oha lan bu ne nereye girsem bi rekor ne dizidir arkadaş pana harbiden türkiyenin en zengini olmuştur şura dönen paralara bak ya
Kurtlar Vadisi Rekor Ücretle Döndü 27 Aralık 2006 08:30
TNT'de 800 Bindi bu sene 1.5 milyon flndır.
oha lan bu ne nereye girsem bi rekor ne dizidir arkadaş pana harbiden türkiyenin en zengini olmuştur şura dönen paralara bak ya
Kurtlar Vadisi Rekor Ücretle Döndü 27 Aralık 2006 08:30
Bu konu ne zaman Vadi konusu oldu gene ya
Sanmıyorum 20 reytingle nasıl o kadar para kazanacak imkansız ben inanmıyorum
doğru tabi...asmalı konak finalini dörde katlamış vadi....[sm=s17.gif]aga 29 milyonda 67 milyon dolarda hepsi doğru her sitede haberi var oha diyorum pana varya dünyanın sayılı zenginleri arasına girmiştir inanılmaz para
- - - Ekleme - - -
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Kurtlar Vadisi" isimli dizi, 9 Haziran Perşembe akşamı, özetiyle birlikte toplam 120 dakika yayımlanan son bölümüyle sezona veda etti. Dizi, sezonu reklam rekoruyla kapattı.
MTM Medya Takip Merkezi, toplumun her kesimi tarafından yakından takip edilen dizinin, sezona veda ettiği son bölümünün ve öncesinde yayımlanan özetinin aldığı reklamları ölçümledi.
Sonuca göre, 71 dakika süren 198 adet reklam ve toplam yaratılan ekonomik değer 29 milyon 41 bin 533 USD. "Kurtlar Vadisi", böylece sezona bir reklam rekoruyla son vermiş oldu.
Buna göre dizinin son bölümün bir dakikası 414.300 dolara geliyor.
- - - Ekleme - - -
aga bana kurtlar vadisi kadar izlenen bir dizi söyle hadi inanmıyosan
- - - Ekleme - - -
yeni bi konu açim de rekorları toparlim nereye girsem rekor
Ama bu Total önemli olan A/B değil mi?
kurtlar vadisi na mümkünü mümkün kılan dizidir....Izlenecek yokta my 11 alıyo 2.5 milyon lira vadi 42 milyon lira için kaç reyting alması gerekiyo ayrıca reklam fazlalığından olmasıda imkansız hele 67 imkansız ötesi imkansız
vadi bu hafta dehşet olcak herhalde yeni bölüm fragmanı yok hala piyasada millet kuduruyor sabırsızlıktan...aga sen ona mı bakıyon vadinin o zaman aldığı 20 reyting şimdiki 40 reyting değerinde
vadi bu hafta dehşet olcak herhalde yeni bölüm fragmanı yok hala piyasada millet kuduruyor sabırsızlıktan...