ab de sanki çok farklıda?
ab grunda 0.5 lik bir fark vardı macunla bu hafta karadayı ab yi de alır rahatlıkla )
İşine gelince Total'e bakarsın zaten.
ab de sanki çok farklıda?
ab grunda 0.5 lik bir fark vardı macunla bu hafta karadayı ab yi de alır rahatlıkla )
eeeeeeeee kurtlar vadisi bu her diziye benzemez 10 yıl sonra bile geçiriyor tüm dizilere şamarı....bu haberlerden sonra şok oldum aga inanılmaz ya
sharon stonenun oynadığı son iki bölümü var vadinin bu iki bölümdede 90 kusur milyonbeyazsoy bilir gerçerk mi aga kanal d de yaınlandığı bölümde sadece 1 bölüm reklam gelirleri 67.5 milyon dolar
2005 te show da sezon finali reklam geliri 29.5 milyon dolar
ne diyosun
reyting adama neler yaptırıyor...böyle oturursun işte...😱mg:way way way acun ne hallere düşmüş kovduğu yarısmacıyı reyting uğruna geri çağırmış )))) acun sen bu durumlara dusecek adammıydin ))))))
sharon stonenun oynadığı son iki bölümü var vadinin bu iki bölümdede 90 kusur milyon
dolar daha kazandırmış...bi türlü bulamadım...kapanışı daha muhteşem yapmış vadi ....onuda bir araştırın....
- - - Ekleme - - -
reyting adama neler yaptırıyor...böyle oturursun işte...😱mg:
beyazsoy bilir gerçerk mi aga kanal d de yaınlandığı bölümde sadece 1 bölüm reklam gelirleri 67.5 milyon dolar
2005 te show da sezon finali reklam geliri 29.5 milyon dolar
ne diyosun
doğru aga doğru canlı okudum ekle onları listeye...KURTLAR VADİSİ'NDEN REKLAM REKORU...
al aga her yerde var kesin doğru
- - - Ekleme - - -
aga normal bölümü 67.5 se finali daha fazladır şimdi ona bakıyom
KURTLAR VADİSİ'NDEN REKLAM REKORU...
- - - Ekleme - - -
doğru aga doğru canlı okudum ekle onları listeye...KURTLAR VADİSİ'NDEN REKLAM REKORU...
- - - Ekleme - - -
Takasss reyis şimdide kurtların reklam gelirini mi hesaplıyon