sharon stone nun oynadığı son iki bölümse doğrudur....bende okudum işin tek kötü yanı o parayı kanal d ile paylaştılar....ne vardı showla paylaşsaydılar ya..:sneakiness:
aga yok o bölüm değil kanal d ye geçtiğimiz 2. ya da 3.bölümmüş
sharon stone nun oynadığı son iki bölümse doğrudur....bende okudum işin tek kötü yanı o parayı kanal d ile paylaştılar....ne vardı showla paylaşsaydılar ya..:sneakiness:
O zaman kvp nin bana 27 ve ustu bi rakamini goster kurtul agzimdan 😀d
reyting verileri tam net değil ama öbgzk den kat ve kat fazla izlendiği kesin aldıkları reklam gelirine bak inanılcak gibi değil sokakları boşaltan dizi diyolarmış ne öbgzk si
67 milyon dolar sadece 1 bölüm bana da mantıklı gelmiyo mantık dışı ama haberde öyle yazıyo
MİLLİYET İNTERNET - SON DAKİKA aha link
- - - Ekleme - - -
aga yalnız bu 67 milyon dolar kanal d ye geçtikten sonra show da da vardır kesin
obgzk nin ilk sezonunda yollarda minibus , otobus vs yokmus ilalem 8'den sonra evine donemiyolarmis bundan da haberin vardir o kadar sokAk sokak diyosan
bir kadının yazısı vardı sharon stoneli son iki bölümde 90 kusur milyon dolar reklam geliri almıştı....bir türlü bulamadım google de denk getirirsem yazarım...aga yok o bölüm değil kanal d ye geçtiğimiz 2. ya da 3.bölümmüş
doğruydu ....sezon finalinin tarihi 5 haziran 2005 ...doğu beyin halikopteri düşüyor....elif kaza yapıyor....polat illumunatinin eline geçiyordu....2 gün sonrasının tüm gazetelerine bu reklam rekorunu okursun...29 milyon dolarda imkansız maksimum 10 milyon olur belki 9.5 milyon dolardı onlar yanlış yazmışlardır yada şişirmişlerdir
karadayı muhteşem gitmiş
tüm anlıklarda macunu çivilemiş tüm rakiplerinden iki kat fazla almış tebrikler helal olsun
bölümlük rekorlardı...o zamanlar vadi dışında yüksek reyting alan dizi yoktu...2008 global krizi artı agb nin reyting şişirmeleri ve bunla birlikte 20 üzeri reytingli çok dizinin ortaya çıkması reklam gelirlerinin bölünmesine yol açtı...Belki bu paralar sezonluktur ama o zaman 29 ve 67 arasında büyük bi fark var neresinden tutsan elinde kalıyo
doğruydu ....sezon finalinin tarihi 5 haziran 2005 ...doğu beyin halikopteri düşüyor....elif kaza yapıyor....polat illumunatinin eline geçiyordu....2 gün sonrasının tüm gazetelerine bu reklam rekorunu okursun...