23 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Yalan Dünya tekrar bölümüyle A/B`de hizaya getirmiş diğer yapımları. Pazartesi zirvede olursa şaşırmayın :D

Huzur Sokağı iki grupta da zirvede. Ancak A/B`de düşüş yaşamış. Düşüş sürecek bence dizi ile ilgili
Dila Hanım yükselişe geçmiş Tebrikler. Ama gelecek hafta Arka Sokaklar gelince tekrar düşüş yaşar
Kayıp Şehir düşüş yaşamış. Diğeer diziler devam ederken seyirci çekmek zordur kendine. Gelecek hafta tekrar yükselir
Emirin Yolu çökmüye devam ediyor. Demiştim iyi kalpli, kusursuz kızları kimse sevmez diye.

Mahoninin değimiyle: Rıza baba gelecek hafta gelince bi koluna Rızayı bi koluna Bilalle Emiri alıp tokatlar

Zeynep Dilayla Feyzayı tokatlar.

Kısacası ekip halleder bu işi :D

Yalan Dünya tekrar bölümüyle A/B`de hizaya getirmiş diğer yapımları. Pazartesi zirvede olursa şaşırmayın :D

Huzur Sokağı iki grupta da zirvede. Ancak A/B`de düşüş yaşamış. Düşüş sürecek bence dizi ile ilgili
Dila Hanım yükselişe geçmiş Tebrikler. Ama gelecek hafta Arka Sokaklar gelince tekrar düşüş yaşar
Kayıp Şehir düşüş yaşamış. Diğeer diziler devam ederken seyirci çekmek zordur kendine. Gelecek hafta tekrar yükselir
Emirin Yolu çökmüye devam ediyor. Demiştim iyi kalpli, kusursuz kızları kimse sevmez diye.

Mahoninin değimiyle: Rıza baba gelecek hafta gelince bi koluna Rızayı bi koluna Bilalle Emiri alıp tokatlar

Zeynep Dilayla Feyzayı tokatlar.

Kısacası ekip halleder bu işi :D

okadar emin olma :d arka sokaklar ab iyice dip yapar totalde 7 aliyor :d düsüs yasar koçan isi bitti dila hanım zirveyi hertürlü alir :d

- - - Ekleme - - -

destere konuda dikkat :d

okadar emin olma :d arka sokaklar ab iyice dip yapar totalde 7 aliyor :d düsüs yasar koçan isi bitti dila hanım zirveyi hertürlü alir :d

- - - Ekleme - - -

destere konuda dikkat :d
Ooouuuu. Sevincini kırmayacağım. A/B`yi mi dikkate alıyorsun o zaman? Yalan Dünyanın tekrarı fena eziklemiş Dilayı :D

Yok yok sen Cuma`ları Totali önemsiyorsun pardon. E o zaman da Pazartesi 7 alan Arka Sokaklar Cumaları iyice uçar.

Kısacası aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık

Ooouuuu. Sevincini kırmayacağım. A/B`yi mi dikkate alıyorsun o zaman? Yalan Dünyanın tekrarı fena eziklemiş Dilayı :D

Yok yok sen Cuma`ları Totali önemsiyorsun pardon. E o zaman da Pazartesi 7 alan Arka Sokaklar Cumaları iyice uçar.

Kısacası aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık

:D görecegiz :d :d arka sokaklarin pimi çekildi :d

- - - Ekleme - - -

o ses yalan dünyaya tokatlar :d :d

dediğim çıktı demeyi sevmem ama yinede diyeyim :)

dila cuma günü yayınlanan en kaliteli dizi bir çok eksiğine rağmen yavaş yavaş liderliğe ilerliyor hem ab hem totalde ikinci sırada dilanın nefesi feyzanın ensesinde yakında öpüşürler:)

ilginç olan yalan dünyanın tekrarının bu kadar yüksek oranlar alması buda demek oluyorki aslında cuma günü adam gibi bir dizi yok yani kaliteli bir yapım gelse hepsini süpürürür dün yalan dünyayı izleyen yalaşık 7 lik ab grubu hiçbir kanalda izleyecek bişey bulamamış kendini yalan dünyayı izlerken bulmuş :)
koçan teklemeye başladı yakında bilalin motoru duracak :))

kayıp şehir yakup ne kadar savunsada alternatif olmayınca izlenen bir dizi diğer diziler bitince kayıp şehire geçiyor millet .. atlantis battı batacak yakındır sonu

emirin türbüşonu 4 almış fazla bile almış o diziye 2 reyting bile çok sayılır ama pis yedililerin 7 aldığı memlekette emirin türbüşonu 4 almış çokmu deyip geçiyoruz ..

