Yürüyo mu nihayet..Ben zaten hep FOX'tayım, sorman hata kanKa
- - - Ekleme - - -
Aynen bugün geldi ve artık yürüyor!![]()
Yürüyo mu nihayet..Ben zaten hep FOX'tayım, sorman hata kanKa
- - - Ekleme - - -
Aynen bugün geldi ve artık yürüyor!![]()
FOX'a o da yeter. Çünkü Salı cidden çok zor ve çok kapışmalı bir gün!![]()
Kesinlikle oylee cok zorlu bi gun zaten bu sezonun basinda butun kanallar yeni dizilerini hep saliya koydular obgzk yi hemen deviririz diye ama husrana ugradilar![]()
sali cidden zor bi gun.. O rakamlari merhaba hayat opsun basucuna koysun
![]()
Yürüyo mu nihayet..![]()
FOX zaten diğer büyük kanallar gibi görgüsüz değil. Bunla geçinir hep Salı'ları
- - - Ekleme - - -
Evet yürüyor. Fakat artık Ali onu istemiyor! (Çünkü İlkay onu terk etti)![]()
Ama fox'unda gozu hepten tok bu kadarda kucuk seylerle yetinilmez ki![]()
![]()
FOX'un Pazartesi-Pazar-Cumartesi tuttu,
Salı'da gayet iyi gidiyor Merhaba Hayat ile. Bunun toklukla ilgisi yok. Zaten Salı , Merhaba Hayat'tan başka süper bir yapım olamaz ki. İzleyici hemen diziye alıştı ve diziyi hemen benimsedi (Özellikle Herkes Vahide gördüm,Keremcem,barış kılıç ve Melike güneri çok seviyor)
O dizinin hatasi bi sali guni olmasi, ikinci keremin o diziya alinmasi
Hiçbir hatası yok dizinin ve FOX'un akışınınDizi bugünde de çok Iyı gıttı, dıgerlerıne gore. (Bu da demek olur ki sevilmiş ve reytingleri yavaşça artacaktır herhafta demek)
![]()
Gecen hafta tam tersi dustubu hafta yukselir obgzk yoklogunda bakalim ondan sonraki hafta be yapacak ?
![]()
18:00 - 19:00 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 4.47 , 2) ATV: 4.16 , 3) STAR: 3.18
KANAL D adeta uçmuş. Beni Affet, STAR'a göre orta gidiyor. Atv zaten müthiş bu saatte..
- - - Ekleme - - -
O konuda çok haklısın. Geçen hafta düştü %2,47'ye bakalım bu hafta %3,00 'e ulasabılecek mı? ve bakalim ondan sonraki hafta ne yapacak, obgzk varlığında![]()
Arka Sokaklar tekrarları hala izleniyor millet yemek yerken komik geliyor heralde![]()
Gs bugunde yenilirse amma gulerim![]()
![]()
Kına yakarsın türk futbolu çok iyi yerlerde
Galatasaray 1 - 2 CFR Cluj
Icıme doğdu![]()
![]()
Galatasaray 1 - 2 CFR Cluj
Icıme doğdu![]()
![]()