4 ün 2 katını alır merak etmesin o )))o ses 4 alcakmıs revan öle diyor
4 ün 2 katını alır merak etmesin o )))o ses 4 alcakmıs revan öle diyor
Prime Time 20.00`de balıyor diye biliyorum. Her neyse. Prime Time`da Starın önde olduöu falan yok. Belki görmemişsindir
Kanalların izlenme oranları:
PRIME TIME ( SHARE )
1- KANAL D 14.03
TÜM GÜN ( SHARE )
1- KANAL D 9.46
Şöyle bir şey var. 23.00`de bitiyor Prime Time. Ama Acuna 23.30`a kadar yayınlıyor programı. Bu yüzden Kanal D birinci görünüyor ve görünmeli de. Sen Acunun reytinglerinden bahsediyorsun. Ama Prime Time olarak baktığımız zaman Kanal D zirvede. Mesela Eğer PT2`ye baksak Star zirvede olur. Hem Acunun bir kısmı, hem de 1 Erkek 1 Kadın ile. Ama PT1 daha önemli. Acun başlıyor kısmı ile Prime Time`da zirve şansını zaten kaybediyorgördüm revan merak etme ilk ben paylastım zaten görmeme gibi bir sansım yok prime time haberde giriyor kanald haber
benim bildigim total toplam reytingler ab ise farklı kısım totalde en çok izlenilen saat diliminde y.sizsiniz birinci olmus ab grubunda ise b.b.e.b
Aynen. Ama beni şaşırtan hatta sen bile söylemiştin Ben Bilmem Eşim Bilirin hala Acuna kafa tutuyor olması. Gerçek şu ki, hiç kimse bu programdan bu başarıyı beklemiyordu. Çünki, totalde bile farkları çok az. Acunun güçlü olduğu AB`yi de ele geçirdi. İkisi arasında maaliyyet bakımından uçurum var. Reklamcılar ise Ben Bilmem Eşim Bilirle daha fazla ilgilenir bundan sonra.sonuçta yetenek sizsiniz hala pazar gününün en çok izlenen yapımı ama çok düşük oranları bunu kabul etmek lazım
Aga Ben Bile Bbeb e rast geldiği zaman bakıyorum.Çok Güzel Bir Yarışmabbeş çok süper değil ama iyi acunun bu kadar düşmesi bbeş e şans doğurdu
Bence çok iyi. Kitle edindi kendine. Ben Bilmem Eşim Bilir hangi gün olsa en az 3 reyting alır. Aslında en şanssız günleri Cumartesi-Pazar. Bu günler ne kadar kolay görünse de aslında çok zor. Mesela Perşembe zor bir gün gibi görünüyor. Ama Sudan Bıkmış Balıklar bile o günde iyi gitti. Kısacası haftasonları eğlence programlarının tutunması çok zor. Çünkü, bir sürü eğlence programları ve komedi dizileri var. Ama başka günler tutunmaları kolay çünkü, izleyiciye alternatif lazım. Buna somut bir örnek olarak Alemin kralı dizisini gösteriyorum. Cuma ve Perşembe iyi oranlar alan dizi Cumartesi günü çakıldı. Sebeb ise kendi ile aynı kitleye hitap eden programlar arasına girmesibbeş çok süper değil ama iyi acunun bu kadar düşmesi bbeş e şans doğurdu
Revan Ama Sen Harbiden Kanal D Fanatiğisin
Bence çok iyi. Kitle edindi kendine. Ben Bilmem Eşim Bilir hangi gün olsa en az 3 reyting alır. Aslında en şanssız günleri Cumartesi-Pazar. Bu günler ne kadar kolay görünse de aslında çok zor. Mesela Perşembe zor bir gün gibi görünüyor. Ama Sudan Bıkmış Balıklar bile o günde iyi gitti. Kısacası haftasonları eğlence programlarının tutunması çok zor. Çünkü, bir sürü eğlence programları ve komedi dizileri var. Ama başka günler tutunmaları kolay çünkü, izleyiciye alternatif lazım. Buna somut bir örnek olarak Alemin kralı dizisini gösteriyorum. Cuma ve Perşembe iyi oranlar alan dizi Cumartesi günü çakıldı. Sebeb ise kendi ile aynı kitleye hitap eden programlar arasına girmesi
Bak şöyle bi şey var. Dediğim gibi. Alternatif meselesi. Komedi dizilerini ve ya eğlenceli programları koy dram ve aksiyon dizileri arasına bak bakalım nasıl izleniyor. İşte somut bi örnek verdim Alemin Kralı. Hem Perşembe ve hem Cuma fazla izleniyordu. Ama Cumartesi kendi ile benzer yapımlar gelince çakıldı. Aynı şey Krem için de geçerli. Her ne kadar eskiden fazla izlense de, şimdi totalde orta karar gidiyor. Ve senaryo sıkıntısı çekecek. Yakında bence PT2`ye bile alınabilir.bak her günün fenomenleri var ama haftasonu dağınık kim kafasına ne gelirse onu izliyo ondan haftasonu daha şansı var perşembe olsa emin ol 4 ü geçemez kötü yol gibi ama sunucusu iyi yarışmalar aynı hep
En sevdiğim kanal Kanal D bu doğru. Çünkü, izlediğim çoğu yapım orda. Starı da severim aynı şekilde. Ama fanatik değilim. Mesela Kötü Yol bir kere düşmüştü dalga geçmitim Kötü Yol Kötü Yola düştü diye Sezarın hakkı sezara. Ne varsa onu diyorum. Ve bu sezon Kanal D`de izlediğim yapımlar yalnızca şunlar: Kuzey Güney, Veda, Yalan Dünya, Ben Bilmem Eşim Bilir. Bir de bizim saatle geç olacak ama netten Kayıp Şehiri izlerimRevan Ama Sen Harbiden Kanal D Fanatiğisin
- - - Ekleme - - -
Aman Revanla Takas Agamın Sohbetine Nazar Değmesin
Valla ben herzaman söylemişimdir. Ben A/B`yi daha önde tutuyorum. A/B demek tam olarak zenginler demek değil. Eğitimli kişiler demek. Haklısın Acun daha fazla izlenmiş. AMa ölçüm 2000 kişiyle yapıldığını farz sayarsak ve sonuçlara bakarsak Acunu BBEB`den yalnızca tahmini olarak 10 tv daha fazla izlemiş Ama TÜmgün ve Prime Timeda her iki grupta Kanal D zirvede. Önemli olan da bu nokta. Burada artık kanal devreye giriyor. Çünkü, Esas olan dilimler buyetenek daha çok izlenmiş sonuçta