23 Mart 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Takas 50 yaşındaki teyzeler de var . Onları da mı güzel buluyorsun? :F

sevgilim beni başka biriyle düşün :kiki: yav bunu hangi kadın kocasına söyler var mı böyle bişey :kiki: adamlar bilmem kaç yıl önce tanıştık derler sonra onların başka bi yarışma da (adı lazım değil) yarıştıkları görülür :D

BBEB yayından kalkar dedikleri halde, Survivor'a kafa tutması evlere şenlik.

Bir de maliyetsiz haliyle. Milyon dolarlar harcamadam. :D

survivor 12 gördü bugun tek oyunla 10 10 gitti

bbeb survivor ve sefkat tepe farken sefkat tepeyi sbt de geçemedi :D survivor 10 dan asigya düsmedi :D

haha karnıma agrılar girdi survivor reklamlı halde 8 dakka yayin yapti 15 dakka reklamsız arabayi kim alicak herkez bekliyor yine geride :D

23:00 - 23:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(114, 126, 171);">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(114, 126, 171);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 8.88 , 2) KANALD: 8.35 , 3) FOX: 5.19 , 4) TRT1: 2.02 , 5) ATV: 1.23

Yuh survivor bu 15'likte çok sıkıcıydı hiç olay yoktu, ona rağmen 9 reyting helal! :) Üstelik Survivor reklamdan yeni gelmişti. :)

Ben Bilmem Eşim Bilir'în ajanstan kişilerin seçildiğini söyleyen Takas sana şu cevabı vermek isterim.Erzincan da ki bir öğretmenim ve eşi de katılmıştı Ben Bilmem Eşim Bilir'ê.Onlar da mı ajanstan :D

Ben Bilmem Eşim Bilir'în ajanstan kişilerin seçildiğini söyleyen Takas sana şu cevabı vermek isterim.Erzincan da ki bir öğretmenim ve eşi de katılmıştı Ben Bilmem Eşim Bilir'ê.Onlar da mı ajanstan :D

istisnalar kaideyi bozmaz :D

sevgilim beni başka biriyle düşün :kiki: yav bunu hangi kadın kocasına söyler var mı böyle bişey :kiki: adamlar bilmem kaç yıl önce tanıştık derler sonra onların başka bi yarışma da (adı lazım değil) yarıştıkları görülür :D

Aga söyleme şu lafı ceza alırsın bbeb bile bu söz yüzümden milyarlar ödedi rtük cezası. :F

survivor erdem yuvasıydı zaten kulis yalan doılan birbirinin ardından dedikodu adam satma hepsi survivor :D

Her yarışmada skandal olabilir. Nihatla Pascal kavga etmişyi, bi küfür etmedikleri kalmıştı. Onu da ettiler mi bilmiyorum, kızlar saç saça baş başa kavga ediyor halktan onu izliyor. :F

Neyse, takasla tartışırsam bütün gece zamanım gider, en iyisi, "hmmm...ok", "aynen, öyle" demek.

yav survivor kurgu olsa o adamlar o kadar kiloyu nasıl verir :kiki: o tipleri nasıl değişir :D adamlar eriyo bitiyo açlıktan ağlıyo resmen izlemeden konuşmayalım lütfen değerli üyeler :D