23 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ustura daha özet, ve halen daha listede yok. FOX umarım 20.30 - 20.45 arasında girer listeye merhaba hayat'la :)

Endgame ne 4 ü güldürme yarın coşar bbeb

BBEB 12dakika reklamdan sonra 20.39başladı.

Merhaba Hayat'da 20.29 başladı yeni bölüm , yani Merhaba Hayat karlı biraz daha 20.30 - 20.45 arasında :D

@endgame Ben senden böyle hatalı yorum beklemezdim asıl :D Ben Bilmem Eşim Bilir neden az alsın ki yarın? Aksine Pis Yediliden izleyici çalar. Belki onu bile geçebilir yarın belli olmaz. Bu tür yarışmalar hep ailecek izlenen yarışmalar oldu :)

Sonraki dilimde Kanal D listede olmayacak muhtemelen, tekrar hatırlatıyorum. Bu nedenle henüz listede olmayan kanalların şansı var. :)

Birinci açık ara TRT olur 3. dilimde...

@endgame Ben senden böyle hatalı yorum beklemezdim asıl :D Ben Bilmem Eşim Bilir neden az alsın ki yarın? Aksine Pis Yediliden izleyici çalar. Belki onu bile geçebilir yarın belli olmaz. Bu tür yarışmalar hep ailecek izlenen yarışmalar oldu :)

Ne MY'den, ne de Pis Yedili'den izleyici çalar ! Gün boyu 3. kanal olarak ilerler, Kuzey-Güney'in hayli gerisinde kalır...

- - - Ekleme - - -

takas iddasına giriyonmu muhteşem en az iki katlamassa benim adım kemal degil ab de 3 e yarin pis yedili ve sakarya fırat var :D

3 kat ne mahoni ya, 4-5 kat olur. :)

Sonraki dilimde Kanal D listede olmayacak muhtemelen, tekrar hatırlatıyorum. Bu nedenle henüz listede olmayan kanalların şansı var. :)

Birinci açık ara TRT olur 3. dilimde...

merhaba hayat 3.dilimde rahatça yer alır ama nasıl oranla acaba? görücez 20.53'de :D

Endgame sallama artık ne 3 4 katı ya yerin dıbine sokuyom yok öyle bişey

Merhaba Hayat'a umarım değer verilir. Çünkü dizi çok güzel. Bakalım anlayacağız 20:53'de diziye ne kadar çok değer verildiğini, ne kadar çok sevildiğini? :D

Son düzenleme: