Maskeli Fedai
Favori Üye
Gelsin gelsin Vadi nin karşısınaSenin şu bol göndermeli yorumların çok iyi ya. Kurt Seyit ve Şura Perşembe'ye gelsin o zaman.
Gelsin gelsin Vadi nin karşısınaSenin şu bol göndermeli yorumların çok iyi ya. Kurt Seyit ve Şura Perşembe'ye gelsin o zaman.
Gelsin de Arkadaşım Hoşgeldin ab'de zirveyi alsın, totalde de özetinizi geçsin.Gelsin gelsin Vadi nin karşısına
Senin şu bol göndermeli yorumların çok iyi ya. Kurt Seyit ve Şura Perşembe'ye gelsin o zaman.
Aga bu söylediklerine sen inanıyon mu yaGelsin de Arkadaşım Hoşgeldin ab'de zirveyi alsın, totalde de özetinizi geçsin.
yanlız ay yapım zıvanadan çıkmış, malum dizileri 2 saati geçiyor. 23.38 gibi bi saatte bitiyor. bu ah yi kötü etkiler.Gelsin de Arkadaşım Hoşgeldin ab'de zirveyi alsın, totalde de özetinizi geçsin.
İntikam'dan ben de kopamam. Ama her şey Ah'nin iyiliği için. Tabii Kurt Seyit Salı olsa iki grupta da zirveyi rahat alır ama Perşembe olması daha çok işimize gelir. Diziyi ben de izleyeceğim. İntikam'ı netten takip ederim Kurt Seyit Perşembe olursa.@mrt-06 kadar olmasa da fena sayılmaz işte
intikamdan kopamam ama salı olsun, ya da perşembe olsun, ikisini izlemeye çalışırım.
Sonuna kadar.Aga bu söylediklerine sen inanıyon mu ya
hem fikiriz bu konuda, ama ak'nin vazyeti iyi sayılır. star oynatır mı ki yerindenİntikam'dan ben de kopamam. Ama her şey Ah'nin iyiliği için. Tabii Kurt Seyit Salı olsa iki grupta da zirveyi rahat alır ama Perşembe olması daha çok işimize gelir. Diziyi ben de izleyeceğim. İntikam'ı netten takip ederim Kurt Seyit Perşembe olursa.
Oynatsın belki Salı düşüş yaşar. Kurt Seyit Perşembe Salı kadar iyi gidemez ama Perşembe'ye gelsin. Pt-2'nin kralı ah'dir kimseye acımaz.hem fikiriz bu konuda, ama ak'nin vazyeti iyi sayılır. star oynatır mı ki yerinden
hadi bakalım, büyük bi heycanla star'ın yanlış bir hamle yapmasını bekliyoruz.Oynatsın belki Salı düşüş yaşar. Kurt Seyit Perşembe Salı kadar iyi gidemez ama Perşembe'ye gelsin. Pt-2'nin kralı ah'dir kimseye acımaz.
biz bırakıyoruz da, hiç kimse bi şey demezken özet mevzusunu açan sensin.artık bırakın şu özeti geçme sevdalarını yeter ben sıkıldım özeti geçemiyosunuz işte bak 5 ay oldu özetin zirvedeki yeri değişmiyor
vadi yine süper gitmiş 15 reytingi geçerek şovunu yapmış o berbat reklam düzenine rağmen bu oranları alıyoruz ya harbiden çok sağlamız be göz ucuyla face e falan baktım millet reklamlara isyan ediyodu gene
reklam atv de izlenir
vadinin yayımlandığı saatte sanki karşısında 12-15 ler uçuşuyor da havadabakın anlıklarda neredeyse 10 reyting gören bir iş özeti geçemedi inanın arkadaşım hoşgeldin pazartesi hariç her gün zirveye oynayacak bir iş ama burda vadinin özetini geçemiyo
bu arada p2 de boşlukta yayınlandığını unutmayın tam vadinin reklam zamanında başlıyo p1 de bu oranları alması imkansız
yakupçum yakupçum bazı arkadaşlar özeti geçelim süper olur diyor üste bakarsanhadi bakalım, büyük bi heycanla star'ın yanlış bir hamle yapmasını bekliyoruz.
biz bırakıyoruz da, hiç kimse bi şey demezken özet mevzusunu açan sensin.
öyle bişey olamaz onu yapsa yapsa özetimiz yaparvadinin yayımlandığı saatte sanki karşısında 12-15 ler uçuşuyor da havada
Tekrarı 5 alıyorsa yeni bölümü en az 6-7 alır. Bu da Kanal D için yeter de artar bile.bakın anlıklarda neredeyse 10 reyting gören bir iş özeti geçemedi inanın arkadaşım hoşgeldin pazartesi hariç her gün zirveye oynayacak bir iş ama burda vadinin özetini geçemiyo
bu arada p2 de boşlukta yayınlandığını unutmayın tam vadinin reklam zamanında başlıyo p1 de bu oranları alması imkansız
yapanlar olmuştu, ne çabuk unuttunyakupçum yakupçum bazı arkadaşlar özeti geçelim süper olur diyor üste bakarsan
perşembe günü yayınlanan işleri diğer günlere koy alayı zirveye oynar vadi kolaj verdiğinde aramızda kalsını gördük zkfo ı gördük
arkadaşım hoşgeldinin tekrarları bile 5 alıyor nerdeyse
öyle bişey olamaz onu yapsa yapsa özetimiz yapar