yav survivor kurgu olsa o adamlar o kadar kiloyu nasıl verir o tipleri nasıl değişir adamlar eriyo bitiyo açlıktan ağlıyo resmen izlemeden konuşmayalım lütfen değerli üyeler
aynen )))
yav survivor kurgu olsa o adamlar o kadar kiloyu nasıl verir o tipleri nasıl değişir adamlar eriyo bitiyo açlıktan ağlıyo resmen izlemeden konuşmayalım lütfen değerli üyeler
Ya şu Sörvayvırı kim izliyor ki .Eminim takas bile izlemiyordur
BBEB bitti. Survivor sabah namazına biter İnşallah.
Bana milyon dolarlar versinler, o kadar imcelirim ki iğneden bile geçerim.
Kıvanç bile film için zayıfladı. Onlarda para çokz hertürlü zayıflayıp, kilo alabilirler.
Şuan öyle bir savunuyorsun ki seni gören de sanır şuan izliyorben tüm survivorları ezbere bilirim hele o nihat doğan lı dönemde facebook ta organizasyonlar yapıyoduk nd ye oy toplamak için kafayı yemiştim survivorla o dönem rüyama giriyodu
ilk defa izleyemiyorum malatya ya geldiğimden ötürü ama netten takip ediyorum ilk bölümü izledim
Hiçbirinin tipi değişmiyor.Sadece sakalları uzuyor.O kadar sakal Kanuni de de var
Şuan öyle bir savunuyorsun ki seni gören de sanır şuan izliyor
Aslında güzel olmuş ama aslı şöyleTotal
Survivor 1
BBEB 1.01
Copculer Krali 15
AB
Survivor 1.01
BBEB 2.02
Copculer Krali 20
Nasil tahmin gercekci dimi
Kilo verebilirsin ne var ki bunda.Nasıl kilo alabiliyorsan,kilo verebilirsin de.Mesela ben.Benim yediğim yemeği dünya alem yemiyor ama ben kilo alacağıma zayıflıyorum10-15 kiloyu babam veriyo zaten
Primavera da tanıdıklarının katıldığını söylemişti BBEB.
Bilmeden yorum yapmayaşım lütfen, yalancı durumuna düşmemek için. Nette her yazana inanmayalım. Nette her hafta Yalan Dünya bitiyor diye haber çıkıyor, senarist gelecek sezon da varız diyor, sonraki hafya yine haber oluyor.
Yalan haber zorla bizim dediğimiz doğru diyor. Nette kaç kez Memati dönüyor diye haber çıktı, döndü mü?
Kilo verebilirsin ne var ki bunda.Nasıl kilo alabiliyorsan,kilo verebilirsin de.Mesela ben.Benim yediğim yemeği dünya alem yemiyor ama ben kilo alacağıma zayıflıyorum
Kilo verebilirsin ne var ki bunda.Nasıl kilo alabiliyorsan,kilo verebilirsin de.Mesela ben.Benim yediğim yemeği dünya alem yemiyor ama ben kilo alacağıma zayıflıyorum
bana haftalik 20 bin lira versinler survivorda sonunda kadar gider 70 kilodan 30 kiloya düşerim