23 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada 3 haftya kadar persembe geceleri bosluktan sinek avlaniyodu nerdeyse.. Yeni yeni rakipler geldi, abartmayin..

takas neyin acıklamasinı istiyon geçen sene per.daha iyi sonuc alan ale.kır.ne çar.ne cmt. izleniyor.per.her gelen her is 6+són 1 ayda.salı öbgz yi zorlayan ustura haftasonu yok oldu. haftasonu herkes eglence ister acun sadece pazarları rahat diger gunler óle bişi yaptigi yok
ne geçen senesi ya ben sana diyorum ki madem cumartesi perşembe den zor cumartesi 11 alan acunun perşembe 15 alması lazımdı ama 8 aldı bu nasıl bi çelişki açık ara en zorlu günperşembe bunun tartışılması bile komik

yakup bu tartısmalar yuzunden yakında 1 ay yıcek :d

Okumadan yorum yapma istersen , tartisma zaten vikmisti bende yorum attim birisi cumlemin biyerinden , kendi dizi hakkinda biseyleri alinmis ki( ozellikle bi dizi belirtmedim) yani kavgayi baslatan ben degilim, surekli herseyi bana yukleme netro...

şimdi bi link atçam oraya gelin agalar muhabbet edelim bırakın reytingleri kafayı yedim reytingle ya :D
sınav sonucumdan çok merak ediyon vadi reytingi oha :D

@xantier tns de intikamdan 15reyting bekleyen yoktu onlar fanlar.fanlara baksan hazalla tubanın da dizisi zirwede yer alaçktı.kvp fanları gs maçını geçme niyetinde her hafta.ayrıca esra erol olayı beni dogruluyor o zaman da kanal d de dizi star da film wardi ama rekabet azdı hala az perşembe gunwu

Rekabet çok az Perşembe. Ona rağmen İntikam REKLAMSIZ ve ÖZETSİZ 8 zor alıyo. Ne kadar büyük bi rekabetsizlikse. Koskoca(!) Beren

yakup sana tavsiyem herşeye hemen sert çıkışma en ufak bi şeyde bile sert cevaplar veriyon bende böyle bişey yok alttan alırım gerekirse

tartısmanın ortasında gelincede kim ne konusuyor bısey anlamıyom ya tadı olmuıyo D:

O mesajin icinde kvp diye yazdimmi ? Hayir.. Ama sen kvp diye alinip kvp'yi soktun araya yani olayi baslatan sensin :)

Tamam. Bütü suç benim. Ben yanlış anlamışım. Orada aslında sen TGRT Haber'de yayınlanan bi belgeseli kastetmişsin. Anlayamamışım ben.

takas haftasónu milet eglence ister.ayrıca acun cmt-per farkı 2reyting öle daglar yok geçen sene de çar.hüsrana ugradı acun haftaiçi eglence yok. xantier dogru bildin int.çar.daha az izlenirdi kadın izleyicinn 1.tercihi my var karşısinda vadi-maçlar gbi ilişki

eğlence isterse cumartesi daha zor demeyelim 3 kanal kanal d star atv en güçlü işleriyle reyting peşindeler perşembe

son olarak xantier 2hafta önce acun da kwp de intikamın suresi ka reklamsız gtti hem de daha bol reytingli saatte

takas haftasonu milet eglence ister.ayrıca acun cmt-per farkı 2reyting öle daglar yok geçen sene de çar.hüsrana ugradı acun haftaiçi eglence yok. xantier dogru bildin int.çar.daha az izlenirdi kadın izleyicinn 1.tercihi my var karşısinda vadi-maçlar gbi ilişki

Tama. artık her şey halloldu.

Bi şey kaldı.

Vadi2nin takdire şayan zaferini tasdik etmek. Her şeye rağmen. :X

yakup sana tavsiyem herşeye hemen sert çıkışma en ufak bi şeyde bile sert cevaplar veriyon bende böyle bişey yok alttan alırım gerekirse

takas ben normalde herkeze sert çıkmam ama herkezinde altından almam.. karşılıklı emek ürünür bunlar, belli bi samimiyetin verdiği şeylerdir. samimiyet olmasa bile belli bi saygıdan sonra oluşur alttan alma , ama bunun için karşılıklı olarak dediklerinmin olması şart..