ne geçen senesi ya ben sana diyorum ki madem cumartesi perşembe den zor cumartesi 11 alan acunun perşembe 15 alması lazımdı ama 8 aldı bu nasıl bi çelişki açık ara en zorlu günperşembe bunun tartışılması bile komiktakas neyin acıklamasinı istiyon geçen sene per.daha iyi sonuc alan ale.kır.ne çar.ne cmt. izleniyor.per.her gelen her is 6+són 1 ayda.salı öbgz yi zorlayan ustura haftasonu yok oldu. haftasonu herkes eglence ister acun sadece pazarları rahat diger gunler óle bişi yaptigi yok
https://fav10.net/f498/23-ocak-2013-carsamba-reyting-sonuclari-178729/sayfa18#post1083023Nerde sokmusum goster ??
yakup bu tartısmalar yuzunden yakında 1 ay yıcek
https://fav10.net/f498/23-ocak-2013-carsamba-reyting-sonuclari-178729/sayfa18#post1083023
Öncesinde Vadi ve MY'nin reklamı konuşuluyodu. Ben senin bu mesaja cevap verince Olay Vadi ve Perşembeye döndü
@xantier tns de intikamdan 15reyting bekleyen yoktu onlar fanlar.fanlara baksan hazalla tubanın da dizisi zirwede yer alaçktı.kvp fanları gs maçını geçme niyetinde her hafta.ayrıca esra erol olayı beni dogruluyor o zaman da kanal d de dizi star da film wardi ama rekabet azdı hala az perşembe gunwu
O mesajin icinde kvp diye yazdimmi ? Hayir.. Ama sen kvp diye alinip kvp'yi soktun araya yani olayi baslatan sensin
tartısmanın ortasında gelincede kim ne konusuyor bısey anlamıyom ya tadı olmuıyo D:
tartısmanın ortasında gelincede kim ne konusuyor bısey anlamıyom ya tadı olmuıyo D:
takas haftasonu milet eglence ister.ayrıca acun cmt-per farkı 2reyting öle daglar yok geçen sene de çar.hüsrana ugradı acun haftaiçi eglence yok. xantier dogru bildin int.çar.daha az izlenirdi kadın izleyicinn 1.tercihi my var karşısinda vadi-maçlar gbi ilişki
yakup sana tavsiyem herşeye hemen sert çıkışma en ufak bi şeyde bile sert cevaplar veriyon bende böyle bişey yok alttan alırım gerekirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?