Normalde de giriyor zaten listeye yahu. 😎Kayıp reklama girdiğine göre kesin şimdi listeye girer.
Normalde de giriyor zaten listeye yahu. 😎Kayıp reklama girdiğine göre kesin şimdi listeye girer.
emine nin bir tanesi yeter zaten total 4 ab 2 alıyor o 2 reyting de eminenin yüzü suyu hürmetinedir2, 3 Yıl önce en son dediğin. Öldürdü Kenan zaten Emine'min ikizini.
😱 aynştayn@xemrexxx Kayıp için açtiğin ankette bakarmısın
https://fav10.net/forum/threads/kayıpta-büyük-patron-kim.202395/
@primavera
@primavera 'ya şu konudasöylemiştim.
adam bazen eski müziklerini kullanır onun yaptığı müziklerin sayısı diğer tüm dizilerin müziklerinden fazladırkayıp da yine yabancı damat müziği çalıyor gökhan kırdar da tükenmişlik sendromuna yakalandı zaar
adam bazen eski müziklerini kullanır onun yaptığı müziklerin sayısı diğer tüm dizilerin müziklerinden fazladır
sırf vadinin 1500 tane müziği var
Bana Vadi'den tanıdık gelen müzikler var. :confussed: @takasvadiden de kullanıyor gibi pek emin değilim
Haha. Birde Şeker Hala'mı alsalar TOTAL'de Zirve garanti.emine nin bir tanesi yeter zaten total 4 ab 2 alıyor o 2 reyting de eminenin yüzü suyu hürmetinedir
😱 aynştayn
andırıyor zaten müziklerinin bu kdar beğenilmesinin sebebi o adam coşturucu müziklerin feriştahıvadiden de kullanıyor gibi pek emin değilim
of of of işte taktik budur işte strateji budur karadayı 11 le başlamış müthiş müthiş müthiş yarın kendi rekorunu kesin kıracak bölüm süper zaten sezon öncesi gösterilen sahneye geldik obaaaaaa
2 dakikası reklam 11 reyting bu anlık 12 gelmezse vallaha isyan edicem.
Yok aga başlarım reytingine yarım saat reklam izledim içim şişti.gelir aga atv nin bu taktiği harika oldu inşallah perşembede bunu yapar inşallah
Falko uçtuEe falko simdi onuda bantladi
Şükür etsek şaka bi yana o sesi severim ben, umarım yükselir.
İlla ki vardır
Vardır bence.