23 Mart 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bak bunlarda Acun da Bbeb de Şefkat de yayında;

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 8.19 , 2) SMNYL TV: 7.63 , 3) KANALD: 5.76 , 4) FOX: 3.82 , 5) ATV: 2.65

21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 10.77 , 2) KANALD: 8.12 , 3) SMNYL TV: 5.93 , 4) FOX: 2.55 , 5) TRT1: 1.24

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 9.98 , 2) KANALD: 7.47 , 3) SMNYL TV: 7.29 , 4) FOX: 3.49 , 5) KANAL7: 1.21

Kim boşlukçuymuş görek. :)))

o mesajı ciddiye alı pcevap vermek :F

Mavi takım kazandı. Onların kazanmasını istiyordum zaten. :D

BBEB'de dostça yarışıyorşar kavga yok. Survivordaki gibi bir-birin saçını başını yolsalar iyice yükselir. :D

- - - Ekleme - - -

survivor 11 ab 14 alir :)

yarin total 13 ab 15 2 oyun dokunulmazlık canlı yayın :)

Ben totalde 18, A/B'de 24 alacağını düşünüyorum.

BBEB'de dostça yarışıyorşar kavga yok. Survivordaki gibi bir-birin saçını başını yolsalar iyice yükselir. :D

ajanslardan toplayıp bilerek güzel kızların seçildiği ve reyting için herşeyi yapan bir arabaya 40 kişi dolduran karı kız erkek demeden bbeb den bahsediyoruz demi

- - - Ekleme - - -

Ben totalde 18, A/B'de 24 alacağını düşünüyorum.

pardon ama ben tahmin yapiyorum hemen nie dalgaya alıyosun bak isine :)

Ben Bilmem Eşim Bilir çok eğlenceliydi.Yarın totalde 15 reyting ab grubunda 15,50 reyting bekliyorum.

ajanslardan toplayıp bilerek güzel kızların seçildiği ve reyting için herşeyi yapan bir arabaya 40 kişi dolduran karı kız erkek demeden bbeb den bahsediyoruz demi

:F

Aga gülmekten yarıldım gece gece. :F

Bu cevap yılın cevabıydı. :D

Artık o yarış yok. Bu 1.

Ajanstan topladıkları ne malum. Keşke kimse elinde kanıt olmadan konuşmasa. Sonra yalancı duruma düşüyorlar.

Survivor da bana göre kurgu ama kanıtım yok. O yüzden söylemiyorum. Bunlar tuvaletlerini nereye yapıyorlar? :D Acun aç saklar mı onları. Kesin kamera ardında yediriyordur. ma kanıt yoksa iddia da yok. Yalancı durumuna düşmemek için.

Şu sırf reyting uğruna birbirleriyle kavga eden insanların bulunduğu,aç kalmadıkları halde aç kalıyorlarmış gibi gösterilen Survivor'u kimler izliyor :D

Artık o yarış yok. Bu 1.

Ajanstan topladıkları ne malum. Keşke kimse elinde kanıt olmadan konuşmasa. Sonra yalancı duruma düşüyorlar.

Survivor da bana göre kurgu ama kanıtım yok. O yüzden söylemiyorum. Bunlar tuvaletlerini nereye yapıyorlar? :D Acun aç saklar mı onları. Kesin kamera ardında yediriyordur. ma kanıt yoksa iddia da yok. Yalancı durumuna düşmemek için.

adamların survivora başlarken tipine bak bi de çıkarken hepsi en az 10 kilo veriyo saç sakal karışmış olarak çıkıyo kurgu buysa böyle kurguya can feda :kiki: açlıktan ağlıyo adamlar be ağlıyo :kiki: