23 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

23 Eylül Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Pers Prensi: Zamanın Kumları (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
total kimin daha çok izlendiğini gösterir o kadar reytinglerle alakalıyız hala öğrenemediniz mi şaşıyom valla tüm kişiler total adı üstünde ab ufak küçük bi azınlığı ayrıntılı gösterir totalde abcçde hepsi var hepsi

- - - Ekleme - - -

revan ab yi önemsemen cd yi önemsemen bişeyi değiştirmiyo reyting=izlenmişlik=total :D istediğini önemse ama biz hangisi daha fazla izlenmiş onu konuşuyoruz :D

Valla ben herzaman söylemişimdir. Ben A/B`yi daha önde tutuyorum. A/B demek tam olarak zenginler demek değil. Eğitimli kişiler demek. Haklısın Acun daha fazla izlenmiş. AMa ölçüm 2000 kişiyle yapıldığını farz sayarsak ve sonuçlara bakarsak Acunu BBEB`den yalnızca tahmini olarak 10 tv daha fazla izlemiş :D Ama TÜmgün ve Prime Timeda her iki grupta Kanal D zirvede. Önemli olan da bu nokta. Burada artık kanal devreye giriyor. Çünkü, Esas olan dilimler bu

Ayrıca iyi demiş. Rakipleri 2ye 3e bölündü ama fayda etmedi. Baktığımız zaman aslında BBEB daha fazla izlenmiş. Eğer acun bölünmeseydi 4.35 olacaktı totalde oranı

revan burdan soruyorum sence haftaya hangisi birinci olucak ? sonraki hafta ? tamam esim bilir 4.cü olsa bile kutlicam basarisini ama acun karsısına sansi bence yok zirvede ..

o yazıyı sen yazdın revan :) kendin yazdin kendin gülüyorsun :) ama acun daha çok izleniyor her zaman daha çok izlenicek program reyting iyi ab zirveyi alir ozaman esim bilir ikinci de olsa basarısını kutlucam .. :) ama bu belli acun daha çok izleniyor .
İftira atmakta üstüne yok kreys. Al linki oku bakalım kim yazmış

'Ben Bilmem Eşim Bilir' Pazar'ın birincisi / Ben Bilmem Eşim Bilir / Program / Haberler / Kanal D / İzle

- - - Ekleme - - -

total kimin daha çok izlendiğini gösterir o kadar reytinglerle alakalıyız hala öğrenemediniz mi şaşıyom valla tüm kişiler total adı üstünde ab ufak küçük bi azınlığı ayrıntılı gösterir totalde abcçde hepsi var hepsi

- - - Ekleme - - -

revan ab yi önemsemen cd yi önemsemen bişeyi değiştirmiyo reyting=izlenmişlik=total :D istediğini önemse ama biz hangisi daha fazla izlenmiş onu konuşuyoruz :D
Tamam takas. O zaman soruma cevap ver. 20.00-23.00 arası hangisi daha fazla izlenmiş???

- - - Ekleme - - -

revan burdan soruyorum sence haftaya hangisi birinci olucak ? sonraki hafta ? tamam esim bilir 4.cü olsa bile kutlicam basarisini ama acun karsısına sansi bence yok zirvede ..
AB`de Ben Bilmem Eşim Bilir zirvede olacak bence gelecek hafta. Ama Pazarı kast ediyorum. Cumartesileri Pazardan az izleniyor ikisi de

İftira atmakta üstüne yok kreys. Al linki oku bakalım kim yazmış

'Ben Bilmem Eşim Bilir' Pazar'ın birincisi / Ben Bilmem Eşim Bilir / Program / Haberler / Kanal D / İzle

- - - Ekleme - - -

Tamam takas. O zaman soruma cevap ver. 20.00-23.00 arası hangisi daha fazla izlenmiş???

