23 Eylül 2014 Salı Reyting Sonuçları

Şükürler olsun şu kalitesizlik abidesi Küçük Ağa düşmeye başladı. :) Düşüşü devam edecektir gerçi 3'e kadar düşse yine devam ettir kanal d sever böyle dizileri. Kalitesine uygun. :F Akasya Durağı AS benzeri. :F

@Polat Şaşmaz ile 'Kaçak' konusunda reytingleri konuşmuştuk;
Aga sence reytingler ne olur ?
Her iki grupta da ilk 5'te yer alabilir. İki hafta üstüste maç yayınlandı, o yüzden düşük reytingler aldı. TOTAL'de 3.5-4 gibi reyting alır, A/B'de 2.5-3 gibi reyting alır. Alması lazım yani, sonuçta yayınlanan diğer haftalara göre daha rahat. :)
Peki sonradan yukselmez mi ?

Yine gulmek isteyenler Seksenleri acsin :F
Bu tahminim tabi ki, sonradan daha da yükselebilir. Geçen sezon çok iyi reytingler alıyordu. Zamanla artabilir. Sonuçta daha yeni başlıyor. Gerçekten yeni başlıyor. Haluk Bilginer dahi kendini tam göstermedi. Hareketlilik tam anlamıyla başlamadı. Bu da iyiye işaret. Reytingler artabilir. :)
Hemen hemen doğruyu yazmışım. Düşündüğüm gibi reytingler artmış. :)

Kucuk Aga oranlarini yukseltmis ve zirvede yer almis, tebrikler.
Emanet yavas yavas yukseliyo, dizi cok iyi ben 2-3 hafta sonra 6'yi gececegini dusunuyorum umarim oyle olur. :)
Kacak'ta yukselmis bu hafta, onun da yukselmesini istiyorum guzel dizi.
Seksenler gayet iyi oranlar almis, tebrikler.
Beni Affet 4'u gecmis buyuk tebrikler, Muge Anli'ya da oyle. :)

Emanet yükselişe devam ediyor
Kaçak az kımıldamış ama daha da Emanetin gerisinde kalacaktır
Nerede Küçük Ağa'nın 10+ reytingleri :)

Küçük Ağa eski oranlarından çok uzak. :A 13 reyting alırken 6 reyting alıyor artık. :A İyice total oldu. :A Ama yine de zirvede yer almış tebrikler. :D

Emanet, yükselişine devam ediyor. Ben daha da yükseleceğine inanıyorum.

Kurt Seyit ve Şura Fahriye Evcen ve senarist takviyelerine rağmen aynı gidiyor. Bakalım daha ne kadar sürecek.

Kaçak yükselişe geçmiş ama eski oranlarından çok uzak.

Seksenler AB'de çok iyi gitmiş. TRT1 Mint dizileriyle yüksek oranlar almaya devam ediyor. Tebrikler. :)

Recep İvedik defalarca yayınlamasına rağmen yine iyi gitmiş.

Küçük Ağa düşük alınca kimse birşey demiyor ama Vadi düşük alınca saldırıyorlar :D

Küçük Ağa 2 haftadır diyorum maçla alakası yok dizinin düşüşü geçen sezondan beri düşüyor.Daha da düşecek şansı yok artık :A

Emanet yavaş yavaş yükseliyor.İlerleyen haftalarda Küçük Ağayı zorlayabilir

Ka beklentilerin uzağında ama bilindiği gibi diziyi en çok etkileyen kitle receptir. Geçen sezon aynı etkileri görmüştük. :d recepsiz bi salı gününde 10'a çıkacaktır. :A bu arada özeti rakiplerine gereken cevabı vermiş. :A

kurt seyit ciddi anlamda umutsuz vak'a. 2 lerde kalmış. Ab de kaçaka geçilmiş şaka gibi. Bu saatten sonra devam etmesi çok zor. :)

emanet beklenilen patlamayı yapamasada gayet iyi gidiyor. :)

kaçak fena çöküşlerde, 7 alan dizi 3-4 lerde. :A fazlasını beklemeyin. :))))

recepte sıkmadı mı artık, bu oranları düşündürücü geliyor artık.

