gülme tatara gelir başına ))))21.45'e kadar git reklamsız işte.. Ben artık bi şey demiyorum. Yarın kayıp bu stratejiyle 3'ü geçemez..
gülme tatara gelir başına ))))21.45'e kadar git reklamsız işte.. Ben artık bi şey demiyorum. Yarın kayıp bu stratejiyle 3'ü geçemez..
Yıldız Asyalı var mıydı???Asayiş Berkemal'in ilk fragmanı az önce FOX'ta çıktı. Çok beğendim. Heyecanlı bir dizi.
Tns gözden çıkardı bi kere kayıp'ı, konağa taşınsalar yine yükselmez..yanlız bu bölüm tam tns lik olmuş ağlayanlar,ihanet edenler,ikiz kardeş rolüyle geri dönmeler (en son unutma beni de böyle olmuştu sanırsam gerçi orada ikiz değildi ama birebir aynıydı @mrt-06 dimi )
Tatara gülmüyorum, tam tersine rakamlarına bakıp üzülüyorum. (((((gülme tatara gelir başına ))))
Yıldız Asyalı var mıydı???
o zaman yarın kayıpa üzülüyoruz ))Tns gözden çıkardı bi kere kayıp'ı, konağa taşınsalar yine yükselmez..
Tatara gülmüyorum, tam tersine rakamlarına bakıp üzülüyorum. (((((
Tatarın rakamlarına baktıktan sonra üzüntü yetim haliyle bitiyor. (((((o zaman yarın kayıpa üzülüyoruz ))
ozlem niye boyle cakalliklar yapmisTatarın rakamlarına baktıktan sonra üzüntü yetim haliyle bitiyor. (((((
Kemal onun çocuğunu aldırttı ya, o da intikam almış.ozlem niye boyle cakalliklar yapmis
Onun sendromu bi 6-7 yıl sürüyor amakayıp da yine yabancı damat müziği çalıyor gökhan kırdar da tükenmişlik sendromuna yakalandı zaar
2, 3 Yıl önce en son dediğin. Öldürdü Kenan zaten Emine'min ikizini.yanlız bu bölüm tam tns lik olmuş ağlayanlar,ihanet edenler,ikiz kardeş rolüyle geri dönmeler (en son unutma beni de böyle olmuştu sanırsam gerçi orada ikiz değildi ama birebir aynıydı @mrt-06 dimi )
@Forumdash senin tahmin ettiğin kişi kim
Taa ilk bölümden beridir Kabak Yelleri'ndeki kızdan şüpheleniyorum Özlem'miymiş ne?
yok artık
Ee falko simdi onuda bantladiKemal onun çocuğunu aldırttı ya, o da intikam almış.