24 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuzey Güney'in bence haftaya reytingleri daha da düşecek, görürsünüz :D

Günün öne çıkanları...

Muhteşem Yüzyıl "muhteşem" reytingleriyle arefe gününde de gülen taraf olmuş. Dizinin reytinglerinde tatilden dolayı oluşan bir düşme gözükse de rakiplerinde de aynı düşüklük gözlendiği için fark oldukça açılmış...

Ben Bilmem Eşim Bilir her ne kadar reytingi düşük gözükse de oldukça başarılı olmuş. Kuzey Güney dün yayınlansaydı muhtemelen bu reytingleri anca alacaktı Total'de. Yalnız Ben Bilmem Eşim Bilir'in reklam düzeninde eskiye dönüş lazım gibi görünüyor, program reytinginin % 70'ini reklamda kaybediyor ve toparlanması yaklaşık yarım saati buluyor...

Ben Bilmem Eşim Bilir'in düne göre düşüş yaşamasında iki etken var diye düşünüyorum. Birincisi tatilden dolayı reytinglerin genel düşüşü. İkincisi ise hem Muhteşem Yüzyılın hem de Pis Yedili'nin seyirci kitlesinin BBEB'in kitlesi ile çakışması. BBEB'in kitlesinin ağırlıklı olarak kadın ve gençlerden oluştuğunu düşünüyorum, bu nedenle çarşamba BBEB'in muhtemelen en zor günüydü...

Pis Yedili de kervana katıldı ve eridi, haftaya toparlanacaktır...

Tatile girilmesiyle Kanal D'nin yeni gündüz akışının değeri anlaşılmış gibi görünüyor. Kanal D total'de gün boyu 10 share'ın altına hiç inmemiş. Akış o kadar başarılı olmuş ki Yalan Dünya tekrarıyla tam karşısında yayınlanan Müge Anlı'ya çok küçük kusuratlarla yenilerek listede Müge Anlı'nın hemen altında yer almış...

Tatilin zarar verdiği kanal ise akışını bozmadan devam eden ATV olmuş. Hem Müge Anlı hem de Esra Erol performansında düşüş yaşamış...

Eyvah Düşüyorum iyi, kötü değil. Ancak yakın vadede Kuzey Güney'e yaklaşması mümkün gözükmüyor. Zira program Muhteşem Yüzyıl'ın reytinglerinin sadece %30'unu koruyabilmiş.

Kuzey Güney tekrarıyla harika sonuçlar almış. Önündeki program çok çok başarılı olmamasına rağmen kendi reytingini oluşturmuş ve gece yayınıyla A/B'de 5. olmuş.

Haberlerde Birand olmayınca Kanal D'nin düştüğü gözleniyor, bunun bir diğer nedeni de bültenin BBEB nedeniyle erken bitirilmesi.

Kaldırılacağı konuşulan Bugün Ne Giysem'in rakip kanallardaki boşluktan yararlanarak 17 share'ı görmesi ve Büyük Risk'in 19'.luğa kadar düşmesi diğer dikkat çeken durumlar...

Öncellikle detayli yorum için tesekkürler..

Show Tv Iç Yapimlar'in üstlendigi ve genel yönetmenligini Caner Erdem'in yaptigi "Bugün Ne Giysem" adli moda programi yayindan kaldirilmayacak büyük olasilikla. Program yilbasi haftasinda büyük gala yaparak ekranlara veda edecektir..

Öncellikle detayli yorum için tesekkürler..

Show Tv Iç Yapimlar'in üstlendigi ve genel yönetmenligini Caner Erdem'in yaptigi "Bugün Ne Giysem" adli moda programi yayindan kaldirilmayacak büyük olasilikla. Program yilbasi haftasinda büyük gala yaparak ekranlara veda edecektir..

Bencede Show Tv biraz daha tutar o programı ve sonra birden aniden kaldırır görürsünüz

NOT : bir show klasiği :F