24 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

iyi akşamlar arkadaşlar....kısa gecenin özeti olarak kim kimi öptü...:J

kenan acunu ezdi geçti aga günün özeti :D

- - - Ekleme - - -

Tarihin reklam geliri rekoru Kurtlar Vadisi'ne ait(2005 yılında show daki sezon finali nde 29milyon 500 bin abd doları reklam geliri elde etmiştir vadi.bu bir rekordur o rekor hala kırılamamıştır.Bu sezon finallerinin de en yüksek reklam geliri rekorudur aynı zamanda.(önceki rekor 7 milyon dolarla asmalı konak finaline aittir)

yakup bak da ibret al :d

kenan acunu ezdi geçti aga günün özeti :D

- - - Ekleme - - -

Tarihin reklam geliri rekoru Kurtlar Vadisi'ne ait(2005 yılında show daki sezon finali nde 29milyon 500 bin abd doları reklam geliri elde etmiştir vadi.bu bir rekordur o rekor hala kırılamamıştır.Bu sezon finallerinin de en yüksek reklam geliri rekorudur aynı zamanda.(önceki rekor 7 milyon dolarla asmalı konak finaline aittir)

obgzk nin 27 r aldigi gun , bunun 2 mislisini kazanmistir. Ama kvp gibi gorme...slik yaipta ortaliga boyle seyler sacmaz 😀d

kenan acunu ezdi geçti aga günün özeti :D karadayının

- - - Ekleme - - -

karadayının öpüşme sahnesi yokmuydu bu gece bana var dendi....:A

gecen gun 300 diyodun 😀d sen bence soylediklerini not et sonra madur duruma dusuyosun :d
o ygs ydi bu lys :D
obgzk nin 27 r aldigi gun , bunun 2 mislisini kazanmistir. Ama kvp gibi gorme...slik yaipta ortaliga boyle seyler sacmaz 😀d
vadi o zaman 30 üzeri :d rekor onda ne öbgzk si çeyreğini bile kazanamamıştır bu rekor hala kırılamadı ve şimdi bi rekor daha gördüm oha diyorum

vadinin rekoru 67.5 milyon dolarmış oha yuhhh

- - - Ekleme - - -

hemde 1 bölümdeki reklamlardan

- - - Ekleme - - -

http://www.milliyet.com.tr/2005/11/28/son/sonyas11.html

67.5 milyon dolar nedir ya :d

- - - Ekleme - - -

sadece 1 bölüm :d
vadi tartışmasız gelmiş geçmiş en çok izlenen dizi bu parayı nasıl kazanabilir bir dizi 1 bölümde imkansız

- - - Ekleme - - -

ilkler ve rekorlar konusuna ekliyorum :D

67.5 milyon dolar nedir ya :dsharon stone nun

- - - Ekleme - - -

sadece 1 bölüm :d
vadi tartışmasız gelmiş geçmiş en çok izlenen dizi bu parayı nasıl kazanabilir bir dizi 1 bölümde imkansız
sharon stone nun oynadığı son iki bölümse doğrudur....bende okudum işin tek kötü yanı o parayı kanal d ile paylaştılar....ne vardı showla paylaşsaydılar ya..:sneakiness:

adamlarr zaten 1 bölüm başına 1 trilyon alıyolar abartmamak lazım herkez vadi kadar izlenmiyo nede olsa :D