23 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Yalan Dünya 2 gün sonra, Arka Sokaklar daha gelecek hafta. Pazartesiden itibaren onu da yapar :D

Onu bunu bilmem arkadaşlar Kayıp Şehir boşluk dizisiyse Dila Hanım da boşluk dizisi bal gibi
Yürü Be RevaNcım :)

acun ezip geçiçek her zamanki gibi haftaya derler :d :d :d
Üşenmesem daha dün baktığım - geçen sene "Acundan nefret ediyorum" , "O Ses bölünmezse zirvede olamaz çok kalitesiz ve yapmacık bir program", "en kalitesiz programlar acunun" kelimelerini bulup tepsiyle koyardım önüne. Ama kendin biliyorsundur göstermeye gerek yok :D

Yalan Dünya 2 gün sonra, Arka Sokaklar daha gelecek hafta. Pazartesiden itibaren onu da yapar :D

Onu bunu bilmem arkadaşlar Kayıp Şehir boşluk dizisiyse Dila Hanım da boşluk dizisi bal gibi

madem öyle kayıp şehiri pt1 e alsınlarda görelim boyunun ölçüsünü kaç metreymiş :))))

yalan dünya kim ya :D tns de 11 reytingi görememis bir dizi ab grubunda 15 reytingi özeti 10 reyting olan o ses

o ses türkiye ezer geçerer bide balgamlı tükürük atar siler geçer :d

o sesle yalan dünya birbirini yesin karadayı 15 reytinge fırlasın tek istediğim budur :))

acun birinci özeti ikinci olacak yine :d :d :d ezip geçme :d acun bir numara revan mesajları sürekli tekrarliyorsun istedigimi yazarım :))) varmı yalan dünya ezilip geçilcek acun napacak tak özeti ikinci acun birinci yalan dünya totalde 6 zor görüyor cuma pazartesi ikilere düser beni affet dizisi yalan dünyayi totalde geçer :d :d :d :d

acun ezmesine son 3 gün :d :d

madem öyle kayıp şehiri pt1 e alsınlarda görelim boyunun ölçüsünü kaç metreymiş :))))
Dila zaten 9 haftadır alıyor boyunun ölçüsünü. Dün boşluk dizye izlendiğine bakma. Özetle çekti seyirciyi kendine. Ama Kayıp Şehir`in saat değişikliğinden kimsenin haberi yoktu. Fragmanda bile 22.30 yazıyordu. 21.50`de başladı. Kısa özet verseydi millet anlardı o zamana kadar.

Gelecek hafta Arka Sokakların gelişiyle Dila da alacak boyunun ölçüsünü :D

Dila zaten 9 haftadır alıyor boyunun ölçüsünü. Dün boşluk dizye izlendiğine bakma. Özetle çekti seyirciyi kendine. Ama Kayıp Şehir`in saat değişikliğinden kimsenin haberi yoktu. Fragmanda bile 22.30 yazıyordu. 21.50`de başladı. Kısa özet verseydi millet anlardı o zamana kadar.

sen oyle san dila arka sokaklarla top sektirecek ezik büzük kalıcak arka sokaklar :d 😀d :d pazartesi yalan dünya boyunun olcusunu bi alsın :d :d acun bir ayarı versin :d cumada dila rıza babaya ayarı verir :d :d :d :d

Kesinlikle Fragmanda hep 22.30 Felan Yazdı Yayın Akışında bi 22.30 Bi 22.15 felan yazdı haftaya kesinlikle toparlanır :)) aynen haftaya arka sokaklar geslin dilacık boyunun ölçüsünü alsın

sen oyle san dila arka sokaklarla top sektirecek ezik büzük kalıcak arka sokaklar :d :d KANAL D cinin söylediklerine bakın :d :d pazartesi yalan dünya boyunun olcusunu bi alsın :d :d acun bir ayarı versin :d cumada dila rıza babaya ayarı verir :d :d :d :d
E iddiaya gir o zaman benimle. Bu kadar eminsen eğer. Dila 4. olacak diyorum. Eğer bu kadar iddialıysan girersin iddiaya bu kadar

Az önce Arka Sokaklar için zirvede olur diyordun şimdi ne oldu?

E iddiaya gir o zaman benimle. Bu kadar eminsen eğer. Dila 4. olacak diyorum. Eğer bu kadar iddialıysan girersin iddiaya bu kadar

dedim ya iddaya girelim bakalım :d :d bu ne idda hefesi nerden çıktı idda birden :d :d :d

revan gel girelim o ses yalan dünyayı yerle yeksan eder :d ? varmısın :d :d murat boz hadise yıkar geçer :d

dila mert savaşçı kayıplara karışmıyor semenderler gibi taşların altına gizlenmiyor çıkıyor pt1 e mertçe dövüşüyor atlantise selam çakıyor :))

dilaya ders vermek için başka dizilerden medet umma desteklediğin diziyi karşısına koy bakalım kimin ne olduğunu bizde görelim hayali yorumları geçelim:))

arka sokaklarla dilaya ders veriyorsan senin kalite anlayışına şaşarım :)) bir gün dilaya haddini bildirmek için arka sokakları savunacaksın deselerdi bana utancımdan 7 yıl foruma girmezdim :))

dedim ya iddaya girelim bakalım :d :d bu ne idda hefesi nerden çıktı idda birden :d :d :d

revan gel girelim o ses yalan dünyayı yerle yeksan eder :d ? varmısın :d :d murat boz hadise yıkar geçer :d
Konuyu değiştirme! Sen Dila Arka Sokakları ezecek dedin ben de bu kadar eminsen iddaya girelim dedim

Benim Yalan Dünya O Ses Türkiyeyi geçecek, ezecek dediğim mesajı göster iddaya girmeden ayrılırım forumdan merak etme

Konuyu değiştirme! Sen Dila Arka Sokakları ezecek dedin ben de bu kadar eminsen iddaya girelim dedim

Benim Yalan Dünya O Ses Türkiyeyi geçecek, ezecek dediğim mesajı göster iddaya girmeden ayrılırım forumdan merak etme

ben ab de dila hanım arka sokaklari ezip geçer diyorum totalde ikinci olacak :d

dila mert savaşçı kayıplara karışmıyor semenderler gibi taşların altına gizlenmiyor çıkıyor pt1 e mertçe dövüşüyor atlantise selam çakıyor :))

dilaya ders vermek için başka dizilerden medet umma desteklediğin diziyi karşısına koy bakalım kimin ne olduğunu bizde görelim hayali yorumları geçelim:))

arka sokaklarla dilaya ders veriyorsan senin kalite anlayışına şaşarım :)) bir gün dilaya haddini bildirmek için arka sokakları savunacaksın deselerdi bana utancımdan 7 yıl foruma girmezdim :))
Arka Sokakları savunduğumu kim söyledi? Ama gerçekler ortada. Arka Sokaklar kalitesiz bir dizi ama reytingleriyle Dilayı ikiye katlar. Gerçekler ortada.

Arka Sokakları savunduğumu kim söyledi? Ama gerçekler ortada. Arka Sokaklar kalitesiz bir dizi ama reytingleriyle Dilayı ikiye katlar. Gerçekler ortada.

reytingle ikiye katlaması bişey ifade etmiyor demekki çocuk nufusu yetişkinlerden daha çok türkiyede sadece buna işaret :))