kanal 7 de şaban mı var yine trt 1 niye düşükki seksenler fazla şişirilen bir diziydi...
Sosyete Şaban var.
kanal 7 de şaban mı var yine trt 1 niye düşükki seksenler fazla şişirilen bir diziydi...
Bayram boyunca hep İyi gidecek bence
- - - Ekleme - - -
kemal sunal filmlerini yayınlayarak reyting kazanmaya çalışan kanalları kınıyorum sıkıyorsa normalde o reytingleri alın da göreyim sizi
Vaaayyy. Kanal D Ben Bilmem Eşim Bilir ile uçmuş. Zaten iyi gideceğini biliyordum Ya yine fanatiklik olarak algılanacak ama Kanal D bir hamle yapıyorsa, 90% doğru hamle demektir
TRT SBT'de zamanla artar, reklam varmıştır bu dilimde... Zirveyi alır yakında...
- - - Ekleme - - -
TRT SBT'de zamanla artar, reklam varmıştır bu dilimde... Zirveyi alır yakında...
- - - Ekleme - - -
Doğru hamle değil, geçen haftaya göre minimum %50 kaybı olacak salıda.
Yine de film yayınlamaktan iyi...
Kanal D tahmin ettiğim gibi uçmuş 7,51 reytingle açık ara önde , ama düşüş yaşayacaktır 20.30 - 20.45 arası nedense 20.27de reklama girdi hala başlamadı.
Zaten ağustostan beri herzaman boşluktan izleniyor her hafta da düşüyor değil mi kreys? Zaten haftasonları ilk 20'ye zor giriyor şimdi boşluktan izleniyorO ÖBGZK'yi geçecek denilen Usturayı bile usturalamış program.Ayrıca ne boşluğu? Boşluk dediğin bir tek ÖBGZK yok. Program da onun yerine yayınlanıyor. Kalan bütün diziler yerinde. Son Yaz ve Evlerden Biri yok. O gariplerim de 1 reytingi zar zor alıyor. Olsalar ne olur olmasalar ne olur?revan bosluktan izleniyor yarin muhtesem varken görürsün maç basladigi an esim bilir düsecek görürsün yarın reytingleri bugunde 21:45 sonrasini izle bak bakim esim bilir kalıomu ortalıkta