23 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Kayıp Şehir'in düşüş nedeni saatiyle olan oynama haftaya yine yükselir :)

Huzur Sokağı oranlarında kayıplar yaşamaya devam ediyor.Dila Hanım yakındır totalide ele geçirsin.Emir'in Yolu Ab grubunda oranlarını arttırmış gibi gözüküyor.Kayıp Şehir düşmüş umarım toparlanır.

Huzur sokağı beklendiği gibi birinci olmuş yalan dünya tekrarı abde harika gitmiş dila hanım uçuşa geçmiş ve starı 2ncilige kadar yükseltmiş.

yalan dünya pazartesine alındıgında da yazmıştım kayıp şehir bu işten kötü etkilenecek diye dizi resmen göçmüş. kanal d panikle ne yapacagını şaışırdı bogulmakta olan adam gibi çırpındıkça daha çok bhogulacak gibi yazıkk..

huzur sokagı ile yorumum belli senaryo kötü yalan dünyanın yoklugunda zar zor birinci olmuş. ve her hafta düşüş var bu bölümde pek iyi değildi..

dila malum iki haftadır tüm kozlarını kulanıyor tırmandı tırmadı ama tutunabilecek mi..

emirin yolu için geçen haftada yazdım bu senaryo ile yukarı çıkması imkansız show tv yi sezon sonuna kadar idare eder işte

- - - Ekleme - - -

6 ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE ATV 16:08:53 18:52:16 4,44 16,79

9 EMIR''IN YOLU SHOW TV 21:10:48 23:18:13 4,13 10,64

yazık emir ne hale geldi daha da düşeceği belli .. senaryoyu toparlar gibi olsalarda yine anlamsız bir senaryoya daldırdılar :)))))

Dila artmış. 6'ya yaklaşmış.

Huzur Sokağı artacağına düşmüş. Huzur zirvede tutunamaz.

Kayıp Şehir. :D:D

Karşısına rakip gelince birden düşüvermiş Kayıp Şehir. Boşluktan izlendiğini zaten biliyorduk, kanıtlanmış oldu. :D

dipnot: Büyük Risk, araya uzun reklam almasına rağmen mükemmel gitmiş!! :)

Dila hanima tebrikler acikcasi sezon basinda ben boyle bir performans beklemiyordum.lakin bence bugunun asil basarisi yalan dunyanin tekrarinin abdeki basarisidir ab yalan dunyayi birakmiyor bakalim pazartesi nasil bir sonuc alacak ilk iki diyorum ya birinci ya ikinci olur gibi. Haftaya totalde arka sokaklarin zirveyi alcagini dusunuyorum cunku hs dususte dila hanima gelince tum kozlar oynandi cok tutunamaz lakin abde arka sokaklari gecer. Bir ihtimal kayip sehir eski saatine donerse belki toparlanir hatta atak yapip arka sokaklarin pesinden ikincilige oynar. Abde nasil olur orayi tahmin edemiyorum cunku arka sokaklar abde pek basarili degil. Beyaz showa gelince eger kayip sehr toparlayamazsa bence gunu degismeli ve beyaz erkene alinmali eger kayip sehir toparlanirsa beyaz cumartesi bbeb den sonra olmali.ocakta tum dengelerin degisecegine inaniyorum bu yenilenmede kanal d ve stara yarar ataklari onlar yapiyor.

Haftaya Kayıp Şehir 21.50'den tekrar 22.30'da alınır. Boş boş istediğini yapar yine. :D

Arka Sokaklar'ı 22.30'a kadar uzatırlar.

Son düzenleme:
atv'de ekrana gelen ve yapimciligini Set Film'in üstlendigi "Huzur Sokagi" basarili giderek her iki grupta da zirvenin sahibi oldu.

Gold Film Faruk Turgut tarafindan yapilan ve basrollerini Erkan Petekkaya ve Hatice Sendil'in üstlendigi "Dila Hanim" dizisi çok basarili bir yükselis yasayarak hem yapimcisini hem kanalinin yüzünü güldürmeyi basardi. Dila Hanim su an Star TV'nin en çok izlenen 2.dizisi ünvanini tasiyor.

Kanal D'de yayinlanan ve saati bu hafta erkene alinan "Kayip Sehir" düsüse geçti ister istemez. Ancak bu düsüsün uzun olmayacagi, gelecek haftalarda yine yükselebilecegini düsünüyorum.

Dün aksam heyecanli bir bölümle ekrana gelen "Emir'in Yolu" dizisi yine zirveden uzak kaldi. Ancak bu oranlar Show TV'yi memnun etmis olmali.

Esra Erol ile Evlen Benimle, Büyük Risk ve Kim Milyoner Olmak Ister adli eglence programlari da basarilarini bir daha kanitlayarak iyi oranlar aldilar.