Sbt olucak oYine vermedi 12 reytingi TNS
Perşembe'ye de gider merak etme.Şu kanal d'nin mantıksıca hareketleri.. Perşembe 23/00'da başlasın..
Sbt olucak o
Yok artık ben nasıl izliycem.Şu kanal d'nin mantıksıca hareketleri.. Perşembe 23/00'da başlasın..
Sbt olucak o
Pt-1'de harcanıyor..Perşembe'ye de gider merak etme.
O işime gelmez, olmasınYok artık ben nasıl izliycem.
Senin İntikam'ın başlasın 23.00'da. .ss ( Önde Merhamet olacak ama. )
Perşembe'ye Galip gelsin. Kayıp Salı günü 23:00'da yayınlansın.Pt-1'de harcanıyor..
O işime gelmez, olmasın
Fark etmeZ. Pt-2 olsunda.. Cuma pt-2 deyken reklam anlığı bile 3 alıyodu..Perşembe'ye Galip gelsin. Kayıp Salı günü 23:00'da yayınlansın.
Kayıp günlük dizi olsun 23.00'da isterseniz. 23.00 ben izleyemem.Perşembe'ye Galip gelsin. Kayıp Salı günü 23:00'da yayınlansın.
Yalnız o değilde fena kafaya taktım Merhamet Perşembe olsun diye.Pt-1'de harcanıyor..
O işime gelmez, olmasın
Gani Müjde @GaniMujde
Google'da en çok aranan diziler listesinde 6.olan Babam Sınıfta Kaldı final bölümü ile az sonra Fox'ta.(hangi gün ve saatte lan bu dizi?)
Tabii ab'de parlıyoya hemen düşürme teorileri ama müsade etmezler perşembenin sembolü Berendir.Kayıp günlük dizi olsun 23.00'da isterseniz. 23.00 ben izleyemem.
Yalnız o değilde fena kafaya taktım Merhamet Perşembe olsun diye.
Kanal D diziyi Cuma günü başlatmakla hata yaptı. Bak aslında Çarşamba Merhamet 20:00'da yayınlansın, sonra da 23:00'da Kayıp. Senin için de iyi olur. 2 dizin aradan çıkmış olur. Kayıp'a saat bulmakta sıkıntı yok maşallah.Fark etmeZ. Pt-2 olsunda.. Cuma pt-2 deyken reklam anlığı bile 3 alıyodu..
he valla haklı çıktın@xemrexxx Kayıp için açtiğin ankette bakarmısın
https://fav10.net/forum/threads/kayıpta-büyük-patron-kim.202395/
@primavera 'ya şu konudasöylemiştim.
Editlendi
Farkı kayıpKanal D diziyi Cuma günü başlatmakla hata yaptı. Bak aslında Çarşamba Merhamet 20:00'da yayınlansın, sonra da 23:00'da Kayıp. Senin için de iyi olur. 2 dizin aradan çıkmış olur. Kayıp'a saat bulmakta sıkıntı yok maşallah.