23 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
FOX ; 20:29'dan beri reklamsız gidiyor, bence daha reklam vermemeli :) Eğer vermezse daha da iyi gider :)
Bu arada Kanal D müthiş gidiyor! :D

bu yarışmanın bu kadar reyting alması benimde tuhafıma kaçtı geçenlerde bu yarışmanın bir sahtekarlığını yakaladılar kendi ayarladıkları adamları yarışmacı olarak yayına sokmuşlar...

bu yarışmanın bu kadar reyting alması benimde tuhafıma kaçtı geçenlerde bu yarışmanın bir sahtekarlığını yakaladılar kendi ayarladıkları adamları yarışmacı olarak yayına sokmuşlar...

Zaten her yarışma öyle değil mi :D hep kendi ekiplerinden alıyorlar. Yani Kanal D'nin yapması da çok normal ; hızlı gonzales

Son düzenleme:
yarın ortalama 7 alamaz .. 23:15 e kadar sürüyor program 21:45 sonra düsecek suan rakibi atv dandik bi film star hancock fox da merhaba hayat trt de seksenler .
Starın ve atv'nin dandik filmi normalde yayınladıkları Son yaz ve Evlerden Birini 3e katladığının farkındasın değil mi? Ustura ve Merhaba Hayatta kendi yerlerinde. Bunu kimse inkar edemez. Bugün Salı normalden daha dolu!! Maç başlayınca da en fazla 5e düşer diyorum!

Daha Ben Bilmem Eşim Biliri tebrik eden çıkmadı. Onun yerine kılıflar uyduruluyor reytinglerine

Seksenler Yeni Bölümüyle başladı. İyk veriler geliyor. Seksenler total grubunda 8 ratingleri görmeye başladı.

sbt den ne beklersin

- - - Ekleme - - -

Seksenler Yeni Bölümüyle başladı. İyk veriler geliyor. Seksenler total grubunda 8 ratingleri görmeye başladı.

sbt den ne beklersin

- - - Ekleme - - -

Starın ve atv'nin dandik filmi normalde yayınladıkları Son yaz ve Evlerden Birini 3e katladığının farkındasın değil mi? Ustura ve Merhaba Hayatta kendi yerlerinde. Bunu kimse inkar edemez. Bugün Salı normalden daha dolu!! Maç başlayınca da en fazla 5e düşer diyorum!

Daha Ben Bilmem Eşim Biliri tebrik eden çıkmadı. Onun yerine kılıflar uyduruluyor reytinglerine

yarin görüsürüz . büyük oynuyon ama hüsran yasatabilir...

bence yarışma izlenecekse kmoi izlenmeli en azından bilgi yarışması diğerleri insanı küçük düşüren yarışmalar 3-5 kuruş için türlü şarlatanlıklar yapan insanlara acıyorum...

sbt den ne beklersin

- - - Ekleme - - -

sbt den ne beklersin

- - - Ekleme - - -

Seksenler Yeni Bölümüyle yeni mi başladı ? :D

sbt den ne beklersin

- - - Ekleme - - -

sbt den ne beklersin

- - - Ekleme - - -

Benim büyük oynadığım falan yok. Ben BBEB Muhteşemi geçer mi diyorum? Sadece senin dediğin gibi çökmez diyorum. Pis 7'liyi geçme şansı var

- - - Ekleme - - -

bence yarışma izlenecekse kmoi izlenmeli en azından bilgi yarışması diğerleri insanı küçük düşüren yarışmalar 3-5 kuruş için türlü şarlatanlıklar yapan insanlara acıyorum...
Eğlence her zaman gerekli. Hayatta sadece bilgi ve ciddilikle bir yere gelemezsin

Benim büyük oynadığım falan yok. Ben BBEB Muhteşemi geçer mi diyorum? Sadece senin dediğin gibi çökmez diyorum. Pis 7'liyi geçme şansı var

hayır sadece rakiplerinin zayif oldugunu hatirlatiyorum sana bbeb muhtesemin özetini geçemez sbt 13 almıstı gecen hafta muhtesem kaldıkı

yarinki rakipleri çok güclü persembe vadi kolaj bölümü bile esim bilir geçeçek bence.

@sbtanaliz: 21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.03 , 2) FOX: 4.32 , 3) TRT1: 3.71 , 4) STV: 3.51 , 5) STAR: 3.19

Merhaba Hayat 21.00 - 21.15 arası çok iyi bekliyorum

ve sonuç geldii ;

@sbtanaliz: 21:00 - 21:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.03 , 2) FOX: 4.32 , 3) TRT1: 3.71 , 4) STV: 3.51 , 5) STAR: 3.19

:)

Normalde herzaman BBEB 21.30'dan sonra daha da yükselir. Çünkü, bu dilimden sonra en heyecanlı yarışmalar başlar

Kanal d istikrarli iyi gidiyo :)
Merhaba hayat yukseliyo.. Obgzk boslugunda hafif bikac kirinti toplamis :d
Ustura profilde yok :d :d