23 Mart 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sbt sonuçlarına aldanmayın.Geçen hafta da böyle yüksek barajlarla başladı sbt de ama tns de aldığı 10 küsür bir şeydi.Ab grubunu bilemem ama.

yoo arada 1 reyting fark bile yoktu
tns

[TD="align: center"]1[/td] [TD="align: center"]SURVIVOR[/td] [TD="align: center"]STAR TV[/td] [TD="align: center"]17.03.2013[/td] [TD="align: center"]20:18:41[/td] [TD="align: center"]23:31:09[/td] [TD="align: center"]10,63[/td] [TD="align: center"]25,1[/td]

sbt
1SURVIVORSTAR TV20:05:2102:35:2111,4626,47

Moderatörün son düzenlenenleri:
yoo arada 1 reyting fark bile yoktu
tns

[TD="align: center"]1[/td][TD="align: center"]SURVIVOR[/td][TD="align: center"]STAR TV[/td][TD="align: center"]17.03.2013[/td][TD="align: center"]20:18:41[/td][TD="align: center"]23:31:09[/td][TD="align: center"]10,63[/td][TD="align: center"]25,1[/td]

sbt
1SURVIVORSTAR TV20:05:2102:35:2111,4626,47
Sbt anlıklarından bahsediyorum :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
sbt anlıklarıyla sbt reytingleri farklı şey mi :D anlığın reytingleri işte sbt ve fark 1 bile değil abartmışsın

- - - Ekleme - - -

sbt anlıklarıyla sbt reytingleri farklı şey mi :D anlığın reytingleri işte sbt ve fark 1 bile değil abartmışsın
Farklı şeyler tabiki.Sbt de 13 küsür görmüş mesela ama aldığı reyting 11 civarı.Tns de ise 10 küsür :)

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Farklı şeyler tabiki.Sbt de 13 küsür görmüş mesela ama aldığı reyting 11 civarı.Tns de ise 10 küsür :)

- - - Ekleme - - -

ne demek farklı şey anlık ortalaması çıkıyo her anlık 13 almamış bi kez 13 bi kez 9 bi kez 10 vs. alıp ortalama 11 olmuş bunu ben mi öğretecem sana deniz :D

ne demek farklı şey anlık ortalaması çıkıyo her anlık 13 almamış bi kez 13 bi kez 9 bi kez 10 vs. alıp ortalama 11 olmuş bunu ben mi öğretecem sana deniz :D
Anlatamıyorum ki derdimi.Ben Furkan'a bu yazımı yazarken anlık çizgilere göre yorum yapmıştım alınan sbt ortalamasına göre değil anlatabildim mi? :) Elbette ortalama alınıyor bunu ben de biliyorum ancak anlıklar yanıltıcı oluyor. :)

yoo ne yanıltıcı olcak anlıkların ortalamasını alcan tamamdır

Umutsuz Ev Kadınları çok çabuk düşmeye başladı..

survivor çok iyidi akşam ama beklediğim gibi yüksek almamış ama 1 oyun olmasına rağmen total 9.27 ab 10.20 reyting alarak rahat bir şekilde zirvede yer almış bu akşam inşallah total 12 ab 14 geçer , şefkat tepe total 6.91 ab 3.07 reyting alarak iyi gitmiş , eşim bilir total 6.83 ab 6.14 reyting alarak iyi gitmiş yine

Şefkat Tepe Sungurlar'dan sonra artık A/B izleyicisini de aldı. Her sezon düşüş yaşayacağına daha da yükseliyor. İnşallah gelecek sezon çok daha iyi gider. :)

Dün akşamki bölüme göre düşüş bekliyordum ama yükseldi. Ben düşüş beklediğim zaman yükseliyor dizi. :D