele gönderme herkes ikinci bir şansı hak eder )))) bu arada ben yeni senaristin bereni daha duygusal yapacağız söylemini göremedim
Alay değil lö reklamdı.hunharca alay mı ediyon içine pompy mi kaçtı
Gönderme yapıyorum. 😛Şu ki'yi ayrı yazma.
Bir bitmedi göndermelerin.Alay değil lö reklamdı.
Gönderme yapıyorum. 😛
Öyle deme Emre senaristi falan değişti yarın güzel bir artış bekliyorum İntikam'dan.
Şom ağızımın kurbanı oldu.yok devenin bale pabucu intiak myo k
Sbt ye göre öyle, tns de daha yüksektirVadi uzak ara yapmış intikam 2 bile alamamış.
en azından diyologlar için google translate kullanmak yerine yorumunu katıyor şimdilik iyiKanal d intikamın özet yerine galip'i koyuyor ve daha çok dağılıyor izleyici. Ya bu kanal görmüyomu durumları?!?
Sbt yine abartıyo , tns de daha yüksek çıkar intikam.
Bu arada intikam çok iyi ilerliyor, yeni senarist olumlu sinyaller veriyor
bu mesajın aşırı kışkırtıcı geldi banaDün sana @Forumdash ile yaptığımız göndermeler fena oturmuş Emre anlaşılan.
Ergen ve ağır Totallik olduğuna dair.bu mesajın aşırı kışkırtıcı geldi banane göndermesi yaptınız üzerine hürremi ve zehir şişlerini slaarım
Alfabemize yeni giren X harfi kullanılmaya başlandı. @xemrexxxBerenim bana öpücüx de yollarmış
forumkuşun dizileri onlar
Okulda İntikam diyorum hangi kanalda oynuyor diyorlar daha diziyi bilmiyenler var.intikam izlenmeme rekorları kırıyo zaten bu forumdaki 1-2 kişi dışında izleyene rastlamadım nasıl 4 reyting alıyor anlayamıyorum tns şişiriyo bence 4 fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?