23 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bbeb yukselmis :)
21.30 - 21.45. Arasi bbeb reklama girmezse 9 u gecebilir belki :)

bbeb böyle reytingler alabiliyorsa kanal d hep bu yarışmayı pazarlar ekrana bu reytingler kimsenin umrunda değil yani reklam verenlerden şirket ceolarına kadar herkes tatile çıktı asıl ak mı karamı haftaya diziler tatilden döndüğünde hayat normale geldiğinde belli olur o yüzden kimse canını sıkmasın bence...

Reklam veren ceoları tatile çıkar belki ama tatile çıkmadan işlerini ayarlar öyle şey mi olur milyon dolarlar dönen bir sektör komple tatile çıkar mı hiç. :):) Normal zamanda ne kadar kazanıyorsa yine öyle kazanır yapımlar tabii reyting olduğu sürece. :)

Kanal d ve FOX çok iyi gidiyor Maç başlıyor :biggrin:

- - - Ekleme - - -

Saat 21:45 Merhaba Hayat Reklam.
FOX tam 1 sa 15 dk reklam vermedi bu arada :D

Merhaba Hayat çok güzel bir diziymiş beğendim ve denk geldikçe izleyeceğim.Seksenler iyi gidiyor.Şuan maç başladı reytinglerde düşüşler başlayacaktır ancak o kadar da olur :)

bayramlarda kimse evde oturup program izlemez diye diziler hep tatile çıkıyor zaten reklam gelirleride hep düşüyor bu yarışmanın böyle izleneceğini kanal d bile tahmin edememiştir

- - - Ekleme - - -

herkese iyi geceler iyi yorumlar....

Merhaba Hayat çok güzel bir diziymiş beğendim ve denk geldikçe izleyeceğim.Seksenler iyi gidiyor.Şuan maç başladı reytinglerde düşüşler başlayacaktır ancak o kadar da olur :)

Merhaba Hayat / FOX güzel tabii. Keşke herkes senin gibi FOX'a bir şans verip diziye baksalar. Bi baksalar kopamayacaklar , o kadar dehşet güzel yani :)

Vay vay Merhaba Hayat 3.bölümde döktürmüş Deniz Yıldızı özetsiz yayınlandığı için küçük bir düşüş yaşayabilir...

@sbtanaliz: 21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.98 , 2) TRT1: 4.82 , 3) FOX: 4.05 , 4) SHOW: 3.71 , 5) STV: 3.26

Evet döktürdü MerhabaHayat'ımız :) Yarın reytinglerde çok iyi yerlerde olacak :D
ilk 2 bölüme göre 3.bölüm muazzam olmuş beğenerek izledim çok güzeldi ve çok çabuk bitti... Yani artık bu saatten sonra bitti sayılır bi 5-10 dakika yayınlanır biter bu saatten sonra.

21.45 Merhaba Hayat reklamdı 21.45- 22.00 arasında girmez dilime ..
Ama kısaca MerhabaHayat süper gitti bugün :)
Tebrikler FOX

- - - Ekleme - - -

ilk 2 bölüme göre 3.bölüm muazzam olmuş beğenerek izledim çok güzeldi ve çok çabuk bitti... Yani artık bu saatten sonra bitti sayılır bi 5-10 dakika yayınlanır biter bu saatten sonra.

Evet zaten başladığı gibi bitecek. Ama yarın ilk 10 hatta ilk 5garanti :D

- - - Ekleme - - -

Merhaba Hayat yarın 3,95 alacak hesaplamalarıma göre :) Yani süper