Yürüyo mu nihayet..Ben zaten hep FOX'tayım, sorman hata kanKa
- - - Ekleme - - -
Aynen bugün geldi ve artık yürüyor!
Yürüyo mu nihayet..Ben zaten hep FOX'tayım, sorman hata kanKa
- - - Ekleme - - -
Aynen bugün geldi ve artık yürüyor!
FOX'a o da yeter. Çünkü Salı cidden çok zor ve çok kapışmalı bir gün!
Kesinlikle oylee cok zorlu bi gun zaten bu sezonun basinda butun kanallar yeni dizilerini hep saliya koydular obgzk yi hemen deviririz diye ama husrana ugradilar sali cidden zor bi gun.. O rakamlari merhaba hayat opsun basucuna koysun
Yürüyo mu nihayet..
FOX zaten diğer büyük kanallar gibi görgüsüz değil. Bunla geçinir hep Salı'ları
- - - Ekleme - - -
Evet yürüyor. Fakat artık Ali onu istemiyor! (Çünkü İlkay onu terk etti)
Ama fox'unda gozu hepten tok bu kadarda kucuk seylerle yetinilmez ki
FOX'un Pazartesi-Pazar-Cumartesi tuttu,
Salı'da gayet iyi gidiyor Merhaba Hayat ile. Bunun toklukla ilgisi yok. Zaten Salı , Merhaba Hayat'tan başka süper bir yapım olamaz ki. İzleyici hemen diziye alıştı ve diziyi hemen benimsedi (Özellikle Herkes Vahide gördüm,Keremcem,barış kılıç ve Melike güneri çok seviyor)
O dizinin hatasi bi sali guni olmasi, ikinci keremin o diziya alinmasi
Hiçbir hatası yok dizinin ve FOX'un akışının Dizi bugünde de çok Iyı gıttı, dıgerlerıne gore. (Bu da demek olur ki sevilmiş ve reytingleri yavaşça artacaktır herhafta demek)
Gecen hafta tam tersi dustu bu hafta yukselir obgzk yoklogunda bakalim ondan sonraki hafta be yapacak ?
18:00 - 19:00 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 4.47 , 2) ATV: 4.16 , 3) STAR: 3.18
KANAL D adeta uçmuş. Beni Affet, STAR'a göre orta gidiyor. Atv zaten müthiş bu saatte..
- - - Ekleme - - -
O konuda çok haklısın. Geçen hafta düştü %2,47'ye bakalım bu hafta %3,00 'e ulasabılecek mı? ve bakalim ondan sonraki hafta ne yapacak, obgzk varlığında
Arka Sokaklar tekrarları hala izleniyor millet yemek yerken komik geliyor heralde
Gs bugunde yenilirse amma gulerim
Kına yakarsın türk futbolu çok iyi yerlerde
Galatasaray 1 - 2 CFR Cluj
Icıme doğdu
Galatasaray 1 - 2 CFR Cluj
Icıme doğdu