23 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

destere ikiye katlayamaz ab de dila ezicek arka sokakları bunda idda girerim totaldede ikiye katlamasi imkansız diyorum :D

katlamasına katlamazda yani totoşta arka sokakların daha çok izlenmesi sadece çocukların ekranı ele geçirdiğini gösterir anlatmak istediğim bu :))

ben ab de dila hanım arka sokaklari ezip geçer diyorum totalde ikinci olacak :d
Orasını bilemem. Bence Arka Sokaklar geçecek. Ama iddiaya girecek kadar iddialı değilim. Dila kaç alıyor ki A/B`de? 5. Arka Sokaklar en zorlu günde 5 reytingi gördü. Bölümüne bağlı bir durum.

Orasını bilemem. Bence Arka Sokaklar geçecek. Ama iddiaya girecek kadar iddialı değilim. Dila kaç alıyor ki A/B`de? 5. Arka Sokaklar en zorlu günde 5 reytingi gördü. Bölümüne bağlı bir durum.

bu konuda kendini ilk kandıran sensin 1 defa 5 aldi ondan sonra 2 3 dip yapti neyse bekleyip görcez :/

arka sokakların ab grubu, o gün ekranı çocuklarına teslim eden ebeveynlerden oluşuyor. yani arka sokaklar ab grubunda 5 reyting alıyorsa demekki o kadar ebeveyn çocuklarını kırmayıp kumandayı onlara teslim etmiş demektir :))

bu konuda kendini ilk kandıran sensin 1 defa 5 aldi ondan sonra 2 3 dip yapti neyse bekleyip görcez :/
Karadayının gelişiyle düşüş yaşadı.

O Ses meselesine gelince yapmadığım yorumlarla ilgili iddiaya varmısın deme. Çünkü, ben Yalan Dünya O Sesi geçecek demedim. En azından duellolara kadar.

- - - Ekleme - - -

arka sokakların ab grubu, o gün ekranı çocuklarına teslim eden ebeveynlerden oluşuyor. yani arka sokaklar ab grubunda 5 reyting alıyorsa demekki o kadar ebeveyn çocuklarını kırmayıp kumandayı onlara teslim etmiş demektir :))
Cuma da tam öyle bir gün :D Yarın okul yok, bol bol izlerler

koçan yd yokke düşmüş ilginç :D
diloş uçmuş kopmuş ama haftaya düzelir
kayıp şehir boyunun ölçüsünü almış
emir kötüyolda hızla lerliyor
milyıoner süper gitmiş adam bildiği halde 250binlik soruya cevap vermedi çekildi neyse
unutma beni en çok izlenen günlük dizi hala süper

koçan yd yokke düşmüş ilginç :D
diloş uçmuş kopmuş ama haftaya düzelir
kayıp şehir boyunun ölçüsünü almış
emir kötüyolda hızla lerliyor
milyıoner süper gitmiş adam bildiği halde 250binlik soruya cevap vermedi çekildi neyse
unutma beni en çok izlenen günlük dizi hala süper

emre buralar sana emanet ben kaçıyorum :)) gidip istanbulu fethedeceğim umarım bir dilaya rastlarım

size kolay gelsin :))

bazı diziler vardır nerden yakalarsan yakala pek bişey kaçırmamış olursun :))

dediğini anladımda saat 21 de başladı dilanın yeni bölümü saat 21 e kadar yalan dünya seyircisi yalan dünyanın yeni bölümünün başlamayacağını anlamadıysa bu seyirci saftır :))

destere nasıl anladı yahuu :)) diyorum ki yeni bölüm olmadıgını anlasa bile o günü yalan dünyaya ayıran seyirci başka yapacak işi olmadıgı için otururp eski bölümü izliyor. alemin kralının tekrarını bile 3 reyting aldıgı ortamda aynı gününde yeni bölümü bekleyen seyircinin oldugu vakitten yalan dünyanın 6 reyting alması normal

destere nasıl anladı yahuu :)) diyorum ki yeni bölüm olmadıgını anlasa bile o günü yalan dünyaya ayıran seyirci başka yapacak işi olmadıgı için otururp eski bölümü izliyor. alemin kralının tekrarını bile 3 reyting aldıgı ortamda aynı gününde yeni bölümü bekleyen seyircinin oldugu vakitten yalan dünyanın 6 reyting alması normal

beyazsoy açık ara dila hanımcı dila hanımla cumaları bitiriyoruz

sen oyle san dila arka sokaklarla top sektirecek ezik büzük kalıcak arka sokaklar :d 😀d :d pazartesi yalan dünya boyunun olcusunu bi alsın :d :d acun bir ayarı versin :d cumada dila rıza babaya ayarı verir :d :d :d :d

kanal d nin bu taktiğin mantıklı açıklması var ama kayıp şehiride yanında göstürseydi daha anlamlı olurdu.

cuma günü ab halkının eglenme günü (yada2 günlük şlehirden uzaklaşma vakti) millet cuma günü eglenmeye çıkıyor nasıl olsa yarın tatil diye. bu durumdan yalan dünya negatif etkileniyor. ama arka sokaklar çocuk dizisi çocuklar için cuma da tv izleme günü geceye kadar tv izleyebilir çünkü anne babalarına yarın okul diyebilirler.

