Sbt sonuçlarına aldanmayın.Geçen hafta da böyle yüksek barajlarla başladı sbt de ama tns de aldığı 10 küsür bir şeydi.Ab grubunu bilemem ama.Duygu fenaydı yine :
Sbt sonuçlarına aldanmayın.Geçen hafta da böyle yüksek barajlarla başladı sbt de ama tns de aldığı 10 küsür bir şeydi.Ab grubunu bilemem ama.Duygu fenaydı yine :
Sbt sonuçlarına aldanmayın.Geçen hafta da böyle yüksek barajlarla başladı sbt de ama tns de aldığı 10 küsür bir şeydi.Ab grubunu bilemem ama.
1 | SURVIVOR | STAR TV | 20:05:21 | 02:35:21 | 11,46 | 26,47 |
Sbt anlıklarından bahsediyorumyoo arada 1 reyting fark bile yoktu
tns
[TD="align: center"]1[/td][TD="align: center"]SURVIVOR[/td][TD="align: center"]STAR TV[/td][TD="align: center"]17.03.2013[/td][TD="align: center"]20:18:41[/td][TD="align: center"]23:31:09[/td][TD="align: center"]10,63[/td][TD="align: center"]25,1[/td]
sbt
1 SURVIVOR STAR TV 20:05:21 02:35:21 11,46 26,47
Sbt sonuçlarına aldanmayın.Geçen hafta da böyle yüksek barajlarla başladı sbt de ama tns de aldığı 10 küsür bir şeydi.Ab grubunu bilemem ama.
Sbt anlıklarından bahsediyorum
Sbt anlıklarından bahsediyorum
Farklı şeyler tabiki.Sbt de 13 küsür görmüş mesela ama aldığı reyting 11 civarı.Tns de ise 10 küsürsbt anlıklarıyla sbt reytingleri farklı şey mi anlığın reytingleri işte sbt ve fark 1 bile değil abartmışsın
- - - Ekleme - - -
sbt anlıklarıyla sbt reytingleri farklı şey mi anlığın reytingleri işte sbt ve fark 1 bile değil abartmışsın
Farklı şeyler tabiki.Sbt de 13 küsür görmüş mesela ama aldığı reyting 11 civarı.Tns de ise 10 küsürsbt anlıklarıyla sbt reytingleri farklı şey mi anlığın reytingleri işte sbt ve fark 1 bile değil abartmışsın
- - - Ekleme - - -
sbt anlıklarıyla sbt reytingleri farklı şey mi anlığın reytingleri işte sbt ve fark 1 bile değil abartmışsın
Farklı şeyler tabiki.Sbt de 13 küsür görmüş mesela ama aldığı reyting 11 civarı.Tns de ise 10 küsür
- - - Ekleme - - -
Farklı şeyler tabiki.Sbt de 13 küsür görmüş mesela ama aldığı reyting 11 civarı.Tns de ise 10 küsür
Anlatamıyorum ki derdimi.Ben Furkan'a bu yazımı yazarken anlık çizgilere göre yorum yapmıştım alınan sbt ortalamasına göre değil anlatabildim mi? Elbette ortalama alınıyor bunu ben de biliyorum ancak anlıklar yanıltıcı oluyor.ne demek farklı şey anlık ortalaması çıkıyo her anlık 13 almamış bi kez 13 bi kez 9 bi kez 10 vs. alıp ortalama 11 olmuş bunu ben mi öğretecem sana deniz
Aman be takas gece gece neyin derdindeyiz anlamadım ki boşveryoo ne yanıltıcı olcak anlıkların ortalamasını alcan tamamdır