2024 Çeyrek Final | En Favori Üye 2024 | bazinga Vs 12.Adam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Yarı Finale Yükselsin?

• bazinga

• 12.Adam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Öncelikle @serhatt'ı geçip bu tura geçmiş olmama inanamıyorum. Şampiyonluk kadar büyük bir başarı kabul ederim. :A

Sonralıkla her ne kadar @12.Adam çok sevdiğim bir takımdaşım olsa da kendimi daha fazla seviyorum ve @bazinga diyorum. :A
Çok kibarsın teşekkür ederim. :A Ben de forumun nankörlüğüne inanamıyorum. 😱

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Sen oy vermediğin insanlara nankörlük mü yapmış oluyorsun? :A bi de buradan düşün.
Ben örnek veriyorum sadece, masacre bazinga oylamasında masacreye verirdim. Onun da bu eşleşmede benim gibi düşüneceğini sanıyordum onun hayal kırıklığı oldu.

Ben örnek veriyorum sadece, masacre bazinga oylamasında masacreye verirdim. Onun da bu eşleşmede benim gibi düşüneceğini sanıyordum onun hayal kırıklığı oldu.
Anlıyorum seni ama büyütmeye gerek yok. Hepimiz sevdiğimiz kişiler tarafından o tarz hayal kırıklığı yaşıyoruz. Eski zamanlarda @Bully (şimdi diyecek ben ne alaka ) bana böyle ilk hayal kırıklığını yaşatmıştı :A
Geçen senede var öyle bir kaç kişi ama ne yapalım. Herkesin belirli bir kriteri var kafasında.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Anlıyorum seni ama büyütmeye gerek yok. Hepimiz sevdiğimiz kişiler tarafından o tarz hayal kırıklığı yaşıyoruz. Eski zamanlarda @Bully (şimdi diyecek ben ne alaka ) bana böyle ilk hayal kırıklığını yaşatmıştı :A
Geçen senede var öyle bir kaç kişi ama ne yapalım. Herkesin belirli bir kriteri var kafasında.
Benim bile var hain kavruk oy kullanmadı. 🤬 @Bully

Öncelikle @serhatt'ı geçip bu tura geçmiş olmama inanamıyorum. Şampiyonluk kadar büyük bir başarı kabul ederim. :A

Sonralıkla her ne kadar @12.Adam çok sevdiğim bir takımdaşım olsa da kendimi daha fazla seviyorum ve @bazinga diyorum. :A
@Dosi ile arka planda bir şeyler çevirmiş diyolla senin için, zaten diğer gruplarda 29 oy kullanılırken sizin eşleşmede 31 oy kullanılmış, cia @Angelica konuyu araştırmalı :A:A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
@Dosi ile arka planda bir şeyler çevirmiş diyolla senin için, zaten diğer gruplarda 29 oy kullanılırken sizin eşleşmede 31 oy kullanılmış, cia @Angelica konuyu araştırmalı :A:A
30 oy kullananda oldu.
Arka planda iş çevirmeler vardır. Açık oylama ile bunu engellemiş oluruz bir nevi.
Bir daha bana böyle asılsız ithamda bulunursan sana karşı ruhunun bile hissedemeyeceği bir şeyler uygularım…

30 oy kullananda oldu.
Arka planda iş çevirmeler vardır. Açık oylama ile bunu engellemiş oluruz bir nevi.
Bir daha bana böyle asılsız ithamda bulunursan sana karşı ruhunun bile hissedemeyeceği bir şeyler uygularım…
ayol 1.si şakaydı :X

2.si mesajında siz olmasanız bile birilerinin bir şeyler çevirdiğini kabul etmişsin demek ki çok da asılsız değilmiş :A:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Şakayı ciddiye alanlar var çünkü.

Geçen seneden beri o konudan dertliyiz :A bence arada belirtiyordumda sen çok dikkat etmemişsin :A
neyse bana malzeme çıktı zaten gerisi ile çok ilgilenmiyorum :X @serhatt ı eleyip @12.Adam a elenirse @bazinga bol bol dalga geçerim denizi geçip derede boğulmuş olacak admin :A:A

neyse bana malzeme çıktı zaten gerisi ile çok ilgilenmiyorum :X @serhatt ı eleyip @12.Adam a elenirse @bazinga bol bol dalga geçerim denizi geçip derede boğulmuş olacak admin :A:A
@Dosi , haşladı altına ettin altına prima ultra kullan. :A
30 oy kullananda oldu.

Öyle bir durumu 2022’de yaşamıştı zaten.

Yalnız @12.Adam eski şampiyon. Dere olmamış:A
Listeyi fırlat bakalım kimleri gömmüşsün. :A Oturma organından sallama ama.
şimdi serhattaki şirretlikle 12.melun bir mi bak @MasacRE bile serhata oy vermedi diye korkup kaçtı forumdan kaç saattir :F 12. melun şansa ya da sevildiği için oy alıyordur , rakibi öyle değildi :A:A

kimler gitti görmek istiyorsan üye listesine bak 12. melun :X ayrıca bana oynayarak yanlış yapıyorsun, sana bu nasihatı bırakıp cild cards izlemeye gidiyorum ben gut nayt :A:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi