23 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bir ağa dizisi daha uçuyor sbt'de. :(

X-Factor Türkiye ya Pazartesi ya da Cumartesi olacak. Pazar olur mu dersen olmaz bence. Güneşi Beklerken'i tehlikeye sokmaz umarım Kanal D. :)
Kanal D'nin gününün değişmemesi gereken tek dizi Güneşi Beklerken. Öyle bir durum olmaz. :)
 
dizinin 3 bölümünüde baştan sona kadar izledim ayşenin fatihe söylediği'' ne bilim sanki biraz fazla gıcık gibisin,çevremdeki insanlar senin gibi davranmıyorlar bana ''sözüne cevap olarak fatihin'demekki sana sadece ben dürüst davranıyorum' sözü herşeyi özetliyordu aslında.
Ayşen-fatih-savaş aşk üçgeni dizinin reyting anlamında yükselmesi için yeterli olacakmı göreceğiz.
ama fatih harbiye diziside aşk boşluğunu cumartesi akşamı dolduruyor gibi,birde fatih harbiyenin sezon başında başlaması yerine oturması dizinin avantajı.
onun için bugünün saraylısı huhakkak çarşanba gününe alınmalı.

fatih harbiye seyirciyi sezona erken başladığı için kapmış görünüyor.. onada bir göz atmıştım oyuncular berbat.. bir oyuncu var oda hayat devam ediyorda şirin karakterini oynayan kız, diğerlerini nerden bulmuşlar orayıda anlamadım.. konudada iş yok o dizide .. karşılaştırdığımızda bugünün saraylısı iki gömlek daha üstün .. ama dediğin gibi seyirciler alışkanlıklarından kolay vazgeçmiyor çöp olsa bile..

fatihin söylediği ''çünkü sadece ben sana karşı dürüst davranıyorum'' cevabıda süperdi, ama kızın gıcıksın derkenki samimiyeti daha çok hoşuma gitti:))
 
Acun ve Aky uçmuşlar. :) 3 Adam diğer anlık 8 falan alır skeçten dolayı.
 
Şu Aky denen diziyi cmts gününden bi def etseler:T: Okan onun yuzunden geç başlıyor :bağır: Zaten boşlukta uçan diziden hayır gelmez:T:
 
Adını Kalbime Yazdım'ın tekrarını bugün izledim dizi bence klasik senaryo da olsa gayet güzel. Aldığı oranlar helaldir yani. Müziklerine de hayran kaldım dizinin. Ama sürekli takip edemem bu diziyi o yüzden denk geldikçe tekrarlarına bakabilirim.