23 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

He he hep öyle olur. :d

Kayıp Şehir'in rakipli ortamda düştüğünü gören Kanal D kesin yine eski saati 22.30'a alacak diziyi, boşlukta istediği gibi at koştursun diye. :D
K
anal D bu hafta mecbur kaldı aslında, Yalan Dünya tekrar olunca ister istemez erken bitti, yoksa benim dahi bildiğim bir gerçeği Kanal D de biliyordur: Kayıp Şehir 23 sonrası açılan bir dizi...

Haftaya Arka Sokaklar özetsiz yayınlanabilir, yani Kayıp Şehir yine erken olabilir, sonraki hafta düzelir durum...

- - - Ekleme - - -

Kayıp Şehir ve Beyaz Show haftaya yükselebilirler kanımca..

Saatleri eski haline dönünce yükselebilirler hatta bence yükselirler Total'de, A/B belli olmaz...

K
anal D bu hafta mecbur kaldı aslında, Yalan Dünya tekrar olunca ister istemez erken bitti, yoksa benim dahi bildiğim bir gerçeği Kanal D de biliyordur: Kayıp Şehir 23 sonrası açılan bir dizi...

Haftaya Arka Sokaklar özetsiz yayınlanabilir, yani Kayıp Şehir yine erken olabilir, sonraki hafta düzelir durum...

- - - Ekleme - - -

Saatleri eski haline dönünce yükselebilirler hatta bence yükselirler Total'de, A/B belli olmaz...

arka sokaklardan nefret eden kesim cuma günü kanalD yi açmaz hiç bu durumda kayıp şehir yine kayıplara karışır :))

İlk kez düşüyor, sürmesi için bir önceki hafta da düşmüş olması gerekirdi. :)

- - - Ekleme - - -

Yorumlarının çok büyük bir kısmına hiç katılmıyorum ama çok güzel biryazı olmuş. :)

Tesekkur ederim hep sizleri takip ediyordum bende anca anca nasladim yorumlara sizin kadar usta tahminler olmaz :) ama burda fanatik kanal tutanlar var objektif olunsa tahminlerde daha heyecanli daha guzel olur 😉

Kayıp Şehir Oranlarına Geri Dönecek Haftaya Arka Sokaklar Özetle Yayınlanackk Kayıp Şehir Eski Saatiyle Yine Muhteşem Oranlar Alacak :))

Tesekkur ederim hep sizleri takip ediyordum bende anca anca nasladim yorumlara sizin kadar usta tahminler olmaz :) ama burda fanatik kanal tutanlar var objektif olunsa tahminlerde daha heyecanli daha guzel olur 😉

objektif olmayı herkes isterde ortam objektifliğe izin vermiyor :))

ben koçandan nefret ettiğim halde diladan daha çok izleniyor diyecek kadar kafayı yemedim :))

o açıdan benim objektifliğim benim dizim birincilikten düştüğü an kaybolur :)) ondan sonra subjektifliğin gideri var :)

objektif olmayı herkes isterde ortam objektifliğe izin vermiyor :))

ben koçandan nefret ettiğim halde diladan daha çok izleniyor diyecek kadar kafayı yemedim :))

o açıdan benim objektifliğim benim dizim birincilikten düştüğü an kaybolur :)) ondan sonra subjektifliğin gideri var :)

Haklisin ortam musait olmayabilir. Bu arada bu kisisel birsey deildi ustune alinmani istemem lafimi ortaya koydum alan alir misali :) bende boyle konusuyorum ama acaba ben objektimiyim bilemem :)

Haklisin ortam musait olmayabilir. Bu arada bu kisisel birsey deildi ustune alinmani istemem lafimi ortaya koydum alan alir misali :) bende boyle konusuyorum ama acaba ben objektimiyim bilemem :)

objektifsin hiç şüphem yok ..

benim tarzımda bu lafı ortaya koyarım alan alır almayan çekip gider ..:))

olayı üstüme alınmadımda ben burdaki her subjektif arkadaş için yorum yaptım diyelim :)

yani birinin konuşması lazımdı tesadüfe bak ben konuştum :))

- - - Ekleme - - -

olayı üstüme alınmadımda ben burdaki her subjektif arkadaş için yorum yaptım diyelim :)

- - - Ekleme - - -

Üstüne alınmayışına sevindim :)