23 Mart 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tahmin ettiğim gibi Survivor 9 reyting almış. Sadece 1 oyun vardı ve sürekli adadaki yemek bulmaları falan izledik sonlara doğru sıktı.

Tek oyunla bile bu kadar fark yaptıysa helal. :)

Bbrb 3. olmuş. :)))))))

Yakında 4. de olur o kadar ev verecez diye reklam yaptılar bir de fos çıktı. :F

Survivor Totalde 9.95 civari dedim cok iyimserim ondan bile dusmus demek ki YST kadar alacak.

Galip Dervis Cumartesi PT-1de kesinkle Survivoru gecer. O saatde ABde 4 almis dusunun. Bu dizi kesinlikle PT-1! Kanal D umarim YD gibi harcamaz.

harbiden ev araba diye bağıra bağıra fragman yapmışlardı ben yükselir diye düşündüm ama şefkat tepe geçmiş helal valla şt bu başarısı ayakta alkışlanır

harbiden ev araba diye bağıra bağıra fragman yapmışlardı ben yükselir diye düşündüm ama şefkat tepe geçmiş helal valla şt bu başarısı ayakta alkışlanır

Alacağı o kadar aga ev verse de reyting alamamış yakında karınızı kocanızı değiştirecez derler. :F

- - - Ekleme - - -

Beni başkasıyla düşün denen programda her şey olur. :)))

Alacağı o kadar aga ev verse de reyting alamamış yakında karınızı kocanızı değiştirecez derler. :F

- - - Ekleme - - -

Beni başkasıyla düşün denen programda her şey olur. :)))

hahahahahahha :kiki: :kiki: aga güldürme ya kahkaha attım resmen :kiki:

survivor 10 u geçememiş beklediğim gibi
bbeb de biraz değişiklik lazım
lale devri iyi gitmiş senaryonun başkalaşmasına rağmen
galip dereviş saatne ve tekrar olmasına rağmen iyi
uek çok da kötü değil saatine göre

Survivor tek oyunda da çift oyunda da alabileceğini aldı.Anca boşlukta ya da final zamanı yükselir.İlk gün yüksek alması da yeni başlamasındandı.

Şefkat Tepe her zamanki gibi yine ençok izlenen dizidir helal olsun yakında 1.cide olurla inşallah

survivor 10 u geçememiş beklediğim gibi
bbeb de biraz değişiklik lazım
lale devri iyi gitmiş senaryonun başkalaşmasına rağmen
galip dereviş saatne ve tekrar olmasına rağmen iyi
uek çok da kötü değil saatine göre

Ben Bilmem Eşim Bilir'de dediğin gibi yenilik lazım. Final oyunlarında değişiklikliğe gidebilirler bence..