Kayıp Şehir Bu Hafta Düşmüş Saat Değişiklikten Olsa Gerek Haftaya Yine Aynı Oranlarına Geri Döner!
Ab'de Sevilen Bir Dizi Kayıp Şehir Bence Bu Guruptada Yükselir !
Totalde döner çünkü büyük ihtimalle Arka Sokaklar totalde zirvede yer alacak ve kayıp şehir andan etkilenerek yükselecek ama abde pek yükselmez çünkü Arka Sokaklar'ın yeni bölümü Yalan Dünyanın tekrarı kadar bile izlenmiyor abde .
Yalan Dünyanın gidişi Dilaya yaradı. Abde ilk 10a zor giren dizi 3. olmuş. Haftaya Ydnin tekrarı da olmayacağına göre 2. olabilir Abde.
Kayıp Şehir 5 reytinge yakın almış. Haftaya tekrar eski saatine döndürülür.
dila hanım zirveye gözünü dikti kocan batıcak dila zirveyi alicak kesin ab de kocanın reytingleri birazi arka sokaklara kaçsin aradan çiçek gibi açar dila
Kayıpşehir neden her mesajın sonuna ünlem koyuyorsun merak ettim.
- - - Ekleme - - -
Fazla uçma aga zirve hayal.
dila hanım zirveye gözünü dikti kocan batıcak dila zirveyi alicak kesin ab de kocanın reytingleri birazi arka sokaklara kaçsin aradan çiçek gibi açar dila
Kayıpşehir neden her mesajın sonuna ünlem koyuyorsun merak ettim.
- - - Ekleme - - -
Fazla uçma aga zirve hayal.
Eğer Dila zirveyi alırsa Star neden 20 Dakikayı Cumaya koysun ki. Zaten 20 Dakika gelince Cuma günü zirveyi alacaklar. Dila Perşembeyi idare etse yeter.
Arka Sokaklar Abde hiç bir şey yapamayacak.
dila hanım zirveyi almasi yakın kayip sehir düsüsü sürüyor
En uygun gün o çünkü. Salı ve Perşembe Avrupa maçları olunca en boş gün Cuma oluyor. 20 Dakika 2 bölüm yayınlanıp bir hafta yayınlanmayacak bir dizi değil bence
20 Dakika dizisinin cuma günü yayınlanacağını da nerden çıkardınız anlamıyorum hiç bir açıklama gelmedi , hatta Faruk Turgut Dila Hanım'ın cuma günleri 20:00'da yayın hayatına devam edeceğini söyledi.
Bu Sürüşün Büyük Olacağnı Sanmıyorum Haftay Oranlarına Dönecek