23 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

23 Eylül Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Pers Prensi: Zamanın Kumları (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Ya kresy tamam neye inanmak istiyorsan inan. Büyük Risk bile 3 dakikasını bölüp 3cü oluyor. Başka bir dizi de 3 saat yayınlanıp 5ci oluyor. Hangisin daha fazla izlenmiş anlamak bu kadar mı zor? 3 dakika ile 3 saat bir mi?

Not: Örnek olarak verdim bunu

Ya kresy tamam neye inanmak istiyorsan inan. Büyük Risk bile 3 dakikasını bölüp 3cü oluyor. Başka bir dizi de 3 saat yayınlanıp 5ci oluyor. Hangisin daha fazla izlenmiş anlamak bu kadar mı zor? 3 dakika ile 3 saat bir mi?

Not: Örnek olarak verdim bunu

tamam o ses 4 alirsa dedigim gibi reyting konusuna bida mesaj yazmicam :) çok emin konusuyon o ses en az 6 ab de 8 alicak en az en fazla 7 9 bu civarda gidicek
.

sharede birinci olmus diceksin ozaman totalde yeteneksizsiniz birinci orda share yaziyor .! anlatmak istedigim KANALD SHARE pazar günü iki gruptada birinci oldu bunu yazman yeterli KANALD SIRALAMADA TOTALDE 2 AB BİRİNCİ oldu bu olmal ıyorum .
Yok galiba anlamak istemiyorsun. Yahu Acun 2 defa üçkağıtçılık yapmış listede neden anlamıyorsun. Hem 28 dakika yeni bölümü başlıyor kısmına katmış, hem de programı 2ye bölmüş. İki ihtihamln biri bile olmasa Acun totalde 2ci olurdu. Sadece 21.00den hesaplansa bile kaybeder zirveyi Acun. Bunu Prime Time sıralamasından görmek mümkün

- - - Ekleme - - -

tamam o ses 4 alirsa dedigim gibi reyting konusuna bida mesaj yazmicam :) çok emin konusuyon o ses en az 6 ab de 8 alicak en az en fazla 7 9 bu civarda gidicek
.
Ya konunun o Sesle ne alakası var. Benim yazdığımı umarım anlamışsındır.

Ben O Ses 4-6 arası alacak diyorum

Yok galiba anlamak istemiyorsun. Yahu Acun 2 defa üçkağıtçılık yapmış listede neden anlamıyorsun. Hem 28 dakika yeni bölümü başlıyor kısmına katmış, hem de programı 2ye bölmüş. İki ihtihamln biri bile olmasa Acun totalde 2ci olurdu. Sadece 21.00den hesaplansa bile kaybeder zirveyi Acun. Bunu Prime Time sıralamasından görmek mümkün

- - - Ekleme - - -

Ya konunun o Sesle ne alakası var. Benim yazdığımı umarım anlamışsındır.

Ben O Ses 4-6 arası alacak diyorum

o ses arka sokaklari iki gruptada geçicek :) 4-6 arasi deil 6 8 arasi alıcak karadayi 8-10 arasi alir totalde abd 6 9

Atv'de yayinlanan Dizi Tv programi da basarili gitmis.. Tebrik ederim atv iç yapimlar!

ben sıralamaya ve oranlara bakıyorum 5.3 birinci ab 5.17 ikinci :) acun bölüyor olabilir hep böldü ayrica sbt verilerine göre bölmeseymisde zirvedeymis tamam sbt gayri resmi bir sirket bende tns göre yorum yapiyorum

ama revan hafta çok pisman olcak haddinden fazla sisirdi esim bilir eger acun basliyor kısmıda esim bilri geçerse haftaya ozaman göremeyiz revan buralarda ?

bu 1 ikincisi tns kim 10 reyting almıs bir vadi bir muhtesem tns reyting almak çok zor ve kaldiki 3 yarısma bir dizi var pazar günü

buna ragmen gecen hafta cumartesi pazar birinciydi bu hafta cumartesi birinci pazar total 1 ab ikinci gayet iyi bir sonuc

Revan O Ses 4 Alir Demesi tam anlamıyla gülünc bir durum pazartesi kaç yarısma var ayrica o ses türkiye en çok reyting aldigi zaman elemeler canlı yayinlari iyi reyting almiyor ama oda 6 8 arasi aliyor

tamam ? esim bilir kötü dedimmi ? yok ilk revan hakladi mesajından sonra tartısma basladi revan acun geçtigi zaman bisi demiyor esim bilir ufak farkla geçince sanki 2 3 reyting fark atmıs gibi konusuyor ?

nese iyi günler trabzon maçına son 38 dakika eve gidecegim cafedeyim ..!

Moderatörün son düzenlenenleri:
tns reyting almak çok zor belkide tns en yüksek reyting 14 falandir :) bende onu söylüyorum :) iki saaten beri ama anlayan yokki :)

Tns'de en fazla reytingi dizi olarak Muhtesem Yüzyil aldi.. Ve bu ünvanini da hep koruyacak gibi.. Tabii Vadi sürpriz yapmazsa..

Insallah diyelim .. Merakla bekliyorum

- - - Ekleme - - -

Bugün Veda'nin ilk bölüm gösterisi varmis gazeticiler ve köse yazarlar için, maalesef Hollanda'dayim yoksa gitmek isterdim

ben burda olduğum halde gidemiyorum :)) uzaklıktan değil imkanla alakalı bir durum ...

- - - Ekleme - - -

veda muhtesemi geçemez destere bence :) imkansız vadinin özetini geçemez persembe günleri :) tıpkı kötü yol gibi .

- - - Ekleme - - -

veda muhtesemi geçemez destere bence :) imkansız vadinin özetini geçemez persembe günleri :) tıpkı kötü yol gibi .

bekleyip göreceğiz az kaldı perşembeye ...:))

Bugün Veda'nin ilk bölüm gösterisi varmis gazeticiler ve köse yazarlar için, maalesef Hollanda'dayim yoksa gitmek isterdim

ben burda olduğum halde gidemiyorum :)) uzaklıktan değil imkanla alakalı bir durum ...

Gazeteciler ve medya sektöründen olanlar
gidiyormuş ve olmadı en yakın medya sektörünün akrabalari gidebilir...Nasıl gitme hayalı kurdunuz :X

Acun ölüsüyle bile zirvede, tebrikler. :)

Survivor'ı heyecan ve merakla bekliyoruz. :)