- - - Ekleme - - -

Sen değilmiydin dün Arka Sokaklar 1. , Dila 2. olur diyen. İnkar etme sakın. Eğer inkar edersen geçen sene Acundan nefret ediyorum dediğin mesajını da inkar edersin bulurum haaa :D

Ben de söylüyorum. Totalde Arka Sokaklar 1. , Huzur Sokağı 2. , Dila Hanım 3. olacak. Var mısın iddiasına?

dediğim çıktı demeyi sevmem ama yinede diyeyim :)

dila cuma günü yayınlanan en kaliteli dizi bir çok eksiğine rağmen yavaş yavaş liderliğe ilerliyor hem ab hem totalde ikinci sırada dilanın nefesi feyzanın ensesinde yakında öpüşürler:)

ilginç olan yalan dünyanın tekrarının bu kadar yüksek oranlar alması buda demek oluyorki aslında cuma günü adam gibi bir dizi yok yani kaliteli bir yapım gelse hepsini süpürürür dün yalan dünyayı izleyen yalaşık 7 lik ab grubu hiçbir kanalda izleyecek bişey bulamamış kendini yalan dünyayı izlerken bulmuş :)
koçan teklemeye başladı yakında bilalin motoru duracak :))

kayıp şehir yakup ne kadar savunsada alternatif olmayınca izlenen bir dizi diğer diziler bitince kayıp şehire geçiyor millet .. atlantis battı batacak yakındır sonu

emirin türbüşonu 4 almış fazla bile almış o diziye 2 reyting bile çok sayılır ama pis yedililerin 7 aldığı memlekette emirin türbüşonu 4 almış çokmu deyip geçiyoruz ..

emirin yolunun isi bitti :d türboşu :d

Pardon yanlış yazmışım Arka Sokaklar 1. , Huzur Sokağı 2. , Kayıp Şehir 3. , Dila 4. olacak. Varmısın iddiasına Mahoni? Bu var mısın iddiasına lafını ikinci kez başka birine kullanıyorum cevap gelmiyor :D İlki takasaydı :D

Kayıp Şehir 2. de olabilir gelecek hafta. Arka Sokakların totali bir az arttırabilir diziyi

- - - Ekleme - - -

Bu arada Dila bu hafta arttıysa o da boşluktan izleniyor demektir. Yalan Dünya bile zayıf olduğu totalde nefesini kesiyordu Dilanın

Pardon yanlış yazmışım Arka Sokaklar 1. , Huzur Sokağı 2. , Kayıp Şehir 3. , Dila 4. olacak. Varmısın iddiasına Mahoni? Bu var mısın iddiasına lafını ikinci kez başka birine kullanıyorum cevap gelmiyor :D İlki takasaydı :D

Kayıp Şehir 2. de olabilir gelecek hafta. Arka Sokakların totali bir az arttırabilir diziyi

- - - Ekleme - - -

Bu arada Dila bu hafta arttıysa o da boşluktan izleniyor demektir. Yalan Dünya bile zayıf olduğu totalde nefesini kesiyordu Dilanın

4.cü olmaz arka sokakların en çok kime vuracagini bilmiyoruz bence

arka sokaklar
dila hanım
kayip sehir
huzur sokagi olur

huzur sokagi herhafta düsüyor ab

huzur
dila
kayip sehir böle olcak giriyorum bu tahnib ettigin olmicak seninki tutmicak dila hanim 4.sirada olmaz rahat ol sen giriyorum iddasına nesine ?

- - - Ekleme - - -

Arka Sokaklar'ın pimi çekildi mi. :S Tam tersi rahatladı diyecektin herhalde. Cuma günü Arka Sokaklar total'de rahat 8-9'u bulur.

