Yok yalnış değil.Yanlış olmuş![]()
Bir taraftan dizi izle bir taraftan paylaş zor.
Yok yalnış değil.Yanlış olmuş![]()
Yanlışı düzelttim kardeşim kızmaYıldırım ben paylaşıyorum zaten paylaşmana gerek yok.![]()
Boşver be Yakup.İntikam reklam 22.07! Ya bari 15'e kadar uzat. İlk bŞta bi 10 dk özet koy! Sinir bozucu bi durum olmaya başladı iyice bu durum..
Kanal D bu sene bu fiyaskoluğunu neye borçluı cidden merak ediyorum yaBoşver be Yakup.Kanal D İntikam'dan reyting beklemiyor ki?
Yoksa 30 dakikada bir reklama girmez.
![]()
Hükümet sağolsun pardon şey yani çok çok emek verip kalite kokan ötesiz insanlar rejisi sağolsun :😉Ötesiz İnsanlar çok iyi gidiyor.![]()
![]()
Haftanın 1 günü zar zor paylaşıyon zaten hemen havalara girme.Anlıkları ben alınca, konuya kalite geldi resmen. 😎 @Bully
Hemen AB'yim ayakları AB Örgütü seni almadı bir kere sen de Ağır TOTAL'sin.Haftanın 1 günü zar zor paylaşıyon zaten hemen havalara girme.Ayrıca kalite ab'den yani benden sorulur. 😎
Samanyolu'm her gün zirveye oynuyor.Hükümet sağolsun pardon şey yani çok çok emek verip kalite kokan ötesiz insanlar rejisi sağolsun :😉![]()
Sen de eski ab'cisin.Hemen AB'yim ayaklı AB Örgütü seni almadı bir kere sen de Ağır TOTAL'sin.![]()
Enfesto mu?Samanyolu'm her gün zirveye oynuyor.Yok böyle kanal enfesto.
Laf atan çarpılır valla.
Sen de eski ab'cisin.Ayrıca o ab kurulu ab falan değil açık ve net yani. Sahte ab'ci onlar. Ben has ab'ciyim. 😎
Üfffff hemen göndermeni yap.Samanyolu'm her gün zirveye oynuyor.Yok böyle kanal enfesto.
Laf atan çarpılır valla.
Sen de eski ab'cisin.Ayrıca o ab kurulu ab falan değil açık ve net yani. Sahte ab'ci onlar. Ben has ab'ciyim. 😎
Gb gibi kaliteli bir dizi Ö.B.G.Z gibi bir kalite şampiyonundan yararlanmış işte ne güzel.Yol artık öbgzk müziği gb de! Bu kadarı da olmaz.her yerden fAydalanmaya çalışıyor bu diziler; reyting rekortmeninden.
![]()