23 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanal D henüz reklam almadığı için ve ÖBGZ'nin yarattığı kanal alışkanlığından dolayı bu dilimde iyi reyting aldı. Ancak zamanla düşecek...

İkinci dilimde reklam da olacağı için 3.'lüğe düşer...

Bayram boyunca hep İyi gidecek bence :)

- - - Ekleme - - -

kemal sunal filmlerini yayınlayarak reyting kazanmaya çalışan kanalları kınıyorum :D sıkıyorsa normalde o reytingleri alın da göreyim sizi :D :D

Evet, çünkü eglenceli bir program..

kanal 7 de şaban mı var yine trt 1 niye düşükki seksenler fazla şişirilen bir diziydi...

TRT SBT'de zamanla artar, reklam varmıştır bu dilimde... Zirveyi alır yakında...

- - - Ekleme - - -

kanal 7 de şaban mı var yine trt 1 niye düşükki seksenler fazla şişirilen bir diziydi...

TRT SBT'de zamanla artar, reklam varmıştır bu dilimde... Zirveyi alır yakında...

- - - Ekleme - - -

Vaaayyy. Kanal D Ben Bilmem Eşim Bilir ile uçmuş. Zaten iyi gideceğini biliyordum :) Ya yine fanatiklik olarak algılanacak ama Kanal D bir hamle yapıyorsa, 90% doğru hamle demektir :)

Doğru hamle değil, geçen haftaya göre minimum %50 kaybı olacak salıda. :)

Yine de film yayınlamaktan iyi...

@sbtanaliz: 20:00 - 20:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 10.74 , 2) KANAL7: 4.31 , 3) TRT1: 4.22 , 4) STAR: 3.42 , 5) FOX: 3.40Sazan.avi :A

- - - Ekleme - - -

@sbtanaliz: 20:00 - 20:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 10.74 , 2) KANAL7: 4.31 , 3) TRT1: 4.22 , 4) STAR: 3.42 , 5) FOX: 3.40Sazan.avi :A

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Doğru hamle değil, geçen haftaya göre minimum %50 kaybı olacak salıda. :)

Yine de film yayınlamaktan iyi...

Çok fazla düsecegini sanmiyorum açikcasi..

revan bosluktan izleniyor yarin muhtesem varken görürsün :)

maç basladigi an esim bilir düsecek görürsün yarın reytingleri :) bugunde 21:45 sonrasini izle bak bakim esim bilir kalıomu ortalıkta

Kanal D tahmin ettiğim gibi uçmuş 7,51 reytingle açık ara önde , ama düşüş yaşayacaktır 20.30 - 20.45 arası nedense 20.27de reklama girdi hala başlamadı.

Kanal D tahmin ettiğim gibi uçmuş 7,51 reytingle açık ara önde , ama düşüş yaşayacaktır 20.30 - 20.45 arası nedense 20.27de reklama girdi hala başlamadı.

Blok reklam alıyor, mahoni iyi bilir bu konuları, Kanal D para basıyor . :D

- - - Ekleme - - -

Program esasen 20:30-20:45 arası düşecek, zira 15 dakikalık reklam alıyor...

revan bosluktan izleniyor yarin muhtesem varken görürsün :)maç basladigi an esim bilir düsecek görürsün yarın reytingleri :) bugunde 21:45 sonrasini izle bak bakim esim bilir kalıomu ortalıkta
Zaten ağustostan beri herzaman boşluktan izleniyor her hafta da düşüyor değil mi kreys? Zaten haftasonları ilk 20'ye zor giriyor şimdi boşluktan izleniyorO ÖBGZK'yi geçecek denilen Usturayı bile usturalamış program.Ayrıca ne boşluğu? Boşluk dediğin bir tek ÖBGZK yok. Program da onun yerine yayınlanıyor. Kalan bütün diziler yerinde. Son Yaz ve Evlerden Biri yok. O gariplerim de 1 reytingi zar zor alıyor. Olsalar ne olur olmasalar ne olur? :D

Ben demiştim iyi gideceğini ama maç başlayınca çöker yarın daha iyi gider

BBEB bir sonraki dilimde tamamen reklam, son sıralara geriler...

Not : A/B'de baya gerideymiş program kurda göre, orada Seksenler shoW varmış. :)

@sbtanaliz: 20:15 - 20:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 8.64 , 2) FOX: 3.6 , 3) TRT1: 3.17 , 4) STAR: 2.52 , 5) KANAL7: 2.5

13 dakika Reklama aralığına rağmen. Bravo. Ustura fena Usturalanmış. Daha filmleri geçemiyor bir de ÖBGZK'yi geçecekti guya

20:15 - 20:30 ortalama <S>#</S>sbt <S>#</S>reyting 'leri; 1) KANALD: 8.64 , 2) FOX: 3.6 , 3) TRT1: 3.17 , 4) STAR: 2.52 , 5) KANAL7: 2.51

Demiştim DY artar diye. Şu an Merhaba Hayat reklamsız devam ediyor. Bu arada 20.29'da başladı :)