Kaç gündür başlamasını bekliyorum, kesinlikle izleyeceğim. O yokken Pazartesileri Karadayıyı izlerim
karadayı nın başlamasını bende bekliyorum emre... bildiğin o ses karadayının ayak sesleri)
Kaç gündür başlamasını bekliyorum, kesinlikle izleyeceğim. O yokken Pazartesileri Karadayıyı izlerim
geçmis yıllarda böyle bir taktık yapmıs acun yüksek olanı iki güne çıkarmıs düsük olan da yükselmis show tv de öle bir oynama yapmıs ucankustan bakıom suan
Dışarıda olduğum için tv izlemedim
Buralar gece fazla soğuk olmuyor ama sabah okula giderken donuyomkaça kadar dışardaydın onur havalar soğuk artık bende gece dışarı çıktım bir tarafım dondu kendimi zor içeri attım helal olsun sana )
BBEB helal iyi reyting aldı
Bu arada bu Yalan Dünyanın neden başlamasına 4 gün kalmış zamanı duyuruluyor anlamadım. Kanal D bu sezon ne yapıyor? Eskiden en az 1 hafta kalmış duyururdu zamanı şimdi 4 gün kalmış duyuruyor
1 Erkek 1 Kadın dediğim gibi Çarşamba 23.15 olmalı kesinlikle
- - - Ekleme - - -
Sıradan bir yaz programı Acuna kafa tutuyor Hatta hep güçlü olduğu AB`de Acunu haklıyor
Her hafta aynısını diyorsun da bi şey olduğu yok. Ben bu haftanın reytinglerini yorumluyorum ve listede helal olsun diyeceğim tek yapım var o da Ben Bilmem Eşim Bilir. Çünkü, Acunun TNS reytinglerinde AB`de göremediği rakama ulaştı. Buna helalden başka bi şey düşmez. Herkes büyük konuşuyordu Yeni Sezonda ilk 20ye girmez diye. Ama BBEB iyi cevap verdirevan çok fazla sevinion haftaya acun zirveyi merak etme aralarında pek fark olmaz ama alir hertürlü ..
esim bilir ab acunun özetini dahi geçememis bugun iyice fark açılır lale yok
Her hafta aynısını diyorsun da bi şey olduğu yok. Ben bu haftanın reytinglerini yorumluyorum ve listede helal olsun diyeceğim tek yapım var o da Ben Bilmem Eşim Bilir. Çünkü, Acunun TNS reytinglerinde AB`de göremediği rakama ulaştı. Buna helalden başka bi şey düşmez. Herkes büyük konuşuyordu Yeni Sezonda ilk 20ye girmez diye. Ama BBEB iyi cevap verdi
Acun da zirvede olduğu için tebriği hakediyor. Ama düşmesi de bir gerçek
Not: Reklamcılar Acunu bırakıp Ben Bilmem Eşim Bilir`in peşinden koşmaya başlarlar
Yahu kreys bu ne sinir? 6-8 alırsa bize de tebrik etmek düşer. Ama şimdiki reytingler ortada ve buna göre yorum yapıyorum. Star Tv`yi severim ne anticisi? Ama bu Acunun Ab`de Yaz Programı olan ve yeni sezonda ilk 20ye girmez denilen programa yenilmesini değiştirmez. Ne yani AB`de zirvede olan BBEB çok kötü gitmiş mi diyeyim???ya sen ne anticisin ya acunun aldigi reklamı esim bilir neyi aliyor iki sirkettede yüksek reytingler aliyor isin gücün sisirmek haftaya esim bilir 10 mu alcak sanıyon veya 5 i devammi ettirecek her hafta ayni seyi sölüon diyonda her hafta acun geçiyor ?? esim bilir okadar izlenmior o ses türkiye 4 alirsa eger birdaha reyting konusunda hiçbir yorum yapmicam .. konulara bile girmicem büyük lokma ye büyük konusma en az 6 ab 8 alicak o ses türkiye ayrica y.sizsiniz ikinci haftasi daha iyi performanslar oldugunda tns dede yükselir bence haklamıs diyorsunda 2 3 reyting fark atsa tamm dicemde aralarında bisiy yok isin bu zaten çamur at izi kalsın.
esim bilir ab acunun özetini dahi geçememis bugun iyice fark açılır lale yok
Yahu kreys bu ne sinir? 6-8 alırsa bize de tebrik etmek düşer. Ama şimdiki reytingler ortada ve buna göre yorum yapıyorum. Star Tv`yi severim ne anticisi? Ama bu Acunun Ab`de Yaz Programı olan ve yeni sezonda ilk 20ye girmez denilen programa yenilmesini değiştirmez. Ne yani AB`de zirvede olan BBEB çok kötü gitmiş mi diyeyim???
Dünkü yorumun
Büyük Lokma Ye! Büyük Konuşma ! Lafını bana değil de kendine söyle bence
Prime Timeda ve Tüm Günde günün birincisi Kanal D. Bunun fanatiklikle alakası yok. Resmen Pazarın zirvesinde şu an Kanal D. Gelecek haftaları bilemem
Acun Starda söndü şuna bak sbt de bile 6 almış durum vahim sende kabul et artık mahoni yetenek sizsinizden bi cacık olmaz artık, sende her hafta yükselecek deme O ses başlasında asıl reytingi ozmn görün )))))
Prime Time 20.00`de başlıyor diye biliyorum. Her neyse. Prime Time`da Starın önde olduğu falan yok. Belki görmemişsindirprime timede star önde kanald haber star haber fazla izlendigi için dogal olarak az farkla kanald geçmis primne time 19:21 arasi zaman dilimi
4-6 arası. Daha fazlası olmaz gibi. Umarım yanılırım. Çünkü O Ses Türkiyeyi ben de severimo ses 4 alcakmıs revan öle diyor