haklısın eskiden prison break gibiydi şimdi bozduEğer dizi eski bölümleri gibi olsa emin ol alırdı bence.
haklısın eskiden prison break gibiydi şimdi bozduEğer dizi eski bölümleri gibi olsa emin ol alırdı bence.
Kanal D'nin gününün değişmemesi gereken tek dizi Güneşi Beklerken. Öyle bir durum olmaz.X-Factor Türkiye ya Pazartesi ya da Cumartesi olacak. Pazar olur mu dersen olmaz bence. Güneşi Beklerken'i tehlikeye sokmaz umarım Kanal D.
Öffff Emre aşağılama bir kerede dizilerimizi kendi potansiyeline göre dizinin en iyi sezonuydu Engin'li bölümler onlarda şimdi Tekrar'ları dönüyor işte.haklısın eskiden prison break gibiydi şimdi bozdu
dizinin 3 bölümünüde baştan sona kadar izledim ayşenin fatihe söylediği'' ne bilim sanki biraz fazla gıcık gibisin,çevremdeki insanlar senin gibi davranmıyorlar bana ''sözüne cevap olarak fatihin'demekki sana sadece ben dürüst davranıyorum' sözü herşeyi özetliyordu aslında.
Ayşen-fatih-savaş aşk üçgeni dizinin reyting anlamında yükselmesi için yeterli olacakmı göreceğiz.
ama fatih harbiye diziside aşk boşluğunu cumartesi akşamı dolduruyor gibi,birde fatih harbiyenin sezon başında başlaması yerine oturması dizinin avantajı.
onun için bugünün saraylısı huhakkak çarşanba gününe alınmalı.
oraları geçeli seneler oldu biraz geç kalmış düşüşüÖffff Emre aşağılama bir kerede dizilerimizi kendi potansiyeline göre dizinin en iyi sezonuydu Engin'li bölümler onlarda şimdi Tekrar'ları dönüyor işte.
Kaç adam ayrıldı sezon başı sadece o da değil. 😱 😱oraları geçeli seneler oldu biraz geç kalmış düşüşü
daha önce de oldy zeynep,murat,engin,ali ayrıldı ama bu durumlara düşmedi neyse çok normal zatenKaç adam ayrıldı sezon başı sadece o da değil. 😱 😱
bu zaten 287 bölümden sonra 7 e düştü yorum konusunda konuşalım bence çünkü yoruma girecek bişeydaha önce de oldy zeynep,murat,engin,ali ayrıldı ama bu durumlara düşmedi neyse çok normal zaten
Neyse panpa dizinin her bölümünü takip ettiğin için bir bildiğin vardır herhalde. Şike var şike.daha önce de oldy zeynep,murat,engin,ali ayrıldı ama bu durumlara düşmedi neyse çok normal zaten
Bir tutam güldüysem ne olayım.3 Adam'da şimdi de yst skeci var.
pompy ne diyorsa oNeyse panpa dizinin her bölümünü takip ettiğin jçin bir bildiğin vardır herhalde. Şike var şike.
Al benden de o kadar. Seyirciyi gülsünler diye ayarlamışlar. Acun'la Hülya da yalandan gülüyorlar.Bir tutam güldüysem ne olayım.