- - - Ekleme - - -

AB`de Ben Bilmem Eşim Bilir zirvede olacak bence gelecek hafta. Ama Pazarı kast ediyorum. Cumartesileri Pazardan az izleniyor ikisi de

revan bu yazdikların burda kaliyor haftaya % 10000 ab alır zirveyi bir kere birinci oldu diye bukadar sisirmene sasirdim acun hep birinci oluyor neyse zirvede olursa yine böldü falan dersin sbt ab grubuna bak bide tamam ozaman sbt şikeci oldu bir anda ? bence acun cumarteside pazarda zirveyi alir gerekirse saati uzatir reklam vermez yine alir zirveyi .

star acuna ragmen tüm günde ancak 3. olmuş :))))))) se 70 milyon ver ama anca 3. ol :))))

sanırım bbeb uzun süre reklamsız yayınlandı. ( ondan ab de birinci oldu. kimse buna dikkat çekmiyor) bu yüzden kanal d hem primetime hem tümgünde birinci çıktı. kanal d nasılsa beleşe getiriyoruz programı reklam yayınlamayalım acuna ve showa kazık atalım demiiş :)))))))

star acuna ragmen tüm günde ancak 3. olmuş :))))))) se 70 milyon ver ama anca 3. ol :))))

sanırım bbeb uzun süre reklamsız yayınlandı. ( ondan ab de birinci oldu. kimse buna dikkat çekmiyor) bu yüzden kanal d hem primetime hem tümgünde birinci çıktı. kanal d nasılsa beleşe getiriyoruz programı reklam yayınlamayalım acuna ve showa kazık atalım demiiş :)))))))

tüm gün share sabahtan aksama kadar yayinlanan shareler :) acunu onun içine nasil katiyon acun 4 saat yayin yapio 24 saat degil

- - - Ekleme - - -

hala kanald iki gruptada birinci olmus diyo ya tamam he ondan :d :d

totalde y.sizsiniz ab b.b.e.b olmus haftaya y.sizsiniz olur iki katagoridede siz hayal dünyasında yasamaya devam edin :)

Bayaaa bi Krem tartışılmış sonra tartışma BBEB vs Acun olmuş.İyikide öyle olmuş asıl tartışılması gereken bölum başi 550bin toplam 70milyonluk Acunu tartışılmalıdır.BBEB'e tebrikler.Krem biton reklam verdı vermeseydi 4.6 - 5.1 arası bile alırdı.Acun iyice dibi görmüş.Tabiii yeni denekler saptanana kadar.Millet boşuna Acundan ögg geldi artık.O ses başlasa bile elemeler izlenir performans bölumlerine gelınce yıne dibi görecektir.

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]21:28:55[/TD]
[TD]23:21:21[/TD]
[TD]5,3[/TD]
[TD]15,78[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE BASLIYOR[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:45:18[/TD]
[TD]21:28:55[/TD]
[TD]3,4[/TD]
[TD]11,06[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kırmızıyla işaretlediğim zamana bakın. Yetenek Sizsiniz Türkiye Yeni Bölüm 21.00`de başlamıyor mu? Ama Acun yeni bölümün 28 dakikasənı başlıyor kısmına katıyor. Çünkü, bir dizi ve ya program başladığında ilk başlarda iyi reyting almıyor. Acun da bu aralığı yeni bölüme katıp ortalamanı düşürmek istemiyor. Bu kalsın bir yana. Bir üçkağıtçılık bu. Eğer normal olarak 2ye bölse, yani saati 21.00 olsa yine de zirvede yer almayacaktı

20-23 arası kim ne derse desin BBEB daha fazla izlenmiş. 5.30+3.40/2=4.35 İşte Acunun 20-23 arası reytingi
4.35. Eğer eşit şartlarda yarışsaydılar takas haklıydı Acun daha fazla izlenmiş olurdu. Ama Acun son 30 dakikasını bölse de şu an burada 6 reyting falan almış olurdu. Bu o demek değil ki Acun daha fazla izlenmiş. Umarım anlata bilmişimdir. Mesela BBEB son 30 dakikasını bölse ve zirvede yer alsa biz ona en çok izlenen program o oldu diyemeyiz. Çünkü, onun izlenen kısımı 30 dakikası. Anlata bildim mi?

