Ben de anlamadım. 😕Simdi bu bolum hikayenin finaliydi ya bunlar mehmetsiz yeni bi hikayeye mi gecicek
Ben de anlamadım. 😕Simdi bu bolum hikayenin finaliydi ya bunlar mehmetsiz yeni bi hikayeye mi gecicek
izliyorum tabikide 2 dakika bakayım dedim gördüm onlarıEeee!!! KARADAYI izliyormusun Bak bugun pzt @destere nerde
bu abla polat ın ablası olsa vadi 5. ya da 6.yıla biterdi derin devlet,israil falan kalmazdı hepsini kurşuna dizerdiŞoktan çık diye yaptım. Hemende ciddiye alıyon.
cidiye alınmayan ezik bir tip mi olmak istiyorsun anlamadım şu anŞoktan çıksın diye yaptım. @xemrexxx Hemende ciddiye alıyonuz.
Hala öğrenemedin mi, beren olunca durumlar değişir diyeŞoktan çıksın diye yaptım. @xemrexxx Hemende ciddiye alıyonuz.
İlk olarak elif usmanı tebrik ediyorum böyle dört dörtlük bi bölüm yazdığı için. Reji zaten öbgzk'nin rejisi, piyasanın en iyisi diyebiliriz. Oyunculular döktürdü..
Boşuna demiyorum kayıp pzt'nin kalite çıtası diye..
Hala öğrenemedin mi, beren olunca durumlar değişir diye
Ne alaka.bu abla polat ın ablası olsa vadi 5. ya da 6.yıla biterdi derin devlet,israil falan kalmazdı hepsini kurşuna dizerdi
cidiye alınmayan ezik bir tip mi olmak istiyorsun anlamadım şu an
İlahi aşka geçiş gibi bişey oldubu bölümle birlikte çıta mıta kalmadı kayıp ayrı birr noktaya taşıdı kaliteyi
Fenafillah mertebesi oluyor zaar. 😕bu bölümle birlikte çıta mıta kalmadı kayıp ayrı birr noktaya taşıdı kaliteyi
aslında tam tersi olmalı insan o güzellik o yetenek o asalet karşısında şoka girmeli ama anlamadımNe alaka.
Fena mı oldu, Yakup şoktan çıktı. Beren'i duyunca.
en iyi bülent ersoy adlandırır o mevkiyiFenafillah mertebesi oluyor zaar. 😕
Ekli dosyayı görüntüle 26513
KARADAYI
Özet
20:00 başladı
20:42 bitti
Yeni Bölüm
20:42 (jenerik) başladı
20:44 1.Kuşak Reklam arası
20:59 1.kuşak Reklam dönüşü
21:03 2.Kuşak Reklam arası
21:16 2.Kuşak Reklam dönüşü
22:30 3.Kuşak Reklam arası
kayipta ki yurek bunlarda yokKaradayı da 1 saat geçti reklamsız hala 12'yi göremiyor. o sesle güçlü olmalarıma rağmen 1 saat 15 dk reklamsız gidiyolar.
Kayıp'ın şokunu yaşıyordu Yakup ben iyilik yapıcam diye kötülük yaptım zaar.aslında tam tersi olmalı insan o güzellik o yetenek o asalet karşısında şoka girmeli ama anlamadım
en iyi bülent ersoy adlandırır o mevkiyi