23 Eylül 2014 Salı Reyting Sonuçları

Kurt seyit düşük başlamış ama haftaya artış yaşar.İzleyici alışsın bi...
Küçük ağa maç vardı ondan düşük dendi ama bakın oranlara 15 alan dizi şimdi 8 i zor alıyor:D
Starım garanti bu güne ya kaderimin yazıldığı günü ya da paramparçayı koyacak ama bence gönül işlerini koymalı o dizi ab dizisi ve ab de çok iyi oranlar alır.
Beni affet totalde şov yapmış:D

Kurt seyit düşük başlamış ama haftaya artış yaşar.İzleyici alışsın bi...
Küçük ağa maç vardı ondan düşük dendi ama bakın oranlara 15 alan dizi şimdi 8 i zor alıyor:D
Starım garanti bu güne ya kaderimin yazıldığı günü ya da paramparçayı koyacak ama bence gönül işlerini koymalı o dizi ab dizisi ve ab de çok iyi oranlar alır.
Beni affet totalde şov yapmış:D
Starın bütün dizilerinden fazla alıyor ama. :D adsdadaadsadas :D

Kurt Seyit ve Şura malesef çok düşük gitmiş.

Küçük Ağa iyi gitmiş ama reytingleri eskiye göre düşük.

Recep İvedik 2 yine iyi reyingler almış.

Seksenler 100 üstü bölüm olmasına rağmen A\B ve ABC1'de 5 reyting alarak çok başarılı gitmiş.

Emanet ve Kaçak çok yakın reytingler almışlar.

Bu Tarz Benim A\B'de 15. sıraya yükselmiş ve 22 share almış.Beklediğim gibi program büyük ilgi görüyor.Tebrikler.

Küçük Ağa eski oranlardan uzak olsada yine iyi reytingler alarak birinci olmuş.
Kurt Seyid Şura İstanbul vasat gitmiş. :(

O ilk hafta frekans yüzündendi. :)

Sen de Starın dizilerini frekansa bağlıyorsun ama başka dizileri bağlamıyorsun.

Aramızda Kalsın da 2 aldı felaket. Yalan Dünyaya diyorlardı ama Yalan Dünya bu kadar bile düşmedi totalde. :):)
😱ben hiçbir diziyi frekansa bağlamadım ne araızda kalsını ne de başka bir diziyi...
Zaten herkes işine gelen dizilei frekans diyor mesela karagüle frekanstan dolayı düşük dendi ama medcezir ilk hafta aldığı oranla 2. hafta aldığı oranlar aynıydı hatta abde daha fazla almıştı.

"KSS nolmuş 😱" şok olmayışımının şokunu atayım :X

Küçük Ağa iyice düşmüş kaçlardan kaça hem de 2.sezonuyla :F Daha pazartesi reytinglerinde yerden yere vururyordunuz [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı :F yaptiğiniz laf salatısını yiyeyim :F:F

Küçük Ağa'da Sarp hala üstsüz dolaşiyor dimi?? @xemrexxx Kadınlarda 9 reyting almiş çocuklar bile diziyi bırakmiş (yada Recep'e zap yapmiş) ama kadınlar Sarp için ekranda durmuş :F:F

Kaçak'ın fragmanını görmüştüm Gürkan Uygun bi kadınla bayaa bayaa dövüşüyordu, fragmanda iyi gibiydi dizide nasıldı merak ettim (b)
kadınlar görsellik için dizi izlese kss ile kpa rekor kırar :X
karadayıdan yüksek çıkmış agam :A

adama favorisini en ağır totalden yaptırırlar:)))))
vadiden daha ab :X ayrıca 10 reytingi geçecek dizi arıyoz en büyük aday karagül diyorum şimdiab diye kss mi diyim :X

"KSS nolmuş 😱" şok olmayışımının şokunu atayım :X

Küçük Ağa iyice düşmüş kaçlardan kaça hem de 2.sezonuyla :F Daha pazartesi reytinglerinde yerden yere vururyordunuz [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı :F yaptiğiniz laf salatısını yiyeyim :F:F

Küçük Ağa'da Sarp hala üstsüz dolaşiyor dimi?? @xemrexxx Kadınlarda 9 reyting almiş çocuklar bile diziyi bırakmiş (yada Recep'e zap yapmiş) ama kadınlar Sarp için ekranda durmuş :F:F

Kaçak'ın fragmanını görmüştüm Gürkan Uygun bi kadınla bayaa bayaa dövüşüyordu, fragmanda iyi gibiydi dizide nasıldı merak ettim (b)
kadınlar görsellik için dizi izlese kss ile kpa rekor kırar :X
karadayıdan yüksek çıkmış agam :A

Nesi yüksek çıkmış??? ABC1'e bak :X Totoşa önem arttıysa artık bilemicem:X
izlenme diyorum yani total kaliteye girmiyorum :A