Not: Eğer benim dediklerim yanlış olsaydı Prime Timeda Kanal D zirvede yer almazdı

Son düzenleme:
bekleyin siz haftaya pazartesi kim birinci oluyor okadar diyorum :) cumartesi pazar pazartesi arka arkaya :d

TNS Reytinglerine göre Yorumum:

YST bekledigimiz gibi düsüse devam etmis ve AB grubunda zirveyi Ben Bilmem Esim Bilir e kaptirmis ve bence bu düsüs devam edecektir.

Ben Bilmem Esim Bilir Cumartesi aldigi düsük oranlardan sonra pazar günü iki grubtada Reytinglerini yükseltmeyi basaarmis ve AB de zirveyi almis.

Krem TNS de Total grubunda 3. olarak iyi gitmis ama dizi her gecen hafta AB de biraz daha erimeye basliyor ve bence 1-2 haftaya tehlike canlari calmaya baslayabilir.

En Büyük Show SBT de gösterdigi basariyi TNS de gösterememis ve zirve yarisinin gerisinde kalmis.

Farkli Desenler gecen sezonki Reytinglerinden uzakta devam ediyor ama aldigi Reytingler STV ye kesinlikle yetecektir.

SBT Reytinglerine göre Yorumum:

YST SBT de gecen sezona göre düsük olsada TNS ye göre yine iyi gidiyor ve iki grubtada zirvede yer almayi basarmis.

Ben Bilmem Esim Bilir SBT de de yükselmis ve zirve yarisini sürdürmüs. Bence önümüzdeki haftalarda SBT de de zirveyi alabilir.

En Büyük Show ve Krem de 4 Reytingi görerek basarili bir gün gecirmis.

tüm gün share sabahtan aksama kadar yayinlanan shareler :) acunu onun içine nasil katiyon acun 4 saat yayin yapio 24 saat degil

- - - Ekleme - - -

hala kanald iki gruptada birinci olmus diyo ya tamam he ondan :d :d

totalde y.sizsiniz ab b.b.e.b olmus haftaya y.sizsiniz olur iki katagoridede siz hayal dünyasında yasamaya devam edin :)

Star Tv'ye de tebrikler..

forumdash bölüm bası 70 milyon almıyor

Tarafların çarşamba günü imzaladığı anlaşmanın özü şu: Show TV'den yaptığı programlar için bölüm başına 550 bin TL alan Acun, Star TV'dense 600 bin TL alacak.

Acun cebine atmayacak bu paraları. Acun Medya'nın 120 çalışanının maaşları, jüri üyelerinin paraları, prodüksiyon ve format giderlerini karşılayıp, kalanını kâr edecek.

:) lütfen sallamayalım bölüm basi 70 milyon hafta messi bile bile almiyor :)

Furkanın yazdığında bir yanlış yok. Kanal D gerçekten de iki grupta da zirvede. Eğer bölünmeyle zirvede olunsaydı BBEB programının son 30 dakikası ezip geçerdi bütün yapımları bu bir gerçek. Ama Tek Parça halinde. Eğer Acun da Tek Parça olsaydı BBEB zirvede olurdu. Zaten bu izlenme payı bunu anlamamız için gösteriliyor

Furkanın yazdığında bir yanlış yok. Kanal D gerçekten de iki grupta da zirvede. Eğer bölünmeyle zirvede olunsaydı BBEB programının son 30 dakikası ezip geçerdi bütün yapımları bu bir gerçek. Ama Tek Parça halinde. Eğer Acun da Tek Parça olsaydı BBEB zirvede olurdu. Zaten bu izlenme payı bunu anlamamız için gösteriliyor

Ben artik ne desem yanlis anlasiyor Kemal tarafindan Revan..

Acun'u elestirecek veya Star hakkinda kötü bir sey demiyorum, Kemal bana sinirleniyor.. Artik ben de ne yorum yapacagima sasirdim. Ben ayrimcilik yapmam, objektifim. Dünün kazanani Kanal D ve iki grupta da birinci olmus. Bu kadar açik ve net.

