Ama abartarak yazmışsın işte. Ben de yanlışlığı açığa kavuşturayım dedim.olsun destere insan değilmi onu görmüşüm bende demekki
Ama abartarak yazmışsın işte. Ben de yanlışlığı açığa kavuşturayım dedim.olsun destere insan değilmi onu görmüşüm bende demekki
bilmiyorum ben dün birkaç kere gördüm gibi geldi bana demekki ben yanlış hatırlıyorum yada bana öyle gelmiş artık neyse pardonAma abartarak yazmışsın işte. Ben de yanlışlığı açığa kavuşturayım dedim.
olsun destere insan değilmi onu görmüşüm bende demekki
Ama abartarak yazmışsın işte. Ben de yanlışlığı açığa kavuşturayım dedim.
Beren'i sevmemesi zaten kıskançlığıyla açıklanabilir bir tek.sendeki avatarda süper
he valla sonuçta bende insan sayılırım ne olacakki )
onun huyu öyle herşeyi abartıyor ama asıl abartılması gereken beren gibi güzellikleri görmüyor josef hayranı birinden ne beklenirki bildiğimiz kıskanç kız işte
Beren'i sevmemesi zaten kıskançlığıyla açıklanabilir bir tek.
Yazık kıza niye bu kadar uğraşıyorsun? Senin yüzünden forumdan soğuyacak.ona joseften bahset bakalım nasılda gözleri faltaşı gibi açılıyor) beren den nurbanudan bahsedersen onlarda sanatçımı diyip burun kıvırır biliyorki hiç bir zaman onların muhteşemliğine erişemeyecek normal karşılamak lazım )
aaa sen banamı diyorsun kıskanç diye 😛😛😛 çok ayıpp sana hiç yakıştıramadımsendeki avatarda süper
he valla sonuçta bende insan sayılırım ne olacakki )
onun huyu öyle herşeyi abartıyor ama asıl abartılması gereken beren gibi güzellikleri görmüyor josef hayranı birinden ne beklenirki bildiğimiz kıskanç kız işte
benim kimseyi kıskandığım falan yok asıl o benim beyendiğim oyuncuları kıskandığı için böyle yapıyoBeren'i sevmemesi zaten kıskançlığıyla açıklanabilir bir tek.
Vadinin iki reklam arası boşluğundan faydalanıyor ve bitene kadar da reklam vermiyor..bakın anlıklarda neredeyse 10 reyting gören bir iş özeti geçemedi inanın arkadaşım hoşgeldin pazartesi hariç her gün zirveye oynayacak bir iş ama burda vadinin özetini geçemiyo
bu arada p2 de boşlukta yayınlandığını unutmayın tam vadinin reklam zamanında başlıyo p1 de bu oranları alması imkansız