23 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

23 Eylül Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Pers Prensi: Zamanın Kumları (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

Prime Time 20.00`de balıyor diye biliyorum. Her neyse. Prime Time`da Starın önde olduöu falan yok. Belki görmemişsindir :)

Kanalların izlenme oranları:

PRIME TIME ( SHARE )

1- KANAL D 14.03

TÜM GÜN ( SHARE )

1- KANAL D 9.46

gördüm revan merak etme ilk ben paylastım zaten görmeme gibi bir sansım yok prime time haberde giriyor :) kanald haber

benim bildigim total toplam reytingler ab ise farklı kısım totalde en çok izlenilen saat diliminde y.sizsiniz birinci olmus ab grubunda ise b.b.e.b

gördüm revan merak etme ilk ben paylastım zaten görmeme gibi bir sansım yok prime time haberde giriyor :) kanald haber

benim bildigim total toplam reytingler ab ise farklı kısım totalde en çok izlenilen saat diliminde y.sizsiniz birinci olmus ab grubunda ise b.b.e.b
Şöyle bir şey var. 23.00`de bitiyor Prime Time. Ama Acuna 23.30`a kadar yayınlıyor programı. Bu yüzden Kanal D birinci görünüyor ve görünmeli de. Sen Acunun reytinglerinden bahsediyorsun. Ama Prime Time olarak baktığımız zaman Kanal D zirvede. Mesela Eğer PT2`ye baksak Star zirvede olur. Hem Acunun bir kısmı, hem de 1 Erkek 1 Kadın ile. Ama PT1 daha önemli. Acun başlıyor kısmı ile Prime Time`da zirve şansını zaten kaybediyor

sonuçta yetenek sizsiniz hala pazar gününün en çok izlenen yapımı ama çok düşük oranları bunu kabul etmek lazım

sonuçta yetenek sizsiniz hala pazar gününün en çok izlenen yapımı ama çok düşük oranları bunu kabul etmek lazım
Aynen. Ama beni şaşırtan hatta sen bile söylemiştin Ben Bilmem Eşim Bilirin hala Acuna kafa tutuyor olması. Gerçek şu ki, hiç kimse bu programdan bu başarıyı beklemiyordu. Çünki, totalde bile farkları çok az. Acunun güçlü olduğu AB`yi de ele geçirdi. İkisi arasında maaliyyet bakımından uçurum var. Reklamcılar ise Ben Bilmem Eşim Bilirle daha fazla ilgilenir bundan sonra.
Ayrıca Acun Başlıyor kısmı ile Prime Time`da Starı kendi elleri ile zirveden indiriyor. Ama Ben Bilmem Eşim Bilir direk yeni bölüm olduğu için Prime Time`da Kanal D`ye zirveyi kazandırıyor. Zaten bu bir gerçek ki Acun başlıyor kısmını yayınlamasa ve bölmese Ben Bilmem Eşim Bilir totalde de zirvede olurdu

bbeş çok süper değil ama iyi acunun bu kadar düşmesi bbeş e şans doğurdu

- - - Ekleme - - -

acun pazartesi alamaz karadayı varken kenan reyting garantili bi isim bütün dizileri tutmuştur

bbeş çok süper değil ama iyi acunun bu kadar düşmesi bbeş e şans doğurdu
Bence çok iyi. Kitle edindi kendine. Ben Bilmem Eşim Bilir hangi gün olsa en az 3 reyting alır. Aslında en şanssız günleri Cumartesi-Pazar. Bu günler ne kadar kolay görünse de aslında çok zor. Mesela Perşembe zor bir gün gibi görünüyor. Ama Sudan Bıkmış Balıklar bile o günde iyi gitti. Kısacası haftasonları eğlence programlarının tutunması çok zor. Çünkü, bir sürü eğlence programları ve komedi dizileri var. Ama başka günler tutunmaları kolay çünkü, izleyiciye alternatif lazım. Buna somut bir örnek olarak Alemin kralı dizisini gösteriyorum. Cuma ve Perşembe iyi oranlar alan dizi Cumartesi günü çakıldı. Sebeb ise kendi ile aynı kitleye hitap eden programlar arasına girmesi

bak her günün fenomenleri var ama haftasonu dağınık kim kafasına ne gelirse onu izliyo ondan haftasonu daha şansı var perşembe olsa emin ol 4 ü geçemez kötü yol gibi :D ama sunucusu iyi yarışmalar aynı hep

Bence çok iyi. Kitle edindi kendine. Ben Bilmem Eşim Bilir hangi gün olsa en az 3 reyting alır. Aslında en şanssız günleri Cumartesi-Pazar. Bu günler ne kadar kolay görünse de aslında çok zor. Mesela Perşembe zor bir gün gibi görünüyor. Ama Sudan Bıkmış Balıklar bile o günde iyi gitti. Kısacası haftasonları eğlence programlarının tutunması çok zor. Çünkü, bir sürü eğlence programları ve komedi dizileri var. Ama başka günler tutunmaları kolay çünkü, izleyiciye alternatif lazım. Buna somut bir örnek olarak Alemin kralı dizisini gösteriyorum. Cuma ve Perşembe iyi oranlar alan dizi Cumartesi günü çakıldı. Sebeb ise kendi ile aynı kitleye hitap eden programlar arasına girmesi
Revan Ama Sen Harbiden Kanal D Fanatiğisin

- - - Ekleme - - -

Aman Revanla Takas Agamın Sohbetine Nazar Değmesin
2061-nazar-boncugu_8271.jpg

bak her günün fenomenleri var ama haftasonu dağınık kim kafasına ne gelirse onu izliyo ondan haftasonu daha şansı var perşembe olsa emin ol 4 ü geçemez kötü yol gibi :D ama sunucusu iyi yarışmalar aynı hep
Bak şöyle bi şey var. Dediğim gibi. Alternatif meselesi. Komedi dizilerini ve ya eğlenceli programları koy dram ve aksiyon dizileri arasına bak bakalım nasıl izleniyor. İşte somut bi örnek verdim Alemin Kralı. Hem Perşembe ve hem Cuma fazla izleniyordu. Ama Cumartesi kendi ile benzer yapımlar gelince çakıldı. Aynı şey Krem için de geçerli. Her ne kadar eskiden fazla izlense de, şimdi totalde orta karar gidiyor. Ve senaryo sıkıntısı çekecek. Yakında bence PT2`ye bile alınabilir.