TNS Reytinglerine göre Yorumum:

YST bekledigimiz gibi düsüse devam etmis ve AB grubunda zirveyi Ben Bilmem Esim Bilir e kaptirmis ve bence bu düsüs devam edecektir.

Ben Bilmem Esim Bilir Cumartesi aldigi düsük oranlardan sonra pazar günü iki grubtada Reytinglerini yükseltmeyi basaarmis ve AB de zirveyi almis.

Krem TNS de Total grubunda 3. olarak iyi gitmis ama dizi her gecen hafta AB de biraz daha erimeye basliyor ve bence 1-2 haftaya tehlike canlari calmaya baslayabilir.

En Büyük Show SBT de gösterdigi basariyi TNS de gösterememis ve zirve yarisinin gerisinde kalmis.

Farkli Desenler gecen sezonki Reytinglerinden uzakta devam ediyor ama aldigi Reytingler STV ye kesinlikle yetecektir.

SBT Reytinglerine göre Yorumum:

YST SBT de gecen sezona göre düsük olsada TNS ye göre yine iyi gidiyor ve iki grubtada zirvede yer almayi basarmis.

Ben Bilmem Esim Bilir SBT de de yükselmis ve zirve yarisini sürdürmüs. Bence önümüzdeki haftalarda SBT de de zirveyi alabilir.

En Büyük Show ve Krem de 4 Reytingi görerek basarili bir gün gecirmis.

kremin düşeceğine dair yorumların haricinde deiklerine katılıyorum yasin krem yükselecek:))

tamam :) ondan

forumdash bölüm bası 70 milyon almıyor

Tarafların çarşamba günü imzaladığı anlaşmanın özü şu: Show TV'den yaptığı programlar için bölüm başına 550 bin TL alan Acun, Star TV'dense 600 bin TL alacak.

Acun cebine atmayacak bu paraları. Acun Medya'nın 120 çalışanının maaşları, jüri üyelerinin paraları, prodüksiyon ve format giderlerini karşılayıp, kalanını kâr edecek.

:) lütfen sallamayalım bölüm basi 70 milyon hafta messi bile bile almiyor :)

Ben mesajı mesajı duzenlerim "bölüm başi 550bin toplam 70m." diye acun reytingi duzeltecekmi? Verilerle konusuyorsak reyting tablosuna bi daha bak ve acunun dibe vuruşunu kabullen:)

---Ekleme---

Mesaj duzenlendi.Haydi reytingi yukseltin:X

Son düzenleme:
Acun'nun da sonu emirin yolu gibi olucak heralde evet herkes artık klise yetenekleri ve uyuz jüriyi görmeye alışmıştı ve artık bu yarışma bisey etmiyodu ama bu düşüşün en önemli sebebi star.. Çünkü acun showla artık entegre olmuştu birden Star'a geçince herkez bı bocaladi ve bikkinikta üstüne tuz biber olduğu için düşüş çok normal.. Zaten o ses Türkiye genelde hep yetenekten az alan bı program ve pzt'ye de iddamı yapımlar gelicegi için acunun şansı çok az bu saaten sonra..

Ben artik ne desem yanlis anlasiyor Kemal tarafindan Revan..

Acun'u elestirecek veya Star hakkinda kötü bir sey demiyorum, Kemal bana sinirleniyor.. Artik ben de ne yorum yapacagima sasirdim. Ben ayrimcilik yapmam, objektifim. Dünün kazanani Kanal D ve iki grupta da birinci olmus. Bu kadar açik ve net.

sharede birinci olmus diceksin ozaman totalde yeteneksizsiniz birinci orda share yaziyor .! anlatmak istedigim KANALD SHARE pazar günü iki gruptada birinci oldu bunu yazman yeterli KANALD SIRALAMADA TOTALDE 2 AB BİRİNCİ oldu bu olmal ıyorum .