23 Eylül 2014 Salı Reyting Sonuçları

digitürkte yeniden izle diye bir bölüm var geçen gün girdim vadinin tekrarını seyrederim diye kanal d nin bütün dizleri mevcut vadi yok digitürkten sildirmişler vadinin tekrarını .:)

Demekki kanal Fox'um ile yarışamayacak. Çünkü Kiraz Mevsimi'nin yine gerisinde kalacak zaten Karagül'ü saymıyorum bile.:oley: En iyiniz bu ise bence kapatın kanalı.:A
Kiraz Mevsimi düşüşlerde Güllerin Savaşı direnir ona. :A Cuma cidden sıkıntı Arka Sokaklar'la. :(

Demekki kanal Fox'um ile yarışamayacak. Çünkü Kiraz Mevsimi'nin yine gerisinde kalacak zaten Karagül'ü saymıyorum bile.:oley: En iyiniz bu ise bence kapatın kanalı.:A

Niye sevindin. Heyecanla izliyorsun gibi duruyordun.(b)
Amaç seni sinir etmek Küçük Ağa'ma laf etmişsin yine. :A

Yoksa ben de üzülürüm yayından kalkarsa. :(

Bu arada reytingler oturdu. Mac erkek dizilerinden reyting aldığını gördük ilk kez. Gecen yil mac olur diziler etkilenmezdi)))

Bu sonuçlara gore perşembe vadinin reytingi bayağı artacak( Beşiktaş maçı vardı gecen hafta) bu sezon ilk kez CIF haneleri gorecegiz
hacı bu hafta büyük buluşma var amonla polat ayasofyada buluşuyor sence reytingler ne olur

Kiraz Mevsimi düşüşlerde Güllerin Savaşı direnir ona. :A Cuma cidden sıkıntı Arka Sokaklar'la. :(

Güllerin Savaşı nedir yaw. Özetinimizi geçemiyor.:kiki:
Ayrıca Perşembeleri Ab'nin kralı Kocamın Ailesi oalcak.:A Dizi bu hafta heyecan fırtanısıyla geliyor. Başrolümüz hastalandı hemde ölümcül.:T
Cuma gerçekten sıkıntısınız. Şeref Meselesi gelsinde Medcezir'i düşürsün biraz Karagül fark atsın.:A

Amaç seni sinir etmek Küçük Ağa'ma laf etmişsin yine. :A

Yoksa ben de üzülürüm yayından kalkarsa. :(

Totaller ve çakma a'ciler her zaman düşmandır.:A Sen ve X'li Emre'de olduğu gibi Küçük Ağa ve Vadi'ye acımak yok tabi medcezir'de var.:A

Güllerin Savaşı nedir yaw. Özetinimizi geçemiyor.:kiki:
Ayrıca Perşembeleri Ab'nin kralı Kocamın Ailesi oalcak.:A Dizi bu hafta heyecan fırtanısıyla geliyor. Başrolümüz hastalandı hemde ölümcül.:T
Cuma gerçekten sıkıntısınız. Şeref Meselesi gelsinde Medcezir'i düşürsün biraz Karagül fark atsın.:A
Güllerin Savaşı bomba olacak bu hafta. :D

Kocamın Ailesi Aramızda Kalsın'dan kötü etkilenecektir. :A

Şeref Meselesi Çarşamba ya da Pazar olacak. :A

Güllerin Savaşı bomba olacak bu hafta. :D

Kocamın Ailesi Aramızda Kalsın'dan kötü etkilenecektir. :A

Şeref Meselesi Çarşamba ya da Pazar olacak. :A

Arka Sokaklar direnemiyor diye kendin söyledin. Kaçışı yok her türlü Cuma o dizi.:A

Aramızda Kalsın ama öyle bir dizi yok artık. Dizi eridi gitti Kocamın Ailesin'den sonra.:A Ab'de 0.05 ile kaybettik geçen hafta zirveyi bu hafta bomba bölümümüzle akıp gidicez. Diyorum sana başrol ölümcül hasta.:A Zaten AB grubu sevmemiş yeni Vadi2yi yorumlar o yönde.:A

Güllerin Savaşı'nın her yeri bomba olsa ne olur.:kiki: Dizi Fox'a geçecekmiş zaten. Kanal D'nin Umudu yok.:A

Karagül'e de acımak yok elbet ağır totalin dibi sonuçta. :A

Karagül Acımıyor yaa size sen ona yan.:A O dizide bu hafta bomda. Gelini evladını öldürüyor dizide.:kiki::F Neyse bugüns enle zıtlaşmayalım çok akşam GÜLTEPE var.:Z

Kaçak iyi reyting almış sezon asıl şimdi başlıyor reytinglerini daha da arttıracak Inşallah
Bu arada Vadiye laf edenlere gereken cevabı Perşembe günü verecez

Arka Sokaklar direnemiyor diye kendin söyledin. Kaçışı yok her türlü Cuma o dizi.:A

Aramızda Kalsın ama öyle bir dizi yok artık. Dizi eridi gitti Kocamın Ailesin'den sonra.:A Ab'de 0.05 ile kaybettik geçen hafta zirveyi bu hafta bomba bölümümüzle akıp gidicez. Diyorum sana başrol ölümcül hasta.:A Zaten AB grubu sevmemiş yeni Vadi2yi yorumlar o yönde.:A

Güllerin Savaşı'nın her yeri bomba olsa ne olur.:kiki: Dizi Fox'a geçecekmiş zaten. Kanal D'nin Umudu yok.:A

Karagül Acımıyor yaa size sen ona yan.:A O dizide bu hafta bomda. Gelini evladını öldürüyor dizide.:kiki::F Neyse bugüns enle zıtlaşmayalım çok akşam GÜLTEPE var.:Z
Aynen zıtlaşmayalım bugünlük. :D Hem benim kaçmam lazım yoksa zıtlaşırdım. :F

Akşama Gültepe yorum konusunda görüşürüz. :D

Star TV Kurt Seyit ve Şura'yı sırf Kıvanç Tatlıtuğ'un hatrına tutuyor bence yoksa şimdi çoktan yayından kaldırılmıştı. TOTAL'de 23. sırada 2.00 reytingle. Çok kötü.