Huzur 2. Dila yine 3. olur. Tabi Dila'nın senaryou dün akşamki gibi yine dolu dolu olursa Huzur'u bile geçebilir. Uslu bir çocuk olursanız belki şirinleri bile görebilirsiniz. :D

Kayıp Şehir yine 21.50'de başlarsa destere'nin dediği gibi ancak atlantis gibi okyanusun dibine gider. :D

4.cü olmaz arka sokakların en çok kime vuracagini bilmiyoruz bence

arka sokaklar
dila hanım
kayip sehir
huzur sokagi olur

huzur sokagi herhafta düsüyor ab

huzur
dila
kayip sehir böle olcak giriyorum bu tahnib ettigin olmicak seninki tutmicak dila hanim 4.sirada olmaz rahat ol sen giriyorum iddasına nesine ?
A/B`yi tahmin edemem çok zor. Arka Sokakların performansını tahmin edemiyorum. Belki 5e yükselecek belki 3te kalacak onu bilmiyorum. Ama totale eminim.

Arka Sokaklar
Huzur Sokağı
Kayıp Şehir
Dila Hanım

Kayıp Şehir ile Huzur Sokağı yer değiştirebilir. Çünkü, Arka Sokaklar gazıyla Kayıp Şehir bir az daha artabilir totalde

Eğer iddiasına varsan sen seç. Sonuçta Dila Hanım 4. olacak diyorum ben

A/B`yi tahmin edemem çok zor. Arka Sokakların performansını tahmin edemiyorum. Belki 5e yükselecek belki 3te kalacak onu bilmiyorum. Ama totale eminim.

Arka Sokaklar
Huzur Sokağı
Kayıp Şehir
Dila Hanım

Kayıp Şehir ile Huzur Sokağı yer değiştirebilir. Çünkü, Arka Sokaklar gazıyla Kayıp Şehir bir az daha artabilir totalde

Eğer iddiasına varsan sen seç. Sonuçta Dila Hanım 4. olacak diyorum ben

sıralama böle olcak

Arka Sokaklar
Dila Hanım
Huzur Sokağı
Kayıp Şehir

ab
huzur sokagi
Dila Hanım
arka sokaklar
kayip sehir

yorumlara baktım bazı arkadaşlar kayıp şehir için pt2 dizisi demişler ..

pt2 dizisi diye bir dizi türü yoktur az reyting alan sadık izleyicisi olan diziler pt2 ye kaydırılır yani pt2 dizileri eğer +18 değilse pt2 de yayınlanma sebepleri pt1 de rakiplerle başedemediği için pt2 ye kaydırılan dizilerdir.. kayıp şehir pt1 de izlenmiyorsa buda dizinin rakiplerin bol olduğu saatte tutunamayacağını gösterirki bu diziyi çok izlenen değil alternatif dizi yapar ..

pt2 dizisi denince akla behzatÇ gibi diziler gelir bunlar pt1 dede pt2 dede sadık izleyici kitlesine sahiptir değişmez az ama fanatik izleyicisi vardır dizilerini kolay kolay bırakmazlar ..yani behzat pt1 de 1 reytinge düşüp pt2 de 8 reytinge yükselmez toplayacağı seyirci aşağı yukarı bellidir ..

onun için kimse yeni bir grup yaratmasın pt2 dizisi reyting anlamında ikincil durumdaki diziledir.

sıralama böle olcak

Arka Sokaklar
Dila Hanım
Huzur Sokağı
Kayıp Şehir

ab
huzur sokagi
Dila Hanım
arka sokaklar
kayip sehir
Hey Allahım az önce başka sıralama yazıştın şimdi başkasını yazıyorsun. Ben Dilanın totalde Arka Sokaklar, Kayıp Şehir ve Huzur Sokağının gerisinde kalacağınnı söylüyorum. Var mısın iddiasına? Sen sabahtan beri zirvede olacak diyorsun, Arka Sokakların pimi çekildi diyorsun ama şimdiki sıralamada Arka Sokakları zirveye almışsın. Zirvedekinin pimi çekildiye Dilanın pimi çekilmedi mi? Hayır sıralamandan öyle anlaşılıyor

Dila Hanım ABT'de 1. olmuş süper.

DBT'de de 1. olmuş harika.

- - - Ekleme - - -

:d