24 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yav he berkan he :D

BBEB'den korkuyor demedim zaten, kendi reytinginin çok düşmesinden korkuyor...

Herkes reytinginin düşmesinden korkar. Lakin reklamlarla oynayanların:
Ne my oyuncularının, ne yönetmenin ne de senaristin parmağı var. Kanal yönetimi ile ilgili. Kanal reklamı az ister veya çok reklam koyar.

22:30 - 22:45 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 8.9 , 2) KANALD: 6.35 , 3) SHOW: 6.13 , 4) TRT1: 1.43 , 5) ATV: 1.22

BBEB'in 3 dakikası reklam. Reklamsız gitse bugün MY görürdü tokat atmayı (mahoni hep öyle der de )

- - - Ekleme - - -

BBEB bugün reklamsız olsaydı eskisi gibi, MY'yi Total'de zorlayabilirdi ama Kanal D pek korkmuyor sanırım, parasına bakıyor...

22:30 - 22:45 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 8.9 , 2) KANALD: 6.35 , 3) SHOW: 6.13 , 4) TRT1: 1.43 , 5) ATV: 1.22

BBEB'in 3 dakikası reklam. Reklamsız gitse bugün MY görürdü tokat atmayı (mahoni hep öyle der de )

- - - Ekleme - - -

BBEB bugün reklamsız olsaydı eskisi gibi, MY'yi Total'de zorlayabilirdi ama Kanal D pek korkmuyor sanırım, parasına bakıyor...

My bu dilimde reklamdamiydi?? Bbeb cok cok iyi :))

Herkes reytinginin düşmesinden korkar. Lakin reklamlarla oynayanların:
Ne my oyuncularının, ne yönetmenin ne de senaristin parmağı var. Kanal yönetimi ile ilgili. Kanal reklamı az ister veya çok reklam koyar.

Ben de MY derken reklamla ilgilenen birimi kastediyorum zaten. Gerçi Star'ın blok reklamları ünlüdür, haftanın en az 3 günü blok reklam alıyor ve reytingi düşürmüyor, parayı da az kazanıyor...

eee sen osmanlı esnafini böyle düzenbaz gosterırsen var de seni kulagindan çiviler :))))) ne hale gelmiş muhteşem

Myde bu hafta düşüş var ama 10 reytingin altına düşeceğini sanmıyorum. Yine en çok izlenen dizi olacak. Zaten dizi yok bayramda.
Bbeb herkesin beklediğinden iyi gidiyor. Myye bu kadar yaklaşan Bbeb yarın 3.lüğü çok rahat alır.

Bbeb bana göre az reklam verdi. Zaten reklam verdiği yerler çok heyecanlıydı. Ben dahil bir çok seyirci (en az %90ı) başka kanal açmaz.

Bir sonraki dilimde MY 9-10 alır, Pis 6-7 alır, BBEB 2 alır.

BBEB artık 3 ile kapar bugünü, toparlanması kolay olmuyor...

Bbeb bana göre az reklam verdi. Zaten reklam verdiği yerler çok heyecanlıydı. Ben dahil bir çok seyirci (en az %90ı) başka kanal açmaz.

Başka kanal açmadıkları için mi 6'dan, 2'ye düştü reklamda ? BBEB reklam almasa çok daha yüksselirdi...

Muhteşem Yüzyılda bu hafta pek aksiyon sahnesine rastlayamadım ama genel olarak iyi bir bölümdü.BBEB yine gayet iyi gidiyor.Pis Yedili keza öyle.

Başka kanal açmadıkları için mi 6'dan, 2'ye düştü reklamda ? BBEB reklam almasa çok daha yüksselirdi...

6dan 2ye mi düşmüş? O zaman my uçmuştur o sırada :D
Eğer saat 20.45ten önce 2lere düşmüşse düşmesi normal. Çünkü ondan önce hiç heyecanlı olmuyor :)