23 Aralık 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Efsaneler efsanesi dehşetül vahşet Karadayımız beklenmekte. :)

Karadayı - Buram Buram Kalite.

aslında bu reklam süper oldu çünkü reklamı başta vermek iyidir inşallah bu taktiği vadiye de yaparlar işte o zaman sezonun reyting rekoru kesin gelir
karadayı yarın açık ara farkla zirvede olacak o ses düştü artık
tmm 21.00 de reklamı ver ama önceki reklamı 20.00 de vereceksin bu çok saçma oldu millete yarım saat reklam izletiyosunuz

Asayiş Berkemal'in ilk fragmanı az önce FOX'ta çıktı. Çok beğendim. Heyecanlı bir dizi. :Z

Lale@lalamamed3 dk
bu ne ya ATV reklam arasi dizi yayinliyor #Karadayı #gülerkenağlatırsahayat

HATİCE SARAÇ@hatcesarac48 sn
@atvcomtr reklamları biraz daha artırırmısınız? az veriyorsunuz dizinin varlığını unutuyoruz #karadayı #gülerkenağlatırsahayat

Yakup Sırrı ERDOĞAN@ercisliyakup1 dk
#gülerkenağlatırsahayat dizide reklam tamamda bu kadarı da olmaz canım. Ayıp

Güven Ateş@atesgvn3 dk
#gülerkenağlatırsahayat ama reklamınıza başlıcam şimdi he !!!

ZAFer@zafyilmaz1 dk
Babam her cumlesıne 3 tane a** yerlestırmeye bsladı reklama eyw da zamansız reklam koyuyonuz ayıp #gülerkenağlatırsahayat

hakanTekdemir@hkntkdmir1 dk
Şunu yapmayın işte. IzliyoruZ diye suistimal etmeyin kardeşim.önce insan olun . Reklam üstüne reklam yapilir mi #gülerkenağlatırsahayat

Lale@lalamamed38 sn
ATV reklamlariyla izleyicileri kaciriyor #Karadayı #gülerkenağlatırsahayat

yıldırım ünlü@kaptan04031 dk
#Karadayı yeter reklam bi ara verse artık

Hatice ablam iyi göndermiş.:F

Tns cemaatçilerin elindeyse biraz zor verirler.
yav aga bırakın artık şu komplo teorilerini ne cemaati iktidarı muhalefeti ya izlenen reytingi alır bu kadar basit karadayı full aşk bölümlerinde bile 11 i geçti düşün gerisini biraz aksiyon olsa 13 ü geçer
izle ve gör yarın iki gruptada açık ara zirvede olacak total 12 kesin

21.45'e kadar git reklamsız işte.. Ben artık bi şey demiyorum. Yarın kayıp bu stratejiyle 3'ü geçemez..

oha turgut kendini vurdu :D karadayı bu bölüm kendi rekorunu kırar