bu durumda arka sokaların ve yalan dünyanın gerçek kitlesiyle buşulaşacagını düşünüyor kanal d ama olan bursa kayıp şehire oldu haftaya daha da düşecektir. yalan dünyayla acun çarpışacak acunun ab reytingi düşecektir acun zaten elemeler başlayacak hemde kitleolarak eglenmek isteyen kitle oldugu için yalan dünyayyla paralel izleyicisi var ..karadayı etkilenecek ama okadar çok etkilenmez

kanal d nin bu taktiğin mantıklı açıklması var ama kayıp şehiride yanında göstürseydi daha anlamlı olurdu.

cuma günü ab halkının eglenme günü (yada2 günlük şlehirden uzaklaşma vakti) millet cuma günü eglenmeye çıkıyor nasıl olsa yarın tatil diye. bu durumdan yalan dünya negatif etkileniyor. ama arka sokaklar çocuk dizisi çocuklar için cuma da tv izleme günü geceye kadar tv izleyebilir çünkü anne babalarına yarın okul diyebilirler.

bu durumda arka sokaların ve yalan dünyanın gerçek kitlesiyle buşulaşacagını düşünüyor kanal d ama olan bursa kayıp şehire oldu haftaya daha da düşecektir. yalan dünyayla acun çarpışacak acunun ab reytingi düşecektir acun zaten elemeler başlayacak hemde kitleolarak eglenmek isteyen kitle oldugu için yalan dünyayyla paralel izleyicisi var ..karadayı etkilenecek ama okadar çok etkilenmez

acun ab reytingi her hafta artıyor yalan dünyayı yerle yeksan ettikten sonra dila da arka sokaklar ezip geçicek kıskananlar var :d gül geç acun ezip geçer acunun karsısında kimse duramaz garip kalırlar :D

Behzat:Ben ne zaman mutlu olsam biri ölüyo.Herşey moka sarıyo a...

Süper bi bölümdü.

Haftaya ne olur ?

Arka Sokaklar sürpriz olmazsa Total'i çok rahat alır...

A/B'de ise Huzur Sokağı 8'i aşar, Yalan Dünya'nın tekrarı olmayacak artık karşısında.

Arka Sokaklar özetli olursa Kayıp Şehir Total'de ikinciliğe kadar çıkabilir.

Dila Hanım ise hala sürpriz benim için, net bir şey söyleyemem.

Not : Dünkü Kayıp Şehir tahminim %100 tutmuş, Dila Hanım da öyle, sadece Huzur Sokağı'nı net söyleyemedim, tahminlerime gülenlere duyurulur...

kayip sehir düsüsü sürüyor :d

İlk kez düşüyor, sürmesi için bir önceki hafta da düşmüş olması gerekirdi. :)

- - - Ekleme - - -

Dila hanima tebrikler acikcasi sezon basinda ben boyle bir performans beklemiyordum.lakin bence bugunun asil basarisi yalan dunyanin tekrarinin abdeki basarisidir ab yalan dunyayi birakmiyor bakalim pazartesi nasil bir sonuc alacak ilk iki diyorum ya birinci ya ikinci olur gibi. Haftaya totalde arka sokaklarin zirveyi alcagini dusunuyorum cunku hs dususte dila hanima gelince tum kozlar oynandi cok tutunamaz lakin abde arka sokaklari gecer. Bir ihtimal kayip sehir eski saatine donerse belki toparlanir hatta atak yapip arka sokaklarin pesinden ikincilige oynar. Abde nasil olur orayi tahmin edemiyorum cunku arka sokaklar abde pek basarili degil. Beyaz showa gelince eger kayip sehr toparlayamazsa bence gunu degismeli ve beyaz erkene alinmali eger kayip sehir toparlanirsa beyaz cumartesi bbeb den sonra olmali.ocakta tum dengelerin degisecegine inaniyorum bu yenilenmede kanal d ve stara yarar ataklari onlar yapiyor.

Yorumlarının çok büyük bir kısmına hiç katılmıyorum ama çok güzel bir yazı olmuş. :)

Haftaya ne olur ?

Arka Sokaklar sürpriz olmazsa Total'i çok rahat alır...

A/B'de ise Huzur Sokağı 8'i aşar, Yalan Dünya'nın tekrarı olmayacak artık karşısında.

Arka Sokaklar özetli olursa Kayıp Şehir Total'de ikinciliğe kadar çıkabilir.

Dila Hanım ise hala sürpriz benim için, net bir şey söyleyemem.

Not : Dünkü Kayıp Şehir tahminim %100 tutmuş, Dila Hanım da öyle, sadece Huzur Sokağı'nı net söyleyemedim, tahminlerime gülenlere duyurulur...

Kayıp Şehir'in rakipli ortamda düştüğünü gören Kanal D kesin yine eski saati 22.30'a alacak diziyi, boşlukta istediği gibi at koştursun diye. :D