Yok yalnış değil.Yanlış olmuş
Bir taraftan dizi izle bir taraftan paylaş zor.
Yok yalnış değil.Yanlış olmuş
Yanlışı düzelttim kardeşim kızmaYıldırım ben paylaşıyorum zaten paylaşmana gerek yok.
Boşver be Yakup. Kanal D İntikam'dan reyting beklemiyor ki? Yoksa 30 dakikada bir reklama girmez.İntikam reklam 22.07! Ya bari 15'e kadar uzat. İlk bŞta bi 10 dk özet koy! Sinir bozucu bi durum olmaya başladı iyice bu durum..
Kanal D bu sene bu fiyaskoluğunu neye borçluı cidden merak ediyorum yaBoşver be Yakup. Kanal D İntikam'dan reyting beklemiyor ki? Yoksa 30 dakikada bir reklama girmez.
Hükümet sağolsun pardon şey yani çok çok emek verip kalite kokan ötesiz insanlar rejisi sağolsun :😉Ötesiz İnsanlar çok iyi gidiyor.
Haftanın 1 günü zar zor paylaşıyon zaten hemen havalara girme. Ayrıca kalite ab'den yani benden sorulur. 😎Anlıkları ben alınca, konuya kalite geldi resmen. 😎 @Bully
Hemen AB'yim ayakları AB Örgütü seni almadı bir kere sen de Ağır TOTAL'sin.Haftanın 1 günü zar zor paylaşıyon zaten hemen havalara girme. Ayrıca kalite ab'den yani benden sorulur. 😎
Samanyolu'm her gün zirveye oynuyor. Yok böyle kanal enfesto. Laf atan çarpılır valla.Hükümet sağolsun pardon şey yani çok çok emek verip kalite kokan ötesiz insanlar rejisi sağolsun :😉
Sen de eski ab'cisin. Ayrıca o ab kurulu ab falan değil açık ve net yani. Sahte ab'ci onlar. Ben has ab'ciyim. 😎Hemen AB'yim ayaklı AB Örgütü seni almadı bir kere sen de Ağır TOTAL'sin.
Enfesto mu? berbat ötesi bir kanal ve yibe aynı tarz dizilere sahip vasat bir kurum demek istedin heralde.Samanyolu'm her gün zirveye oynuyor. Yok böyle kanal enfesto. Laf atan çarpılır valla.
Sen de eski ab'cisin. Ayrıca o ab kurulu ab falan değil açık ve net yani. Sahte ab'ci onlar. Ben has ab'ciyim. 😎
Üfffff hemen göndermeni yap.Samanyolu'm her gün zirveye oynuyor. Yok böyle kanal enfesto. Laf atan çarpılır valla.
Sen de eski ab'cisin. Ayrıca o ab kurulu ab falan değil açık ve net yani. Sahte ab'ci onlar. Ben has ab'ciyim. 😎
Gb gibi kaliteli bir dizi Ö.B.G.Z gibi bir kalite şampiyonundan yararlanmış işte ne güzel.Yol artık öbgzk müziği gb de! Bu kadarı da olmaz. her yerden fAydalanmaya çalışıyor bu diziler; reyting rekortmeninden.