Yarışmaların bana aynı olduğunu ziyaretçi mesajında da yazmıştın ağustosta ve ilk 2oye girmez diyordun :D Ama gerçekten izlememişsin. Yarışmalar tamamile değişmiş. Ve bazen tekrarlanıyor doğru ama genellikle yeni yarışmalar gelmiş. Bu yüzden düşmemesi çok normal

- - - Ekleme - - -

Revan Ama Sen Harbiden Kanal D Fanatiğisin

- - - Ekleme - - -

Aman Revanla Takas Agamın Sohbetine Nazar Değmesin
awww.bilgiustam.com_resimler_2012_07_2061_nazar_boncugu_8271.jpg
En sevdiğim kanal Kanal D bu doğru. Çünkü, izlediğim çoğu yapım orda. Starı da severim aynı şekilde. Ama fanatik değilim. Mesela Kötü Yol bir kere düşmüştü dalga geçmitim Kötü Yol Kötü Yola düştü diye :D Sezarın hakkı sezara. Ne varsa onu diyorum. Ve bu sezon Kanal D`de izlediğim yapımlar yalnızca şunlar: Kuzey Güney, Veda, Yalan Dünya, Ben Bilmem Eşim Bilir. Bir de bizim saatle geç olacak ama netten Kayıp Şehiri izlerim

Ekli dosyalar

• awww.bilgiustam.com_resimler_2012_07_2061_nazar_boncugu_8271.jpg
    awww.bilgiustam.com_resimler_2012_07_2061_nazar_boncugu_8271.jpg
    38.6 KB · Hit: 430
Moderatörün son düzenlenenleri:
revan :)))))) Acun daha çok izlenıo zamanla fark açıldıgında goruceksın atlamana gdrek yok 0.53 haklama dıon acun 2 3 fark attıgında gorucem alıntı yapma tamam anladık ama acun daha ıyı kanal d sevıon anlıyozda acun hep gecıo :) ...

acun mutlaka bi hamle yapacaktır ama harbiden yeteneksizsiniz sıktı artık survivor yapsın süper yarışma hiç kaçırmadım survivoru

'Ben Bİlmem Eşİm Bİlİr' Pazar'ın bİrİncİsİ

DetayResimHandler.ashx

Kanal D, Pazar gününe damgasını vurdu

Kanal D'nin sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı, yarışma programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir', Pazar akşamı, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve En Büyük Show'u geride bıraktı ve A/B SES'te günün birincisi oldu.
Rakipleri, ikiye ya da üçe bölündü ama o da fayda etmedi. 'Ben Bilmem Eşim Bilir', Pazar akşamı ekrana gelen 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' ve ' En Büyük Show' gibi gecenin iddialı yapımlarını, üstelik de rakipleri gibi programı, ikiye ya da üçe bölmeden geride bıraktı ve birinci oldu.

TNS'nin verilerine göre; A/B SES'te yüzde 5.65 reyting ve yüzde 20.3 izlenme payı ile gecenin en çok izlenen programı ve birincisi olan 'Ben Bilmem Eşim Bilir' bu sonuçla, yarışma ve şov programlarının yanı sıra, yerli dizileri de geride bırakarak zirvede yer aldı.

Pazar akşamı ayrıca Kanal D, Prime Time A/B SES'te yüzde 19.67 izlenme payı, Prime Time Tüm Kişiler'de yüzde 14.03 izlenme payı, Tüm Gün A/B SES'te yüzde 11.46 izlenme payı ve Tüm Gün Tüm Kişiler'de yüzde 9.46 izlenme payı ile rakiplerini geride bıraktı ve birinci oldu.
Kanal D Tüm gün ve Prime Timeda hem Total hem A/B`de zirvede

Bu yazıyı kim yazmış bilmiyorum ama ellerine sağlık çok güzel yazmış :d

Son düzenleme:
ama acun daha çok izleniyor her zaman daha çok izlenicek program reyting iyi ab zirveyi alir ozaman esim bilir ikinci de olsa basarısını kutlucam .. :) ama bu belli acun daha çok izleniyor .

yetenek daha çok izlenmiş sonuçta :D
Valla ben herzaman söylemişimdir. Ben A/B`yi daha önde tutuyorum. A/B demek tam olarak zenginler demek değil. Eğitimli kişiler demek. Haklısın Acun daha fazla izlenmiş. AMa ölçüm 2000 kişiyle yapıldığını farz sayarsak ve sonuçlara bakarsak Acunu BBEB`den yalnızca tahmini olarak 10 tv daha fazla izlemiş :D Ama TÜmgün ve Prime Timeda her iki grupta Kanal D zirvede. Önemli olan da bu nokta. Burada artık kanal devreye giriyor. Çünkü, Esas olan dilimler bu

Ayrıca iyi demiş. Rakipleri 2ye 3e bölündü ama fayda etmedi. Baktığımız zaman aslında BBEB daha fazla izlenmiş. Eğer acun bölünmeseydi 4.35 olacaktı totalde oranı