23 Mart 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne şişirmesi :) 2 bölüm yayinlandi ilk bölüm total zirve reyting 10.65 ab 12:56

ikinci bölüm total zirve ab ikincilik bugun iki gruptada açık ara zirve

yst 7 o ses 7 basladi zor yetisirmis survivor ikisindende fazla izleniyor
İlk bölüm gazı diyorsunuz hep, bunun için de deseniz.

O Ses'in A/B'deki hakimiyetini Acunun hiçbir programı geçemez. O Ses normal bölümüyle bile 14 alan bir yapım.

İlk bölüm gazı diyorsunuz hep, bunun için de deseniz.

O Ses'in A/B'deki hakimiyetini Acunun hiçbir programı geçemez. O Ses normal bölümüyle bile 14 alan bir yapım.

revan bir dinle 14 aldıgı bölümde nur cennet vardi :)))))

bütün jüriye hakaret etti 25 dakka boyunca :) kavga izlemicekte ne izlicek millet

dur hele yarin ab reytingleri bir gelsin iki gün yayınlandı zaten izlenmede toplam da survivor açık ara zirvede

total :) bugun bir oyun yayinlandi sadece bir oyun

Benim için O Ses Türkiye daha önde ve hepte öyle olacak.

Survivor skandal ünlülerin olmadığı sürece fazla abartılacak bir yapım değil. Bu sene izleyim dedim, ne zaman baksam yabancı müziklerle ya bi şey yiyiorlar, ya da geziyorlar.

Ama O Ses dolu dolu. Gereksiz sahneler yok. Ve A/B'de Acunun en güçlü yapımı.

Benim için O Ses Türkiye daha önde ve hepte öyle olacak.

Survivor skandal ünlülerin olmadığı sürece fazla abartılacak bir yapım değil. Bu sene izleyim dedim, ne zaman baksam yabancı müziklerle ya bi şey yiyiorlar, ya da geziyorlar.

Ama O Ses dolu dolu. Gereksiz sahneler yok. Ve A/B'de Acunun en güçlü yapımı.

o senin fikrin reytingler ortada

sen neden bahsediyon ya survivor kadar güzel yarışma mı var o ses çeyreği etmez survivorun

- - - Ekleme - - -

survivor her türlü o sesi geçer ve geçiyo da

şu müzik yeter be harika yarışma survivor kral 1 numara

Moderatörün son düzenlenenleri:
revan bir dinle 14 aldıgı bölümde nur cennet vardi :)))))

bütün jüriye hakaret etti 25 dakka boyunca :) kavga izlemicekte ne izlicek millet

dur hele yarin ab reytingleri bir gelsin iki gün yayınlandı zaten izlenmede toplam da survivor açık ara zirvede

total :) bugun bir oyun yayinlandi sadece bir oyun

ya evet Acun niye 1 oyun yayınladı ki? :( Keşke bugün de 2 oyun olaydı. Neyse o zaman diğer günlere 2 dokunulmazlık oyunu, 1 ödül oyunu, 1 sembol oyunu kaldı.

Pazar 2 pazartesi 2 oyun olacak...

sen neden bahsediyon ya survivor kadar güzel yarışma mı var o ses çeyreği etmez survivorun

- - - Ekleme - - -

survivor her türlü o sesi geçer ve geçiyo da
O senin fikrin. Sen Survivor iyi diyeceksin diye Survivor olmayacak.

Benim gibi düşünenler de O Ses iyi diyor. Herkesin kendi fikri.

Şefkat Tepe bitince Survivor yükselmiş.Boşlukta yükseliş kazanıyor anca işte.Belli etti kendini.Yarın totalde Şefkat Tepe,ab grubunda Ben Bilmem Eşim Bilir yer alır.

Survivor 1 oyunla bile fark yapıyorsa diyecek söz yok zaten. Kelimeler kifayetsiz kalır... :)

ewt acun cumartesi kek gün pazar en çok aldigi reyting gün pazartesi günü 2 oyn olucak akıllı :)

survivor yarışmaların kralıdır on numara gerçekten kim yarışırsa yarışsın çok güzel bu sene izleyemiyorum ama internetten ilk bölümü izledim süper olmuş yine

- - - Ekleme - - -

Şefkat Tepe bitince Survivor yükselmiş.Boşlukta yükseliş kazanıyor anca işte.Belli etti kendini.Yarın totalde Şefkat Tepe,ab grubunda Ben Bilmem Eşim Bilir yer alır.

büyük ihtimal öyle olur :kiki:

Bak bunlarda Acun da Bbeb de Şefkat de yayında;

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 8.19 , 2) SMNYL TV: 7.63 , 3) KANALD: 5.76 , 4) FOX: 3.82 , 5) ATV: 2.65

21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 10.77 , 2) KANALD: 8.12 , 3) SMNYL TV: 5.93 , 4) FOX: 2.55 , 5) TRT1: 1.24

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 9.98 , 2) KANALD: 7.47 , 3) SMNYL TV: 7.29 , 4) FOX: 3.49 , 5) KANAL7: 1.21

Kim boşlukçuymuş görek. :)))

Acun yarışma yayınlamıyor yarım saat bunların yemek arama sıkıcılığını izlerik artık 1e1k başlayana kadar. :F

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 8.19 , 2) SMNYL TV: 7.63 , 3) KANALD: 5.76 , 4) FOX: 3.82 , 5) ATV: 2.65

21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 10.77 , 2) KANALD: 8.12 , 3) SMNYL TV: 5.93 , 4) FOX: 2.55 , 5) TRT1: 1.24

22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 9.98 , 2) KANALD: 7.47 , 3) SMNYL TV: 7.29 , 4) FOX: 3.49 , 5) KANAL7: 1.21

Güldürdün :D

- - - Ekleme - - -

Güldürdün :D