Hazem
Favori Üye
Geçen hafta ab'de 1 reyting fark vardı aga. Bence Arkadaşım Hoşgeldin geçebilir Vadi'yi yarın.yav yine ne hayaller kuruyosunuz vadinin özetini geçemen 3 kat fark yiyen arkadaşım hoşgeldin mi vadiyi geçecek artık gerçekçi olun biraz güzel kardeşlerim her hafta fark atıyoruz
ab mabe de sökmez orda da fark atarız
tek gerçek KURTLAR VADİSİ
özet 4.53 le başladı şimdi 5-6 alır
sonra 8-9
özetimiz yine tüm rakiplerine fark atar
arkadaş siz hiç mi kabullenemiyosunuz ya la bırakın şu hayalleri artık fark yiyeceksiniz 10 reyting fark atıyoruz hala geçmek falan diyonuzGeçen hafta ab'de 1 reyting fark vardı aga. Bence Arkadaşım Hoşgeldin geçebilir Vadi'yi yarın.
Küçük Ağa her gün her dakika tanıtılmalı. Elbet Yalan Dünya da tanıtılacaktır bugün.
°°°mobil mesaj°°°
Tekrarı 5 alıyor ama yeni bölümü 4'ü geçemez bence de.arkadaş siz hiç mi kabullenemiyosunuz ya la bırakın şu hayalleri artık fark yiyeceksiniz 10 reyting fark atıyoruz hala geçmek falan diyonuz
arkadaş 20 reyting mi fark atacaz bilmiyorum ki özetimizi geçemiyo daha üstelik boşlukta yayınlanıyo p1 e gelse 4 ü geçemez
Kaynana Gelin Sedaya Gelin'i izlerken gördüm ben Yalan Dünya'nın tanıtım fragmanını.
°°°mobil mesaj°°°
Aga sen totalden bahsediyorsun insanlar ab'den. Totalde Arkadaşım Hoşgeldin'in Vadi'yi geçeceğini iddia eden var mı? Yok.arkadaş siz hiç mi kabullenemiyosunuz ya la bırakın şu hayalleri artık fark yiyeceksiniz 10 reyting fark atıyoruz hala geçmek falan diyonuz
arkadaş 20 reyting mi fark atacaz bilmiyorum ki özetimizi geçemiyo daha üstelik boşlukta yayınlanıyo p1 e gelse 4 ü geçemez
tekrarı perşembe mi 4 ü geçiyor günleri ayırmayı öğrenin pazartesi veya başka güne benzemez bu gün vadi hegamonyası var p1 de alacağı reyting tekrarından fazla olmazTekrarı 5 alıyor ama yeni bölümü 4'ü geçemez bence de.
°°°mobil mesaj°°°
Perşembe Cumadan zor bir gün değil inan ki takas.tekrarı perşembe mi 4 ü geçiyor günleri ayırmayı öğrenin pazartesi veya başka güne benzemez bu gün vadi hegamonyası var p1 de alacağı reyting tekrarından fazla olmaz