- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
adama favorisini en ağır totalden yaptırırlar))))ben tv den izlemiyim reytinge etkim yok panpa XXX
favorim karagül :
adama favorisini en ağır totalden yaptırırlar))))ben tv den izlemiyim reytinge etkim yok panpa XXX
favorim karagül :
Aga sence reytingler ne olur ?
Her iki grupta da ilk 5'te yer alabilir. İki hafta üstüste maç yayınlandı, o yüzden düşük reytingler aldı. TOTAL'de 3.5-4 gibi reyting alır, A/B'de 2.5-3 gibi reyting alır. Alması lazım yani, sonuçta yayınlanan diğer haftalara göre daha rahat.
Peki sonradan yukselmez mi ?
Yine gulmek isteyenler Seksenleri acsin
Hemen hemen doğruyu yazmışım. Düşündüğüm gibi reytingler artmış.Bu tahminim tabi ki, sonradan daha da yükselebilir. Geçen sezon çok iyi reytingler alıyordu. Zamanla artabilir. Sonuçta daha yeni başlıyor. Gerçekten yeni başlıyor. Haluk Bilginer dahi kendini tam göstermedi. Hareketlilik tam anlamıyla başlamadı. Bu da iyiye işaret. Reytingler artabilir.
Yeni mi fark ettin? Maalesef öyle.Bu ne ya ? Türk izleyicisi zerre anlamıyor kaliteden !
Rtürk küçük ağaya sansür yaptı 25 bölümdür genel izleyici devam ederken 26. bölümde +7 ve şiddet korku işareti gösterdiKa beklentilerin uzağında ama bilindiği gibi diziyi en çok etkileyen kitle receptir. Geçen sezon aynı etkileri görmüştük. recepsiz bi salı gününde 10'a çıkacaktır. bu arada özeti rakiplerine gereken cevabı vermiş.
kurt seyit ciddi anlamda umutsuz vak'a. 2 lerde kalmış. Ab de kaçaka geçilmiş şaka gibi. Bu saatten sonra devam etmesi çok zor.
emanet beklenilen patlamayı yapamasada gayet iyi gidiyor.
kaçak fena çöküşlerde, 7 alan dizi 3-4 lerde. fazlasını beklemeyin. )))
recepte sıkmadı mı artık, bu oranları düşündürücü geliyor artık.
Seksenler hala ab'de iş görüyor.
budefaki iş sansür kanal d deki işareti görmedenmiKüçük ağa geçen seneye göre reytingleri düşmüş ancak yine de durumu çok iyi
Kaçak maalesef çok kötü gitmiş.
Ksvs geçen sene bitirilmeliydi.
Seksenler aldığı reytingler kanalına göre çok iyi.
Emanet de çok iyi gitmiş ve daha yükselir.
Kacakin yukselmesine sevindim.Dun sonuna kadar izleyemedim, yorgunluktan uyudum ama hafta sonu kesin izlerim.Artik Karadayi disinda dizileri sonuna kadar izleyemeyecegim galiba( haftasonu netten izlerimkaçak sonunda totelde yükselmeyi başarmış 2 reyting ortalamaya takılı kalmıştık ayoll sonunda 4 reyting olduk totelde @Arslan Bey @Polat Şaşmaz @sürgünüm @gizem ak
küçük ağa bu sezon hak ettiği oranları alıyor 10 üstünü brakın artık 10 reytinge bile yaklaşamıcaklar inş 🙂🙂🙂
kurt seyit ne yapsa olmuyor bu sezon biticek artık gibi görünüyor 🙂🙂