geçmişe dönersek bende tekrarımızın 15 alarak bazılarına fark attığını söylerim çok uzak değil herkes gider biz kalırız biz bitti demeden bitmez unutmayın bunuyapanlar olmuştu, ne çabuk unuttun
geçmişe dönersek bende tekrarımızın 15 alarak bazılarına fark attığını söylerim çok uzak değil herkes gider biz kalırız biz bitti demeden bitmez unutmayın bunuyapanlar olmuştu, ne çabuk unuttun
1-2 yıl önce her perşembe günü geçmişi hatırlatıp, geçmiş reytingleri paylaşan sendin. unuttum deme sakın. herkes tadında bırakır, uzattıkça uzatmaya alışıldığı için, sakız gibi uzatmaya devam etsinler. çok övünülcek bi durum.geçmişe dönersek bende tekrarımızın 15 alarak bazılarına fark attığını söylerim çok uzak değil herkes gider biz kalırız biz bitti demeden bitmez unutmayın bunu
yapabilirsen uzatacaksın yapan yapıyor bu klişe lafları bırakalım tadında bırakacamışsın yav he he her hafta senaryo yazmak her babayiğidin harcı değildir bildiğin gibi bu dizi bir kitaptan veya başka bir diziden alınmıyor orjinal1-2 yıl önce her perşembe günü geçmişi hatırlatıp, geçmiş reytingleri paylaşan sendin. unuttum deme sakın. herkes tadında bırakır, uzattıkça uzatmaya alışıldığı için, sakız gibi uzatmaya devam etsinler. çok övünülcek bi durum.
orjinalal değil, orijinal olacak o günümüz uyarlaması de sen şuna. ilk 1-3 ay orjianl senaryoya sahiptir, sonra kendini tekrarlayan bi senaryo.... polat 100 kere vurulur ve 100 keresinde de ölmez vs vs her sezon finalin de polat'a ölüm süsü verilir ama yeni sezonda turp gibidir vs vs orijinalmiş cidden deyapabilirsen uzatacaksın yapan yapıyor bu klişe lafları bırakalım tadında bırakacamışsın yav he he her hafta senaryo yazmak her babayiğidin harcı değildir bildiğin gibi bu dizi bir kitaptan veya başka bir diziden alınmıyor orjinal
evet her zaman ki klişe laflar geliyor cevap verme gereği bile duymuyorumorjinalal değil, orijinal olacak o günümüz uyarlaması de sen şuna. ilk 1-3 ay orjianl senaryoya sahiptir, sonra kendini tekrarlayan bi senaryo.... polat 100 kere vurulur ve 100 keresinde de ölmez vs vs her sezon finalin de polat'a ölüm süsü verilir ama yeni sezonda turp gibidir vs vs orijinalmiş cidden de
klişe senaryoya klişe laflar olucak tabiievet her zaman ki klişe laflar geliyor cevap verme gereği bile duymuyorum
konuyu uzatmayacam 15 reyting mis gibi daha ne olsun
@EveN gör bak.Vay canına Arkadaşım Hoşgeldin neredeyse 10 reytinge yükselmiş. Dün çok keyifliydi yine. Günü değişsin diyen arkadaşlar bu reytingleri görüyorlardır inşallah.
saati ve günü tam yerinde, özellikle komedi ciddi rakiplerin karşısında direnemez.bkz ; medcezirden sonra yalan dünya@EveN gör bak.
yooo cevap verme gereği bile duymuyorum kaç kere vadi izledin de türkiye nin gelmiş geçmiş en büyük dizisine laf söylüyosunklişe senaryoya klişe laflar olucak tabii
sende kabullenmiş olmalısın ki, hemen reytinge geçme çabasına girdin.
Admin bile gönderme yapıyor. Forum çok bozuldu. .ssVay canına Arkadaşım Hoşgeldin neredeyse 10 reytinge yükselmiş. Dün çok keyifliydi yine. Günü değişsin diyen arkadaşlar bu reytingleri görüyorlardır inşallah.
sen bereni ne kadar izleyipte ne kadar büyük laflar ediyosan bende aynısını yapıyorum. yadırgancak bir durum yok yani.yooo cevap verme gereği bile duymuyorum kaç kere vadi izledin de türkiye nin gelmiş geçmiş en büyük dizisine laf söylüyosun
Gönderme kokusu aldım.Vay canına Arkadaşım Hoşgeldin neredeyse 10 reytinge yükselmiş. Dün çok keyifliydi yine. Günü değişsin diyen arkadaşlar bu reytingleri görüyorlardır inşallah.
Bence de Arkadaşım Hoşgeldin'in günü ve saati gayet iyi. Hep reyting hem de benim izleyebilmem bakımından. Yalan Dünya'yı niye karıştırdın şimdi? @EveN gelecek şimdi Yalan Dünya için uzun uzun planlar yapacak.saati ve günü tam yerinde, özellikle komedi ciddi rakiplerin karşısında direnemez.bkz ; medcezirden sonra yalan dünya
Evim Şahane onun adı.Kurtlar Vadisi Pusu her iki kategoride de yükseliş yaşayarak yine fark atmış. Tebrikler.
İntikam yine vasat Kanal D bitirsin Beren'e yeni dizi çeksin artık miladı doldu. Ama yine de AB'de idare etmiş tebrikler.
Büyük Risk günü kurtarmış bugün tebrikler.
Kanal D'nin inşaat programı uçmuş tebrikler.
Yok @yakup09'a hak veriyorum şu an.Bence de Arkadaşım Hoşgeldin'in günü ve saati gayet iyi. Hep reyting hem de benim izleyebilmem bakımından. Yalan Dünya'yı niye karıştırdın şimdi? @EveN gelecek şimdi Yalan Dünya için uzun uzun planlar yapacak.