2013 finaller yılı olacak vadi-öbgç-muhteşem hep son bulacak ama bu dizilerin yeri dolmaz gibime geliyor
Medyapım başarısız bir şirket, onu övmeyelim 3 reyting aldı diye.
hacı aman bisiy demeyin ben bir kere ban yedim akkılandım daha 1 poan bile almadım kimse malzeme vermem he deyin geçin
Ben Bilmem Eşim Bilir bu hafta muhtemelen hemen her gün zirveyi zorlayacak. Sadece Çarşamba günü zirveden biraz uzak kalır Muhteşem Yüzyıl dolayısıyla.
Bugün için konuşacak olursak büyük ihtimal Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin reytinglerini geçecek şu anki tabloya göre.
Ben Bilmem Eşim Bilir bu hafta muhtemelen hemen her gün zirveyi zorlayacak. Sadece Çarşamba günü zirveden biraz uzak kalır Muhteşem Yüzyıl dolayısıyla.
Bugün için konuşacak olursak büyük ihtimal Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin reytinglerini geçecek şu anki tabloya göre.
Ozan ÖBGZ anlıklarda 14'ü görüyor, BBEB o reytingi nasıl alsın ?
Şu an karşısı boş olduğu için nispeten iyi...
Birazdan maç başlayacak, 3'e düşecek...
BBEB ne bugün, ne de diğer günlerde zirveye yakın olur...
2013 finaller yılı olacak vadi-öbgç-muhteşem hep son bulacak ama bu dizilerin yeri dolmaz gibime geliyor
BBEB zaten Muhtesem Yüzyil'i geçemez.
Fox'un kurnazlığına bak hala Merhaba Hayat'ın üstünde yeni dizi yazısı var.
Ben bu aralıkta 9 alır diyorum İddia?20:45 - 21:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 8.18 , 2) TRT1: 5.09 , 3) FOX: 3.88 , 4) SHOW: 3.1 , 5) STV: 2.78
- - - Ekleme - - -
Maç başlayınca TRT Total'de ikinci olur. BBEB'in maksimumu 8 SBT'de, daha yükselemez...
Ço önemli bir noktaya parmak basmışsın biz anlıklarla uğraşırken.
Kurnazlık değil ki bu? Her kanalın yapma hakkı var Buna kimse karışamaz ve FOX'un huyu da bu. hep böyle yani