Güzelim X-Factor'e Veliaht dedim ya. As 6 görememiş bugün. Bir diğer boşlukçu dizi Aky iyi gitmiş.Bilemiycem artık. Yalnız o Veliaht değil X Factor.
Güzelim X-Factor'e Veliaht dedim ya. As 6 görememiş bugün. Bir diğer boşlukçu dizi Aky iyi gitmiş.Bilemiycem artık. Yalnız o Veliaht değil X Factor.
Birde Kanal D Fan'ı olacaksın ben biliyorum ayıp. Daha başlamadı dur hele belki Veliaht'tan bile kötüdür. 😕 😕 Çünkü jürisi evlere şenlik.Güzelim X-Factor'e Veliaht dedim ya. As 6 görememiş bugün. Bir diğer boşlukçu dizi Aky iyi gitmiş.
Allahım yada çarşambaya gelsin yada Hafta iç,i her gün de düzenlemeye gitmeliler bide hafta sonu gündüz kuşağında Arka sokaklara özel bir saat yapılmalı kanall d ana haberi 18 e felan alabiliirler 19-23 Arası Arka sokaklar olmalı 2 yoluda çarşamba yayınlanmalı çArşamba pek rakip yok sakarya fıratın boşluğunu doldurur @Bully @xemrexxx
Jürisi belli olmuş muydu ki? Hande, Sinan Akçıl, Mazhar Alonson falan var diyorlardı ama Hande Yener Veliaht'taydı zaten.Birde Kanal D Fan'ı olacaksın ben biliyorum ayıp. Daha başlamadı dur hele belki Veliaht'tan bile kötüdür. 😕 😕 Çünkü jürisi evlere şenlik.
Eeee tamam işte o isimler evlere şenlik o geçen isimler ne öyle Sinan , Hande filan.Jürisi belli olmuş muydu ki? Hande, Sinan Akçıl, Mazhar Alonson falan var diyorlardı ama Hande Yener Veliaht'taydı zaten.
Allahım yada çarşambaya gelsin yada Hafta iç,i her gün de düzenlemeye gitmeliler bide hafta sonu gündüz kuşağında Arka sokaklara özel bir saat yapılmalı kanall d ana haberi 18 e felan alabiliirler 19-23 Arası Arka sokaklar olmalı 2 yoluda çarşamba yayınlanmalı çArşamba pek rakip yok sakarya fıratın boşluğunu doldurur @Bully @xemrexxx
Çarşamba A.Ş.K.'la Merhamet var. Şu an risk alacak durumda değil Kanal D ama Arka Sokaklar Pazartesi'ye dönse iyi olabilir.Allahım yada çarşambaya gelsin yada Hafta iç,i her gün de düzenlemeye gitmeliler bide hafta sonu gündüz kuşağında Arka sokaklara özel bir saat yapılmalı kanall d ana haberi 18 e felan alabiliirler 19-23 Arası Arka sokaklar olmalı 2 yoluda çarşamba yayınlanmalı çArşamba pek rakip yok sakarya fıratın boşluğunu doldurur @Bully @xemrexxx
Daha ne istiyon müthiş enfesto jüriler bence.Eeee tamam işte o isimler evlere şenlik o ne öyle Sinan , Hande filan.
Çarşamba A.Ş.K.'la Merhamet var. Şu an risk alacak durumda değil Kanal D ama Arka Sokaklar Pazartesi'ye dönse iyi olabilir.
Özet iki saat yeni bölüm iki saat şefkat tepeden seyirci kapabilirler böylecesine TNS de uzunluk avantaj ve erken başlaması bol avantaj4 saat arka sokaklar bıktırmaz mı? zaten her gün tekrarı var birde yeni bölüm 4 saat olursa millet kanal D yi listesinden siler valla
Bence de Kanal D X-Factor'ı Cumartesi'ye düşünüyor. Hafta içi yayınlanmaz öyle bir format. As Pazartesi'ye gelirse iyi olur Kanal D için.Belli bir süre geçtikten sonra öyle olacak zaten bence. Çünkü X-Factor Türkiye Cumartesi'ye gelebilir.
Berbat bence. Yaparım Bilirsin'in ilk bölümünde aldığı Reyting'i alamaz.Çarşamba A.Ş.K.'la Merhamet var. Şu an risk alacak durumda değil Kanal D ama Arka Sokaklar Pazartesi'ye dönse iyi olabilir.
Daha ne istiyon müthiş enfesto jüriler bence.
dizinin 3 bölümünüde baştan sona kadar izledim ayşenin fatihe söylediği'' ne bilim sanki biraz fazla gıcık gibisin,çevremdeki insanlar senin gibi davranmıyorlar bana ''sözüne cevap olarak fatihin'demekki sana sadece ben dürüst davranıyorum' sözü herşeyi özetliyordu aslında.geçecekse bugünde iş yapması lazım, konaklı monaklı, entrikaların bol olduğu bir dizi, oyuncularda hiç fena sayılmaz halkımız bu tür konuları sever ama senaryoda arasıra çok aşırı sapmalar var onlarda çıkarılırsa süper bir dizi olacak .. özellikle geçen haftayı pek sevmemiştim ama bu hafta hoş bir bölümdü ..
diziyi izliyormusun bilmiyorum ama
ayşenin fatihe söylediği '' ne bilim sanki biraz fazla gıcık gibisin'' sözüde güne damgasını vurmuştur bence
Jüriler kesin olmadığı için kesin konuşmak doğru olmaz. Yaparım Bilirsin kadar düşük alacağını sanmıyorum.Berbat bence. Yaparım Bilirsin'in ilk bölümünde aldığı Reyting'i alamaz.
Eğer dizi eski bölümleri gibi olsa emin ol alırdı bence.gül gül öldüm arka sokaklar 2595. kez yayınlanan tekrarı ka reyting alamamış
Ne yapsın yine puan kırdılar pis TNS ve SBTgül gül öldüm arka sokaklar 2595. kez yayınlanan tekrarı ka reyting alamamış
Bence de Kanal D X-Factor'ı Cumartesi'ye düşünüyor. Hafta içi yayınlanmaz öyle bir format. As Pazartesi'ye gelirse iyi olur Kanal D için.