Seksenler hala ab'de iş görüyor. :)

"KSS nolmuş 😱" şok olmayışımının şokunu atayım :X

Küçük Ağa iyice düşmüş kaçlardan kaça hem de 2.sezonuyla :F Daha pazartesi reytinglerinde yerden yere vururyordunuz [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı :F

Küçük Ağa'da Sarp hala üstsüz dolaşiyor dimi?? @xemrexxx Kadınlarda 9 reyting almiş çocuklar bile diziyi bırakmiş (yada Recep'e zap yapmiş) ama kadınlar Sarp için ekranda durmuş :F:F

Kaçak'ın fragmanını görmüştüm Gürkan Uygun bi kadınla bayaa bayaa dövüşüyordu, fragmanda iyi gibiydi dizide nasıldı merak ettim (b)

Ka beklentilerin uzağında ama bilindiği gibi diziyi en çok etkileyen kitle receptir. Geçen sezon aynı etkileri görmüştük. :D recepsiz bi salı gününde 10'a çıkacaktır. :A bu arada özeti rakiplerine gereken cevabı vermiş. :A

kurt seyit ciddi anlamda umutsuz vak'a. 2 lerde kalmış. Ab de kaçaka geçilmiş şaka gibi. Bu saatten sonra devam etmesi çok zor. :)

emanet beklenilen patlamayı yapamasada gayet iyi gidiyor. :)

kaçak fena çöküşlerde, 7 alan dizi 3-4 lerde. :A fazlasını beklemeyin. :))))

recepte sıkmadı mı artık, bu oranları düşündürücü geliyor artık.

Seksenler hala ab'de iş görüyor. :)
Rtürk küçük ağaya sansür yaptı 25 bölümdür genel izleyici devam ederken 26. bölümde +7 ve şiddet korku işareti gösterdi

Küçük ağa geçen seneye göre reytingleri düşmüş ancak yine de durumu çok iyi

Kaçak maalesef çok kötü gitmiş.

Ksvs geçen sene bitirilmeliydi.

Seksenler aldığı reytingler kanalına göre çok iyi.

Emanet de çok iyi gitmiş ve daha yükselir.

Küçük ağa geçen seneye göre reytingleri düşmüş ancak yine de durumu çok iyi

Kaçak maalesef çok kötü gitmiş.

Ksvs geçen sene bitirilmeliydi.

Seksenler aldığı reytingler kanalına göre çok iyi.

Emanet de çok iyi gitmiş ve daha yükselir.
budefaki iş sansür kanal d deki işareti görmedenmi

açık ve net kurt seyitin romanı ile dizisi arasında dağlar kadar fark var neredee o güzelim romannn 🙁

Küçük Ağa gayet iyi gitmiş. Erler Film'in şimdiye kadar eylülde yüksek başlayan bir tek dizisi bile olmadı. Hep sonradan yükselirler. Arka Sokaklar 4 ile başlar 10'a kadar çıkar. Küçük Ağa kim ne derse desin çift rakamları yine görecek bu sezon. :D

Kurt Seyit ve Şura iyice çökmüş. 😱 Allahına kurban bu diziyi kim niye seyretsin? Senaryo bildiğin sıkıcı ya tek kelimeyle sıkıcı. İçim şişiyor izlerken. İsimler de Kurt Seyit, Şura Aleksandra, Nikolayoviç, Valentina, Tatiana, Petro, Vladimir, Nina, Wiliam, Valentina Verjenskaya. Bu isimleri nasıl aklında tutsun insanlar? Bilassa da ev kadınları. Ev kadınları normal Türk isimlerini bile unutuyorlar dizide neydi ismi diye yok Vladimir hatırlayacaklar. İsimleri değiştirselerdi bari.

Emanet orta karar gidiyor. FOXun bu sene en kötü işi bile orta gidiyor. :D

Kaçak yükselmiş ama hala yetersiz.

Alın Yazım şaşırtmaya devam ediyor.

kaçak hala yetersiz oranlar alsa da toparlamış nefes almış biraz daha da artacaktır
kurt seyit 2.bmölümünden beri berbat reyting alıyor neyin uzatması bu anlamıyorum olmadı işte olmadı kimi getirirseniz getirin bu dizi bitmiştir artık daha fazla uzatmanın bi manası yok final bile olmadan kaldırıılmalı bence

kaçak sonunda totelde yükselmeyi başarmış 2 reyting ortalamaya takılı kalmıştık ayoll sonunda 4 reyting olduk totelde @Arslan Bey @Polat Şaşmaz @sürgünüm @gizem ak :Z:Z:Z

küçük ağa bu sezon hak ettiği oranları alıyor 10 üstünü brakın artık 10 reytinge bile yaklaşamıcaklar inş 🙂🙂🙂

kurt seyit ne yapsa olmuyor bu sezon biticek artık gibi görünüyor 🙂🙂
Kacakin yukselmesine sevindim.Dun sonuna kadar izleyemedim, yorgunluktan uyudum ama hafta sonu kesin izlerim.Artik Karadayi disinda dizileri sonuna kadar izleyemeyecegim galiba( haftasonu netten izlerim

Kurt Seyit Suraya Brad Piti,Anjelinayi bile getirseler yukselmeyecek

Kucuk agada eski reytinglerden uzak

Emanet bir grupta iyi,diger grupta vasat