24 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alacağı en kral reyting my nin total 9-10 ab 12-13 fazlası imkansız bence total 9 ab 12 alacaktır

eyvah düş.zamanında başlatmak için az reklam war kafanızdan saçma senaryo uydurmayn

Emre söylediğine inanıyor musun Allah aşkına ? 23 programının girme saati mi ayarlanır ? İlla ayarlanacaksa özet kısaltılır. Reklamsız gitmenin anlamı tektir, reyting...

My sadece arefe yayınlanıyor. Bazı diziler gibi 10 yıl devam etmiyor :D Paragözlük işte :D
Myyi izleyemedim :( Artık netten bakıcağım. Bbebdeki kel çok gıcık biri.
Sabahtan Bbebi izliyorum. 15 dakika reklam filan vermedi.

Reklamlar 12 ile 15 arası değişir, ben de izledim, aksini iddia etmeyelim. BBEB tam reklamla gidiyor ama reklamdan kaçanlar var malesef...

BBEB yine reklama girdi...

Reklamlar 12 ile 15 arası değişir, ben de izledim, aksini iddia etmeyelim. BBEB tam reklamla gidiyor ama reklamdan kaçanlar var malesef...

BBEB yine reklama girdi...
Evet reklama girdi. Ama benim muhteşemde gördüğüm kadarıyla reklam yok :) (geçen hafta)

My sadece arefe yayınlanıyor. Bazı diziler gibi 10 yıl devam etmiyor :D Paragözlük işte :D
Myyi izleyemedim :( Artık netten bakıcağım. Bbebdeki kel çok gıcık biri.
Sabahtan Bbebi izliyorum. 15 dakika reklam filan vermedi.

ne alaka 10 yıl sürmesi paragözlülük mü oluyo saçmalığa ve mantığa bak :d izleniyo ve kalitesini koruyo bi 10 yıl daha devam etmesi gerekir

MY blok reklam alır, reklamlar azalır demiştim bugün, yine yanılmadım...

Muhteşem korkak olmuş, haberimiz yok...

Evet reklama girdi. Ama benim muhteşemde gördüğüm kadarıyla reklam yok :) (geçen hafta)

Geçen hafta My reklam alıyordu yine, bu hafta iyice azaldı, BBEB en cesur program oldu gibi bir şey...

Pis yedili de reklama girmiyor gibi, hiç düşmüyor reyting...

ne alaka 10 yıl sürmesi paragözlülük mü oluyo saçmalığa ve mantığa bak :d izleniyo ve kalitesini koruyo bi 10 yıl daha devam etmesi gerekir
my de izleniyor ve kalitesini koruyor.
haklısın polat dede olur bastonla adam öldürür :D izlersin :)

Geçen hafta My reklam alıyordu yine, bu hafta iyice azaldı, BBEB en cesur program oldu gibi bir şey...

Pis yedili de reklama girmiyor gibi, hiç düşmüyor reyting...

Bu hafta myyi kaçırdım :( Ama bbeb den korkmaz. 4 yıldır eskiyen yst bile geçiyor. 10 reytingin altına düşmeyen my mi korksun?

at gözlü takıp polat adam öldürüyo dersin anca senaryoyu anlamak zor iş vadi farkı de geç sen my de olan şey belli karıların kavgası başka da bi cacık yok vadide senaryo derinliği akıl almaz

osmanlının neden battığı anlaşıldı osmanlı esnafi meğer hepsi düzenbazmis :))))) arada iyi esnaflari gostereydınız :))))